Merhaba, azfc delesyonu nedir hiçbir fikrim yok öncelikle onu belirteyim. Biz varikosel sebebiyle tansel beye gitmiştik. Kısaca hikayemizi anlatayım siz karar verirken yardımcı olur belki. Bizde erkek infertilitesi var. Eşimin sperm sayı, hız ve morfolojisi düşük. Varikosel var dediler doğruca İstanbula gittik. Tansel bey ile görüştük. O da kendi çalıştığı laboratuvarda test istedi yaptırdık. Çocuk sahibi olmak için 4 yolunuz var; 1 beklersiniz kendiliğinden olur imkansız değil ama bunca yıldır iki elin parmağını geçmez benim gördüklerim, 2 aşılama ki sizin sayılarda önermiyorum, 3 tüp bebek, 4 varikosel ameliyatı ama ameliyatı bu sayılarla önermiyorum çünkü tüp bebek için yeterli ben size tüp bebeği tavsiye ediyorum dedi. İlk tüp bebeği yaptırdık negatif oldu. Döllenme oranı falan çok düşüktü. Geriye hiç embriyo kalmadı. Ameliyat edeceğiz bir daha denesek yine aynı sonuç olur boşa yaparız dedi. Ameliyat etti eşimi. Şimdi ikinci kez deniyoruz. Döllenme oranı daha yüksek oldu ama 5.gune sadece 1 tane embriyomuz ulaştı. Transfer için geçen ay gittim bu sefer rahimde problem gördü kendi doktorum. Onun için bir iğne yaptı. 2 ay bekleyip sonra gideceğiz.Herkese merhaba. Eşimde azfc delesyonu var o yüzden iyi bir ürolog arıyoruz.
Araştırmalarım sonucu
Tansel kaplancan
Bülent erol
Emre bakırcıoğlu
Yusuf ilker çömez ( ali osman bey ile calısıyor)
Ege can şerefoğlu
Mesut tül
Tansu güderci
Mehmet Murad Başar
Bu doktorların iyi olduğunu buldum. Aranızda bu doktorlara giden memnun kalan ya da memnun kalmayan var mı acaba
Aklıma şimdi geldi, Tansel bey instagramdan mesaj atınca kendisi cevap veriyormuş. Öyle söylüyor yani ben hiç mesaj atmadım. Testlerinize falan bakıyormuş, uzaktan gidecekseniz lazım olan testleri yaptırıp gidersiniz vakit kaybı olmaz. Hem devlette yaptırma imkanınız da olmuş olur. Sanırım yenisiniz bu serüvende, çok masraf oluyor özelde. Mümkün olan her şeyi devlette yaptırmaya çalışınHerkese merhaba. Eşimde azfc delesyonu var o yüzden iyi bir ürolog arıyoruz.
Araştırmalarım sonucu
Tansel kaplancan
Bülent erol
Emre bakırcıoğlu
Ege can şerefoğlu
Mesut tül
Tansu güderci
Mehmet Murad Başar
Bu doktorların iyi olduğunu buldum. Aranızda bu doktorlara giden memnun kalan ya da memnun kalmayan var mı acaba
Evet yeniyizAklıma şimdi geldi, Tansel bey instagramdan mesaj atınca kendisi cevap veriyormuş. Öyle söylüyor yani ben hiç mesaj atmadım. Testlerinize falan bakıyormuş, uzaktan gidecekseniz lazım olan testleri yaptırıp gidersiniz vakit kaybı olmaz. Hem devlette yaptırma imkanınız da olmuş olur. Sanırım yenisiniz bu serüvende, çok masraf oluyor özelde. Mümkün olan her şeyi devlette yaptırmaya çalışın
Çok teşekkür ederim Allahım sizede en kısa zamanda bebeğinize kavuşmayı nasip etsin. Tansel bey ile ınstagramda konuştum çok bilgili ve net biri. O yüzden o ağır basıyor. Ama insan yinede araştırmak istiyor memnun kalan var kalmayan var diyeMerhaba, azfc delesyonu nedir hiçbir fikrim yok öncelikle onu belirteyim. Biz varikosel sebebiyle tansel beye gitmiştik. Kısaca hikayemizi anlatayım siz karar verirken yardımcı olur belki. Bizde erkek infertilitesi var. Eşimin sperm sayı, hız ve morfolojisi düşük. Varikosel var dediler doğruca İstanbula gittik. Tansel bey ile görüştük. O da kendi çalıştığı laboratuvarda test istedi yaptırdık. Çocuk sahibi olmak için 4 yolunuz var; 1 beklersiniz kendiliğinden olur imkansız değil ama bunca yıldır iki elin parmağını geçmez benim gördüklerim, 2 aşılama ki sizin sayılarda önermiyorum, 3 tüp bebek, 4 varikosel ameliyatı ama ameliyatı bu sayılarla önermiyorum çünkü tüp bebek için yeterli ben size tüp bebeği tavsiye ediyorum dedi. İlk tüp bebeği yaptırdık negatif oldu. Döllenme oranı falan çok düşüktü. Geriye hiç embriyo kalmadı. Ameliyat edeceğiz bir daha denesek yine aynı sonuç olur boşa yaparız dedi. Ameliyat etti eşimi. Şimdi ikinci kez deniyoruz. Döllenme oranı daha yüksek oldu ama 5.gune sadece 1 tane embriyomuz ulaştı. Transfer için geçen ay gittim bu sefer rahimde problem gördü kendi doktorum. Onun için bir iğne yaptı. 2 ay bekleyip sonra gideceğiz.
Tansel bey net bir insan, ben kötü bir doktor olduğunu düşünmüyorum. Kendisini gelistirmis, bilgili bir doktor. Kendisine gerçekten çok güveniyor, konuşmasından anlaşılıyor zaten. Şu an için size tavsiye ederim ya da etmem diyemem çünkü ben henüz sonuç alamadım.
Bu ismini yazdığınız tüm doktorların YouTube videolarını ve instagram canlı yayınlarını takip etmenizi öneririm.Karar verirken size yardımcı olur bence.
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah en kısa zamanda..
İnşallah kolaycacık hallolur işlerinizEvet yeniyizTansel bey e attım testleri
İki test daha istedi ama devlette pek olmuyor onlar sanırım. İzmir ege üniversitesini cok duydum tüp bebek için ama bizde azfc olduğu için önceliği üroloji doktoruna verdim o yüzden özele kaydı iş
Tüp bebek doktoru olarak bulduğum yerler var memnun olan olmayan illaki olacak çünkü herkes hemen ilkinde olsun istiyor. Olmayınca doktor suçlanıyor illa ki doktorunda hatası olabilir tabi. Ama önceliğimiz dediğiniz gibi iyi bir androlog. Sonrası Allahın izniyle olur. Önce kaliteli sperm bunalımda. Emre bakırcıoğlu biraz olumsuz konuşuyormuş o yüzden onu alt sıralara aldım. Bülent erol , Tansel kaplancan bunlar iyi diye duydum. Tansel bey in artısı kendisi ile görüşmek kolay. Bülent erol ile görüşülmüyor asistanlarıyla anca. Hakkımızda hayırlısı olsun artık. Semra sertyel cok iyi embriyogmuş onuda cok duydum özellikle azosperm olan kişiler onda mutlaka test veriyormuşAma bu süreçte öğrendiğim şeyler oldu. İlki gereksiz güzelleme yapılmaması gerektiği neyse onu söyleyen doktor önemli. İkincisi her hastanın yorumu çok farklı oluyor, birine iyi gelen doktor diğerine iyi gelmiyor. O doktoru övüyorsa niye övmüş; sevmemişse niye sevmemiş bunun sebeplerini iyi analiz etmek gerekiyor. Sizde andrologtan sonra bir de tüp bebek uzmanı arayacaksınız kendinize aklınızda olsun
Evet sperm sıkıntısı olunca embriyolog çok daha önemli oluyormuş. Ve ben bunu geç öğrendim ne yazık ki. Tansel beye ulasmak kolay kesinlikle. Kendisi cevap veriyor her şeye muhakkak geri dönüş yapıyor. Konuşmak isteyip de konuşamadık dediğim hiç olmadı.Tüp bebek doktoru olarak bulduğum yerler var memnun olan olmayan illaki olacak çünkü herkes hemen ilkinde olsun istiyor. Olmayınca doktor suçlanıyor illa ki doktorunda hatası olabilir tabi. Ama önceliğimiz dediğiniz gibi iyi bir androlog. Sonrası Allahın izniyle olur. Önce kaliteli sperm bunalımda. Emre bakırcıoğlu biraz olumsuz konuşuyormuş o yüzden onu alt sıralara aldım. Bülent erol , Tansel kaplancan bunlar iyi diye duydum. Tansel bey in artısı kendisi ile görüşmek kolay. Bülent erol ile görüşülmüyor asistanlarıyla anca. Hakkımızda hayırlısı olsun artık. Semra sertyel cok iyi embriyogmuş onuda cok duydum özellikle azosperm olan kişiler onda mutlaka test veriyormuş
Merhaba,esimde varikosel vardi tansel kaplancana ameliyat oldu doktordan memnun kaldik ama 2 sene gecmeden nuksetti.dr dan mi yoksa zaten olacakmiydi bilemem. Ates kadioglu adinda bir dr var bence uroloji alaninda en iyisiHerkese merhaba. Eşimde azfc delesyonu var o yüzden iyi bir ürolog arıyoruz.
Araştırmalarım sonucu
Tansel kaplancan
Bülent erol
Emre bakırcıoğlu
Ege can şerefoğlu
Mesut tül
Tansu güderci
Mehmet Murad Başar
Azospermi hastalarına bakıyor mu kendisi onuda bir araştırayımMerhaba,esimde varikosel vardi tansel kaplancana ameliyat oldu doktordan memnun kaldik ama 2 sene gecmeden nuksetti.dr dan mi yoksa zaten olacakmiydi bilemem. Ates kadioglu adinda bir dr var bence uroloji alaninda en iyisi
Bence bakiyordue bir arayip sorunAzospermi hastalarına bakıyor mu kendisi onuda bir araştırayım
Bayramdan sonra arayacağım teşekkür ederim. Peki sizde doğal çıkış oldu muBence bakiyordue bir arayip sorun
Biz de 1,5 yıldır azospermi ile uğraşıyoruz. İlk ileri yaştan dolayı evlendikten 7-8 ay sonra bir hastanenin tüp bebek bölümüne başvurduk. O zaman öğrendik azosperm olduğunu. Ve başvurduğumuz hastanenin üroloji bölümünde eşim tedaviye başladı. Tedaviden sonra Tese oldu. Sperm çıkmadı. Sizin burada yazdığınız doktorlardan hiçbiri değil ameliyatımızı yapan. 9-10 ay bekledikten sonra çok araştırdım ve bahçeci bülent erol da karar kıldım. Şimdi bülent beyde tedaviye başladı eşim. İlk doktorun istemediği detaylı testleri vedaha farklı vitamin ve ilaç verdi. Testis mr ve usg istedi. Test sonunda bu durumda olum sonuç aldığımız hastalar var ama sayısı düşük okduğunu söyledi. Biz sonuç alan bir kişi bile olsa tedaviye başlamayı göze almıştık zaten . O yüzden başladık. Anlatımı, hastaya yaklaşımı ve detaylı incelemesi bize güven verdi. İnstagram da sayfasında olumlu sonuç aldığı vidolar ve hastaların azosperm sebepleri ile açıklamaları var. Oradan izleyip fikir alabilirsin. Çok sık iyileşen hasta videosu görmek beni ümitlendirdi o yüzden bülent beyi tercih ettim. Tansel bey de bu arada bülent beyden önce bahçeci deymiş. Sonra kendi muayenehanesine geçmiş diye duydum. Ama detaylı bilgim bulunmuyorHerkese merhaba. Eşimde azfc delesyonu var o yüzden iyi bir ürolog arıyoruz.
Araştırmalarım sonucu
Tansel kaplancan
Bülent erol
Emre bakırcıoğlu
Ege can şerefoğlu
Mesut tül
Tansu güderci
Mehmet Murad Başar
Bülent erol un ınstagram sayfasında cok fazla video var cogunu izledim. Bahçeciye karar vermiştim aslında başta ama olumsuz şeyler duyunca diğerlerinide araştırmak istedim .Biz de 1,5 yıldır azospermi ile uğraşıyoruz. İlk ileri yaştan dolayı evlendikten 7-8 ay sonra bir hastanenin tüp bebek bölümüne başvurduk. O zaman öğrendik azosperm olduğunu. Ve başvurduğumuz hastanenin üroloji bölümünde eşim tedaviye başladı. Tedaviden sonra Tese oldu. Sperm çıkmadı. Sizin burada yazdığınız doktorlardan hiçbiri değil ameliyatımızı yapan. 9-10 ay bekledikten sonra çok araştırdım ve bahçeci bülent erol da karar kıldım. Şimdi bülent beyde tedaviye başladı eşim. İlk doktorun istemediği detaylı testleri vedaha farklı vitamin ve ilaç verdi. Testis mr ve usg istedi. Test sonunda bu durumda olum sonuç aldığımız hastalar var ama sayısı düşük okduğunu söyledi. Biz sonuç alan bir kişi bile olsa tedaviye başlamayı göze almıştık zaten . O yüzden başladık. Anlatımı, hastaya yaklaşımı ve detaylı incelemesi bize güven verdi. İnstagram da sayfasında olumlu sonuç aldığı vidolar ve hastaların azosperm sebepleri ile açıklamaları var. Oradan izleyip fikir alabilirsin. Çok sık iyileşen hasta videosu görmek beni ümitlendirdi o yüzden bülent beyi tercih ettim. Tansel bey de bu arada bülent beyden önce bahçeci deymiş. Sonra kendi muayenehanesine geçmiş diye duydum. Ama detaylı bilgim bulunmuyor
olumsuz ne duydunuz acaba? Kurum hakkında mı yoksa dr hakkında mı?Bülent erol un ınstagram sayfasında cok fazla video var cogunu izledim. Bahçeciye karar vermiştim aslında başta ama olumsuz şeyler duyunca diğerlerinide araştırmak istedim .
Merhaba, benim eşim de tansel kaplancan ile varikosel ameliyatı oldu. Kendisinden o kadar emin konuşuyordu ki ameliyati ben yaparsam 30 sene tekrarlamaz ondan sonra tekrarlasa da zaten önemi yok diyordu. Şu an çok şaşırdım ve üzüldüm sizin için. Ne zaman ameliyat olmustunuz tansel beyde? Tekrarlayınca onunla görüştünüz mü tekrar ne dedi ve tekrarladigini nasıl anladınız?Merhaba,esimde varikosel vardi tansel kaplancana ameliyat oldu doktordan memnun kaldik ama 2 sene gecmeden nuksetti.dr dan mi yoksa zaten olacakmiydi bilemem. Ates kadioglu adinda bir dr var bence uroloji alaninda en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?