- 29 Eylül 2022
- 82
- 63
- 8
- 31
İnşallah tabiki 3 aylık bir tedavi sürecimiz var ondan sonra tekrar değerlendirilecek.Herkes güzel haberler alsın kimse umutsuz kalmasınİnşallah hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar gelir. Bizide mutlaka bilgilendirin :)
Size hangi ilaçları verdi bülent bey? Biz klomen gün aşırı kullanıyoruz. Takviye okarak da menupin ve nutfeks verdi.İnşallah tabiki 3 aylık bir tedavi sürecimiz var ondan sonra tekrar değerlendirilecek.Herkes güzel haberler alsın kimse umutsuz kalmasın
Sanırım bütün hastalara aynı tedaviyi uyguluyor. Bize de bunları vermiştiSize hangi ilaçları verdi bülent bey? Biz klomen gün aşırı kullanıyoruz. Takviye okarak da menupin ve nutfeks verdi.
Sonuç alabildiniz mi?Sanırım bütün hastalara aynı tedaviyi uyguluyor. Bize de bunları vermişti
Evet çok şükür az da olsa sperm çıkışı oldu. Onlarla tüp bebek tedavisi gördümSonuç alabildiniz mi?
Çok şükürEvet çok şükür az da olsa sperm çıkışı oldu. Onlarla tüp bebek tedavisi gördüm
Merhaba tabii ki sorabilirsin. 3 ay kullandı eşim. Test verdi sperm çıkışı yoktu. Beni tüp bebeğe hazırladılar yumurta toplama günü eşim teseye alınacaktı. Tese günü sabah tekrar bu sperm örneği alındı. Çok şükür sperm bulundu ameliyata gerek kalmadı. Evet çok şükür şu an 10+1 hamileyim. Darısı isteyen herkese. Kadın doğum uzmanı olarakta Özkan özdamarda süreci ilerlettikÇok şükürgebelik oldu mu acaba? Kaç ay kullanmıştı eşiniz. Bir de normal yolla mı çıkış oldu? Yoksa tese mi yapıldı? Çok soru sordum kusura bakmayı. Bizim bir başarısız tesemiz oldu farklı bir kurumda .
Hayırlı olsun cnm çok sevindimMerhaba tabii ki sorabilirsin. 3 ay kullandı eşim. Test verdi sperm çıkışı yoktu. Beni tüp bebeğe hazırladılar yumurta toplama günü eşim teseye alınacaktı. Tese günü sabah tekrar bu sperm örneği alındı. Çok şükür sperm bulundu ameliyata gerek kalmadı. Evet çok şükür şu an 10+1 hamileyim. Darısı isteyen herkese. Kadın doğum uzmanı olarakta Özkan özdamarda süreci ilerlettik
Canım bülent erol alanında uzman bizden murat mermerkayadan aldık tedavi online tedavi veriyor. İnstadan inceleyebilirsinizHerkese merhaba. Eşimde azfc delesyonu var o yüzden iyi bir ürolog arıyoruz.
Araştırmalarım sonucu
Tansel kaplancan
Bülent erol
Emre bakırcıoğlu
Yusuf ilker çömez ( ali osman bey ile calısıyor)
Ege can şerefoğlu
Mesut tül
Tansu güderci
Mehmet Murad Başar
Bu doktorların iyi olduğunu buldum. Aranızda bu doktorlara giden memnun kalan ya da memnun kalmayan var mı acaba
Canım benim eşim de desem çok hasta bazen hiç bazen de üçbeş milyondu. Doktor direk tüp bebek dedi ama ben yinede önce bir tedavi alması gerektiğini düşünüyordum. Çünkü sperm kalitesi olunca tüp bebekte tutmuyor. Önce eşim varikesol ameliyat oldu. Bekledik sperm sayısı en azından artmıştı ama yine de ileri hareketlilik ve morfolojisi0dı. İnternetten Murat mermerkaya diye bir doktor buldum online randevu aldık bir sürü test istedi hepsini yolladık üç ayın sonunda düzelme olmazsa tekrar görüşelim dedi. Sperm sayısı yine gittikçe artıyordu ama diğer değerler de bir değişiklik olmadı doktorum direk tüp bebek dedi zaten verdim tedavi tüp bebek başaro oranını artıracaktır dedi.Yok mu hiç ürolojiye giden ya :))
Canım benimde amh düşük çıktı. 0.67 ama ben opudan bir ay önce solgar 200 mg e vitamini 4 lü bal karışımı ve regenesis max kullandım. 16 yumurtam çıktı doktor bile şok oldu. Kesinlikle takviye kullan eşimdede ileri hareketlilik ve morfoloji 0dıBızde varikosel vardı,cıkıs var ama sayı az.morfoloji 0.suan 7.tüp bebek denemesındeyiz bende amh da düşük
Bize klomen bir gün içiyor birgün içmiyor.Menupin ve nutfeks her gün 3 ay sonra bakacak duruma göre karar verilecekSize hangi ilaçları verdi bülent bey? Biz klomen gün aşırı kullanıyoruz. Takviye okarak da menupin ve nutfeks verdi.
Canım peki eşin için ne kullandınız? Ben clife aldım sımdı ona baslayacagım ama senın önerilerini de alacagım.bu denememızde negatif oldu.dr kır testi önerdi.Canım benimde amh düşük çıktı. 0.67 ama ben opudan bir ay önce solgar 200 mg e vitamini 4 lü bal karışımı ve regenesis max kullandım. 16 yumurtam çıktı doktor bile şok oldu. Kesinlikle takviye kullan eşimdede ileri hareketlilik ve morfoloji 0dı
Eşim murat mermerkayadan tedavi gördü iğne kullandı bitkisel macunlar ve ilaçlarCanım peki eşin için ne kullandınız? Ben clife aldım sımdı ona baslayacagım ama senın önerilerini de alacagım.bu denememızde negatif oldu.dr kır testi önerdi.
Kır testi ne canım . Sperm dna hasarı baktırınEşim murat mermerkayadan tedavi gördü iğne kullandı bitkisel macunlar ve ilaçlar
Canım eşinin sperm sayısı düşük ve ileri hareketli sperm sayısı az. Yani hem sayı hem de hareket problemi var gibi görünüyor.Merhaba kızlar eşimle 9 aylık evliyiz 6 aydır bebek istiyoruz ben 3 ayrı doktora gittim sorun yok dediler eşimde tahlil verdi fakat doktor bir türlü oturmadığı için test sonucunu soramadik bu değerler nasıl bilgisi olan varmı yardımcı olabilir mi
Canım eşinin sperm sayısı düşük ve ileri hareketli sperm sayısı az. Yani hem sayı hem de hareket problemi var gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?