• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi - Azfc - Üroloji

Dna hasarına bakılmış mıydı sizin hiç? Pgt yaptırmanız tavsiye edildi mi embriyolara? Birisinin yazdıklarını okumuştum şimdi 8 ya da 9.denemesini yapacakmış yaşı da ileri olmuş artık. Diyor ki bugüne kadar hiç dna hasarina bakilmadi ve şimdi doktor buna baktı. Ve dna hasarı çıktı. Daha once bakılamaz mıydı diyordu
Yok hatırladııgım kadarıyla hiç dna hasarına baktırmadık.ama bir cok genetik testi yaptırdık bu yüzden pgt istememiş olabilirler.

Yok hatırladııgım kadarıyla hiç dna hasarına baktırmadık.ama bir cok genetik testi yaptırdık bu yüzden pgt istememiş olabilirler.
Allah yardımcımız olsun hepimizin uzun ve yorucu süreçler gerçekten. İnşallah son tedavimiz olur hepimizin, kucağımıza alırız bu tedavilerle

İnşallah,yoruldum artık.salı transferim var hayırlısıyla,inş pozitifi görürüm
Ayy ne güzel transfer çok yakınmış sizin ❤️ çok sevindim, insallah tutunacak annesi. Sonra doğunca boğum boğum bacaklarını severken hiçbirini hatırlamıyor olacaksınız 🥰 dua edeceğim sizin için, önden siz görün pozitifi arkanızdan geleceğiz T tofy92 ile birlikte 🤩

Dna hasarına bakılmış mıydı sizin hiç? Pgt yaptırmanız tavsiye edildi mi embriyolara? Birisinin yazdıklarını okumuştum şimdi 8 ya da 9.denemesini yapacakmış yaşı da ileri olmuş artık. Diyor ki bugüne kadar hiç dna hasarina bakilmadi ve şimdi doktor buna baktı. Ve dna hasarı çıktı. Daha once bakılamaz mıydı diyordu
Normalde 2. 3. Denemede olmuyorsa kadında trombofili erkekte dna hasarına bakılıyor diye biliyorum. Ama her doktor bakmıyor ya da laboratuvarları onun için yeterli değildir belki. Bu platformda o yüzden doktor araştırmak iyi oluyor. Her pozitif sonuç alan doktor iyi olmuyor. Sperm dna hasarı önemli ve düzeltiliyor ilaçla diye biliyorum.

Ayy ne güzel transfer çok yakınmış sizin ❤️ çok sevindim, insallah tutunacak annesi. Sonra doğunca boğum boğum bacaklarını severken hiçbirini hatırlamıyor olacaksınız 🥰 dua edeceğim sizin için, önden siz görün pozitifi arkanızdan geleceğiz T tofy92 ile birlikte 🤩
Kuzum ben daha doktor bulamadım hahahha kimi seçsem olumsuz bir şeyi çıkıyor 😀😃 ama içimden bir ses en kısa zamanda biz de bebişlerimize kavuşacağız diyor. Memlekete gitmek istemiyorum çocuk diyecekler diye. Şöyle göğsümü gere gere gideyim artık 😀

Kuzum ben daha doktor bulamadım hahahha kimi seçsem olumsuz bir şeyi çıkıyor 😀😃 ama içimden bir ses en kısa zamanda biz de bebişlerimize kavuşacağız diyor. Memlekete gitmek istemiyorum çocuk diyecekler diye. Şöyle göğsümü gere gere gideyim artık 😀
Bu bayram ben de gitmedim vallahi, kendi evimde kaldım. Nitekim yaz geliyor şimdi duymadım ama duyacağım az kaldı 😅 her doktorun memnun olanı da olmayanı da var. Bizim vesilemiz hangisinde ona denk gelmek istiyor insan hemen🤣 içindeki sese +1 ekliyorum. Her ne kadar olumsuz düşünen bir tarafım olsa da olumlu kısım ağır basıyor 🥰

Cook teşekkür ederım insallah hepımız emeklerimizin karsılıgını alırız,bu yolda emek veren gözyaşı döken tüm kadınlar dualarımdasınız❤️
Ya hayırlı olsun cok sevindim inşallah pozitifi görürsünüz bize de dua edin. Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah 😊 ❤️
İnşallah hepimize hayırlısı ile nasip edecek yaradan,sınavımız buymuş diyorum.İnsallah hepimiz emeklerimizin karşılıgını alırız

Cook teşekkür ederım insallah hepımız emeklerimizin karsılıgını alırız,bu yolda emek veren gözyaşı döken tüm kadınlar dualarımdasınız❤️

İnşallah hepimize hayırlısı ile nasip edecek yaradan,sınavımız buymuş diyorum.İnsallah hepimiz emeklerimizin karşılıgını alırız
Sabah transferiniz olacaktı, şimdiden hayırlı olsun 😊 o bebeği al ve gel annesi, bu gruptan da bir pozitif çıksın artık 🤲

İyiyim,güzel dediler,ben 5ab sanıyordum ıkısınıde ama birisi 4ab digeri 6ab dediler.umarım pozitifi görürüm
Kaliteleri de çok güzelmiş, insallah size evlat olurlar. Ay maşallah diyeyim burdan kimle konuşsam hep gebelik haberini aldım. Darısı hepimize insallah 🥰sırada siz varsınız😊

Merhaba
Bizde 25 Nisanda Bülent Erol ile tedaviye başladık.Eşim azosperm 3 ay sonra test verecek.İnşallah güzel haberler almak nasip olur hepimize 🤲🏼

Back
X