- 11 Aralık 2024
- 2
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi GizliOlannUye
-
Ne sorunu cıkacak? Erkek kisisi bakire degilsin evlenmiyorum diyecek potansiyel *erefsiz ise bu öğrenilmis olunur en fazla.Cinsellik yaşasa bu ilişkinin evliliğe gitmesinde sorun oluşur mu?
eğer ilk onunla seviştim onunla evlenmek zorundayım diye kendinizi sonrasında cendereye sokacaksanız yapmayın.İlişkileri 3. yılına girmiş ve o zamana dek öpüşme dışında yakınlaşma olmamış. Kızın da erkeğin de karşılıklı ilk ciddi ilişkileri, önceden cinsel deneyimleri olmamış. Arada bir problem yok, ikisi de birbirini seviyor, sayıyor. Erkek kızı ailesi ile tanıştırmayı planlıyor. Birbirlerinin hayatları ile ilgililer. Zorlama vs yok. Erkek birkaç kez cinsellik konusunu açmış ama kız istemeyince "sen hazır olduğunda ben de hazır olurum" demiş. Kız da artık güvendiği için kendini saklamak istemiyor. Cinsellik yaşasa bu ilişkinin evliliğe gitmesinde sorun oluşur mu?
Evet böyle erkekler var, yok diyemem. Sevgilisiyle birlikte olduktan sonra bir bahane bulup ayrılan erkek çok duydum maalesef. Evleneceğim kadın bakire olmalı herhangi bir ilişki deneyimi olmamalı ama ben istediğim kızla istediğimi yaşayayım, günün sonunda o tecrübesiz kızla evleneyim diye düşünen sığ tipler çok fazla. Sizin uzun ilişkiymiş zaten, sevgilinizin bakirelikle ilgili görüşünü az çok tahmin ediyor olmanız lazım.cinsellik yaşayınca evliliğe hevesi kalmayacak bir erkeği
Yani dogru bı karar Aldıgın dan emın ol onceİlişkileri 3. yılına girmiş ve o zamana dek öpüşme dışında yakınlaşma olmamış. Kızın da erkeğin de karşılıklı ilk ciddi ilişkileri, önceden cinsel deneyimleri olmamış. Arada bir problem yok, ikisi de birbirini seviyor, sayıyor. Erkek kızı ailesi ile tanıştırmayı planlıyor. Birbirlerinin hayatları ile ilgililer. Zorlama vs yok. Erkek birkaç kez cinsellik konusunu açmış ama kız istemeyince "sen hazır olduğunda ben de hazır olurum" demiş. Kız da artık güvendiği için kendini saklamak istemiyor. Cinsellik yaşasa bu ilişkinin evliliğe gitmesinde sorun oluşur mu?
Kapanış çok hoş olmuşbelli ki adamin gönlü olsun diye seviseceksin. kendi istegin icin yapacak, duyulsa kendini savunabilecek, terkedilirsen bile "olsun, ben de keyif aldim" diyip yoluna bakabilecek biri değilsin.
o yuzden yapma. 3 sene durmuş adam daha da dursun, yapacak bir şey yok.
ne zaman ki yaptigin seyin arkasinda duracak cesaretin ve ozguvenin olur o zaman sevisirsin. tamamen kendi isteğin oldugu için pişman da olmazsın
ayrica cevap; tabii ki terkedebilir. hic turk filmi de mi izlemedin?
Muhtemelen Ebu cehile dönüşecektirKendin ve ailen muhafazakar bir yapıya ya da herhangi bir düşünceye sahipsen ( sen ya da ailenden bir kişinin bile böyle düşünmesi yeterli ), melek gibi gördüğün bir erkek seks yaşadıktan sonra bunu sana silah olarak kullanabilir. Şu an bu konuda sessiz kalıp belirsiz durman onun sana bağlı kalmasını sağlar. Hatta ne kadar etkilersen o kadar kısa sürede evlenmek ister ama cinsellik yaşarak değil. Sessizliğin ve belirsizliğin gücünden yararlanmalısın tatlım.
Neden kendi hikayenizden 3. Kişinin hayatı imiş gibi bahsediyorsunuz.?İlişkileri 3. yılına girmiş ve o zamana dek öpüşme dışında yakınlaşma olmamış. Kızın da erkeğin de karşılıklı ilk ciddi ilişkileri, önceden cinsel deneyimleri olmamış. Arada bir problem yok, ikisi de birbirini seviyor, sayıyor. Erkek kızı ailesi ile tanıştırmayı planlıyor. Birbirlerinin hayatları ile ilgililer. Zorlama vs yok. Erkek birkaç kez cinsellik konusunu açmış ama kız istemeyince "sen hazır olduğunda ben de hazır olurum" demiş. Kız da artık güvendiği için kendini saklamak istemiyor. Cinsellik yaşasa bu ilişkinin evliliğe gitmesinde sorun oluşur mu?
onun ne dusundugunun bı onemı yok kı senle bırlıkte oldu dıye evlenmek zorunda degıl. baska sebepten sen de terkedebılırsın aılesıyle anlasamazsın nısan atarsın dugune 1 kala bıter vs asıl konu sen bakıre olmayan versıyonunla yasayabılcek kafada mısın? erkek bunu borclanma gıbı gormez gormemelı de. nıye sevıstım dıye evleneyım ki?? ıste aslında sen baskasına bakıre degılım dıyecek bırı degılsın baksana bız elaalemız bıze ble, 3 sahıstan bahseder gibi anlatıyorsun ıkına sıkına...İlişkileri 3. yılına girmiş ve o zamana dek öpüşme dışında yakınlaşma olmamış. Kızın da erkeğin de karşılıklı ilk ciddi ilişkileri, önceden cinsel deneyimleri olmamış. Arada bir problem yok, ikisi de birbirini seviyor, sayıyor. Erkek kızı ailesi ile tanıştırmayı planlıyor. Birbirlerinin hayatları ile ilgililer. Zorlama vs yok. Erkek birkaç kez cinsellik konusunu açmış ama kız istemeyince "sen hazır olduğunda ben de hazır olurum" demiş. Kız da artık güvendiği için kendini saklamak istemiyor. Cinsellik yaşasa bu ilişkinin evliliğe gitmesinde sorun oluşur mu?
Merhaba cinsel tabun yoksa elbette olabilirsin fakat ailen, yaşama biçimin kısacası bakış açın çok çok önemli cinsellik yaşadık daha sonra beni bıraktı gibi şeyler konuşacaksan önermiyorum,hayat bu karşına ne çıkar bilemezsin belki sen yaşayınca iyice bağlanacaksın o uzak duracak belki başına bir is gelecek evlenemeyeceksiniz dediğim gibi hayat bu yaşayıp da pişman olmayacağına eminsen karar senin lakin dünyanın da bin Bir türlü hali var.İlişkileri 3. yılına girmiş ve o zamana dek öpüşme dışında yakınlaşma olmamış. Kızın da erkeğin de karşılıklı ilk ciddi ilişkileri, önceden cinsel deneyimleri olmamış. Arada bir problem yok, ikisi de birbirini seviyor, sayıyor. Erkek kızı ailesi ile tanıştırmayı planlıyor. Birbirlerinin hayatları ile ilgililer. Zorlama vs yok. Erkek birkaç kez cinsellik konusunu açmış ama kız istemeyince "sen hazır olduğunda ben de hazır olurum" demiş. Kız da artık güvendiği için kendini saklamak istemiyor. Cinsellik yaşasa bu ilişkinin evliliğe gitmesinde sorun oluşur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?