Farkettim canım yanlışlıkla yanlış konuya tıklamışımKonu erkek infertilitesine açılmış :)Mune ablaaaaaa
Kız arkadaşı yok olsa evet mantıklı derdimKız arkadaşı istemiyor belkide birlikte kalmanızı.
Eve gittim gittiğimde 2 arkadaşı vardı ve o uyuyordu sessizce aldım çıktım uyuyordum diye mesaj atmış sadece bende farkettim dedim normalde böyle bir çocuk değildi nereye gitsem ne yapsam merak eder arar sorar hatta gelir beni alırdı bir anda nasıl değişti anlamadımErkek kısmı genel olarak rengini belli etmez sizi hemcinslérine şikayet edince kızı at dairenden demişlerdir sanırım eşyanızı almaya gidince evde de bulamıyacaksınız
Sizin olay yine hafif , sevgili olupta hiç bir açıklama yapmadan kızdan ayrılan çok erkek var
Ama kız arkadaşı geldiğinde ben evden çıkardım demişsin???Kız arkadaşı yok olsa evet mantıklı derdim
Ayıp etmıs, hem de baya ayıp etmıs. Sorunlu dahi olsan, yedıgının ıctıgının hatrına ınsan yuzyuze ayırır yolları.Eve gittim gittiğimde 2 arkadaşı vardı ve o uyuyordu sessizce aldım çıktım uyuyordum diye mesaj atmış sadece bende farkettim dedim normalde böyle bir çocuk değildi nereye gitsem ne yapsam merak eder arar sorar hatta gelir beni alırdı bir anda nasıl değişti anlamadım