Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu mu anladınız gerçekten?? Peki.Gerçekten fitille çocuğunuzun gay olma ihtimali var mö diyorsunuz ben mi yanlış anladım Allahım sen akıl fikir ver herkese![]()
Erkek çocuk diye belirtme sebebiniz ne fitil verdiniz diye eşcinsel olacak falan diye mi korkuyorsunuz![]()
Tabi ki psikolojik olarak önerilmiyor..Belli bir yaşa gelmiş Erkek ve kız çocuklar için..Beş yaş çok büyük.Böyle bir şeyle eşcinsel olunmayacagını biliyorum en azından. Yukarda da yazmışlar ya bazı doktorlar da tavsiye etmiyor diye, mesela bunun gerçek sebebini bilen var mı diye sordum. Ne sordugumu defalarca kez açıklamak zorunda kaldım çoğu üyeye![]()
teşekkür ederim. Bir daha bu kadar çok ateşlenmez umarımTabi ki psikolojik olarak önerilmiyor..Belli bir yaşa gelmiş Erkek ve kız çocuklar için..Beş yaş çok büyük.
Bir de bu kadar tepkili olmayın lütfen ..Bilen bilmeyen,çocuğu olan olmayan herkes burda ..Eee üstüne Ali rıza başkesenlerde çok olunca sonuç bu oluyor.Mune lütfen konuyu kapatır mısınız?? Fazlasıyla pişman oldum sağolsunlar bir konu sordum, konu nerelere geldi??
Arkadaşlar 5.5 yaşında oğlum ve Cuma geceden beri ateşini sürekli düşürmeye uğraşıyoruz. Sabit aralıklarla Ateş düşürücü, soğuk pres, ılık duş, içebildiği kadar su, ( bulantı-kusma sebebiyle bir şey yiyemiyor maalesef; yediğini kusuyordu, bu sabah kusmadı biraz).. az bir saat kadar ateşi düşmüş gibiyken 2-3 saat yine ateşi düşürmekle uğraştım. Çocuğum Halsiz bir şekilde sürekli yatıyor. Acile de götürdük,39 dereceydi ateşi yine. kanda enfeksiyon falan çıkmadı. Orada da bir saatten fazla ıslak pamuklarla tüm vücuda pres yaptık. Tam düşmemiş ki eve geldik, yine uğraştık. Bir saat kadar önce yavrum yine ateşler içinde attı kendini kucağıma. Dayanamadım. Komşudan fitil istedim ve aniden verdim. Şimdi ateşi normal ve uyuyor. Gözleri kıpkırmızı olmuştu uykusuzluktan, bebek gibi onunla uyuyup onunla uyandım 2 gündür, perilan vaziyette. Fitille ateşi düştü çok şükür ama umarım yanlış bir şey değildir Bu Yaşta fitil kullanımı.. o yüzden şunu sormak istiyorum aranızda böyle mecbur kalıp kullanan oldu mu, normal midir?
Yav bibi gerçekten çok abartıyorsun..Öyle düşünmüş olabilir de olmayabilir de..Gerçekten fitille çocuğunuzun gay olma ihtimali var mö diyorsunuz ben mi yanlış anladım Allahım sen akıl fikir ver herkese![]()
Velev ki doktor yazmadı, kendi kafama göre kullandım. Ve sordum, HAKKINDA BÖYLE BÖYLE ŞEYLER DUYDUM;AMA BENİM GİBİ MECBUR KALIP KULLANAN OLDU MU diye. Sizce doğru olan neydi, cahilsin de cahilsin, sen yoksa cinsiyetçi misin bakim hmm, diye yorumlar sıralamak mı yoksa bazı üyelerin yaptığı gibi açıklamak mı?
Ayyy canım benim ben gördüklerimi söylüyorum 3 çocuk annesi olarak o kadar çok çektim ki devlet hastanesinden kimin ne yaşadığını bilmeden boş yapma istersen işi hakkıyla yapanlara sözüm yok ama işini yapmayıp nede olsa devlete kapağı attım diyerekte hastaları insan yerine koymayan o kadar çok doktor varki anlatmama gerek yok onun için bence sen dön bir kendine bak ben niye bu kadar kötü düşünen ve herşeyin altında bir karpuz kabuğu arıyorum diye keşke bu kadar önyargılı olmasan.Neden daha iyi hiçbir tıp bilgisi olmayan bir kadının söylediklerini para için yaptıkları için mi? Yazıklar olsun işini layıkıyla yaptıgı için hakkına girdiğiniz binlerce sağlık çalısanından utanın. Sözlerinizden cehalet ve aymazlık akıyor
Ayyy canım benim ben gördüklerimi söylüyorum 3 çocuk annesi olarak o kadar çok çektim ki devlet hastanesinden kimin ne yaşadığını bilmeden boş yapma istersen işi hakkıyla yapanlara sözüm yok ama işini yapmayıp nede olsa devlete kapağı attım diyerekte hastaları insan yerine koymayan o kadar çok doktor varki anlatmama gerek yok onun için bence sen dön bir kendine bak ben niye bu kadar kötü düşünen ve herşeyin altında bir karpuz kabuğu arıyorum diye keşke bu kadar önyargılı olmasan.
Acilde beş yaş altı çocuklara fitil veriyorum ben..Ama ateşi çokça beş buçuk aylığa da verilir..Sınırda zaten..Sorun yok yaniArkadaşlar 5.5 yaşında oğlum ve Cuma geceden beri ateşini sürekli düşürmeye uğraşıyoruz. Sabit aralıklarla Ateş düşürücü, soğuk pres, ılık duş, içebildiği kadar su, ( bulantı-kusma sebebiyle bir şey yiyemiyor maalesef; yediğini kusuyordu, bu sabah kusmadı biraz).. az bir saat kadar ateşi düşmüş gibiyken 2-3 saat yine ateşi düşürmekle uğraştım. Çocuğum Halsiz bir şekilde sürekli yatıyor. Acile de götürdük,39 dereceydi ateşi yine. kanda enfeksiyon falan çıkmadı. Orada da bir saatten fazla ıslak pamuklarla tüm vücuda pres yaptık. Tam düşmemiş ki eve geldik, yine uğraştık. Bir saat kadar önce yavrum yine ateşler içinde attı kendini kucağıma. Dayanamadım. Komşudan fitil istedim ve aniden verdim. Şimdi ateşi normal ve uyuyor. Gözleri kıpkırmızı olmuştu uykusuzluktan, bebek gibi onunla uyuyup onunla uyandım 2 gündür, perilan vaziyette. Fitille ateşi düştü çok şükür ama umarım yanlış bir şey değildir Bu Yaşta fitil kullanımı.. o yüzden şunu sormak istiyorum aranızda böyle mecbur kalıp kullanan oldu mu, normal midir?
Doktor verin dediyse nesini soruyorsunuz?Ne kadar kolay yaftalıyorsunuz öyle çaresiz kalan anneleri cahil diye!! Merak etmeyin, doktorumuz ateşi düşüremezsek fitil kullanabilecegimizi söylemişti zaten. Bu tıpkı ateşi çıkan çocuga doktora sormadan Ateş düşürücü vermek gibi bir şey tahmin edersiniz ki!! Vermek istemediğim için eczaneden almadım, mecbur kaldığım içim komşudan istedim. Benim sorum bizim gibi mecbur kalanlar içindi, anneliğimizi yargılayacaklar için değil .
Bakın sizde dahil kimseyle tartışacak değilim ben gözümün önünde bir doktorun hastasına hasta haklı olmasına rağmen bak burayı bastırarak söylüyorum nasıl davrandığını gördüm yine diyorum işini doğru yapan insana insan gibi davranan güzel doktorlarımıza tek lafım yok ama sadece okumakla doktor olunmuyor ne yazık kiBirincisi ben senin canın değilim. İkincisi işini layıkıyla yapmamaktan kastınız hastanın ihtiyacı olmayan ve gerekli görmediği tedaviyi hastaya uygulamamak. Sağlık çalışanına saygısızlık yapıp sonra tepki gösterilince insan yerine koymuyo lölölö yapamazsınız. Yazdığınız yazı açık gayet altında kötü bi şey aramaya gerek yok. Önyargılı olan da sizsiniz.
Devlet hastanelerin bir çoğu takıyor,tabiki gerekli gördükçe.Fitil vermende bir problem yok ama keşke serum taktirsaydin çok rahatliyor çocuklar benimkiler de kusma ishal ve ateşten gittiğimizde hemen serum taktiriyorum hem su hemde besin sağlıyor ve ateşleri düşüyor ama devlet hastanesi yapmıyor bunu ne yazikki özel hastaneler daha iyi
Devlet Hastanesi'nde çalışan bir hekimim ve çoğu küçük çocuğa damar yolu açtırmak istemediğim için küçük oldukları için serum vermiyorum..Fakat kötü ise ve aile ısrar ederse veriyorum..Bir serum vermekle özel hastanelerin devlet hastanelerinden daha iyi olduklarını düşünmüyorum hanımefenFitil vermende bir problem yok ama keşke serum taktirsaydin çok rahatliyor çocuklar benimkiler de kusma ishal ve ateşten gittiğimizde hemen serum taktiriyorum hem su hemde besin sağlıyor ve ateşleri düşüyor ama devlet hastanesi yapmıyor bunu ne yazikki özel hastaneler daha iyi
Sağlık konularında, drun dediklerini hiç sayıp insiyatif kullanılmaz. Sonuçlarına katlanmak her annenin harcı değil. "Ben vermem mesela"nız sizin için geçerli. Dr söylemiş işte, siz daha iyi bilirsiniz tabiÇocuğun yaşı küçük değil, ama bilincinde olacak kadar büyük de değil.
Etraftan ziyade o da benim gibi pekçok doktordan aynı şeyi duymuştur, zorunluluktan verdiğinde vicdan muhasebesine girmiş o kadar.
9 10 yaşında bir erkek çocuğuna doktor ver dese bile ben vermem mesela, hastanede damardan ateş düşürücü isterim.
Panik olmuş kadın haklı olarak, endişe etmiş doğru mu yapıyorum diye sormuş.
Her doktora da güvenilmiyor, bence yaptığı doğru aslında.