- 23 Mart 2023
- 157
- 171
- 29
- Konu Sahibi powergirls1
Yeni üyeyim, üye olduğum günden beri BDV okuyorum. Romanım yarıda kaldı kitap niyetine burayı okumaya başladım resmen.. Buraya bakınca bir kez daha gördüm ki bu ülkede yanlış giden bir şeyler var. Tr de düzgün yetiştirilmiş erkek çocuğu popülasyonu çok çok az. Değer vermeyen hatta değer vermeyi bilmeyen, aldatan,yalan söyleyen, bir çiçek almaktan utanan, eşiyle ortak karar vermeyi pısırıklık gibi gören, bir kadinla nasıl konusacagini bilemeyen erkek cinsi kaynıyor bu ülke. Neden? Çünkü öyle yetiştiriliyorlar. Bu ülkede kızlara her şey öğretilir edep adap ne ararsan her şeye hakimdir kız çocukları. Ama erkekler ağam paşam, sen erkeksin sözünü geçir, en çok anneni sev eşin sonra, masaya yumruğunu koy, eşine sakın hizmet etme sen erkeksin.. hatta dün bir arkadaşın konusunu okudum, hastaymış hali yokmuş eşine sahur hazirlayamadigi için bagris cagris kavga kıyamet. Çok üzüldüm.. Bu sistemi erkek çocuğu anneleri değiştirebilir ancak. Bu zinciri kıralım. Her canlıya değer vermeyi bilen, nazik, merhametli, eşi olacak insanı başının üstünde taşıyan, sevmeyi sevilmeyi bilen erkekler yetiştirelim. Yetistirelim ki gelecekte burada yazılanları yaşamasın hicbir kızımız. Mutlu aileler mutlu toplumlari oluşturur... tamamen içimden geldi, sevgiler herkese