• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Erkek çocuğu anneleri bir bakabilir mi lütfen

durusummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
83
26
88
37
Arkadaşlar merhaba , oğlum 3 aylıkken sünnet oldu , şuan 2 buçuk yaşında , oğluma bakan bakıcı abla beni uyardı pipisi kırık parmak gibi çiş yaparken dahi kalkmıyor hiç sertleşmiyor bir sorun olabilir mi dedi , sünnet olmadan önce bezini açınca dahi kalkıyordu , benimde kafama takıldı bu durum , utanarak yazdım sağlık sorunu olduğu içinde bir yanım rahat çünkü fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var bu durum normal mi 🙏

Arkadaşlar merhaba , oğlum 3 aylıkken sünnet oldu , şuan 2 buçuk yaşında , oğluma bakan bakıcı abla beni uyardı pipisi kırık parmak gibi çiş yaparken dahi kalkmıyor hiç sertleşmiyor bir sorun olabilir mi dedi , sünnet olmadan önce bezini açınca dahi kalkıyordu , benimde kafama takıldı bu durum , utanarak yazdım sağlık sorunu olduğu içinde bir yanım rahat çünkü fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var bu durum normal mi 🙏
Birsey oldugunu sanmam ama cok sorun ettiyseniz bir doktora goturmekde fayda var. Ama cis vs yaparken ben ogullarimda da bisey gormedim acikcasi. Cis yaparken niye pipisi kalksin ki

Birsey oldugunu sanmam ama cok sorun ettiyseniz bir doktora goturmekde fayda var. Ama cis vs yaparken ben ogullarimda da bisey gormedim acikcasi. Cis yaparken niye pipisi kalksin ki
Doktora götürmeyi düşünüyorum , sizlere de bir danışayım dedim

Sünnet yapılırken bir sorun mu oldu ki acaba sinir kaybı gibi, keşke aynı yaş annelerden biri yazsa

Sunnet sonrasi bi terslik hissettiniz mi? Yarasi gec mi iyilesti normal mi? Mesela benim.buyuk oglumda nadiren gorurum pipisi den etkilenmesini ama kucuk oglum gidiklaninca bile bi hareketlenir.

Sabah kalkınca çişini yaparken sertleşme olmuyorsa sıkıntı olabilir ama gün içinde çişini yaparken sertleşme olmuyor oğlumu gözlemlerim sürekli. 5 yaşında oğlum

Benim de oğlum var.
Sabah uyandığında çişini yaparken baya kalkık ve sert oluyor fakat gün içinde böyle olmuyor.

Mutlaka bir uzmana gösterin.
Hem içiniz rahat etsin hem de bir terslik varsa da erken yaşta tedavisi yapılsın.

Sunnet sonrasi bi terslik hissettiniz mi? Yarasi gec mi iyilesti normal mi? Mesela benim.buyuk oglumda nadiren gorurum pipisi den etkilenmesini ama kucuk oglum gidiklaninca bile bi hareketlenir.
Doktor sünnetini lazerle yaptı , sanırım zararlı imiş yaptırdıktan sonra öğrendim , ıslak mendille altını temizlerken gözlemliyorum hiç kımıldamıyor bakıcı abla benim diğer baktığım çocuklar böyle değildi mendilli değirince kalkıyor sertleşiyor deyince içime kuşku düştü açıkcası

Benim de oğlum var.
Sabah uyandığında çişini yaparken baya kalkık ve sert oluyor fakat gün içinde böyle olmuyor.

Mutlaka bir uzmana gösterin.
Hem içiniz rahat etsin hem de bir terslik varsa da erken yaşta tedavisi yapılsın.
Bezli olduğu için ilk çişini kaçırıyor olabilirim. Mendille silerken biraz uyaralım dedik hiç kımıldama olmadı , birde mendille silerken çocuk sıçrıyor hoşlanmıyor bağırıyor , acıyor mu acaba

Ne zaman yapılmalı sizce sünnet

Hayir degil. Sunneti doktoru 6 yas sonrasina tavsiye etmisti. Sunnetli de degil.
Belki gün içinde sertleşiyor kendisi çişini yaptığı için fark edemiyorsunuz o yüzden gün içinde sertleşmiyor dediniz olabilir mi ? benim oğlum bezli o yüzden her altını açmada dikkatlice kontrol ediyorum silerken oynuyorum kımıldamıyor

Belki gün içinde sertleşiyor kendisi çişini yaptığı için fark edemiyorsunuz o yüzden gün içinde sertleşmiyor dediniz olabilir mi ? benim oğlum bezli o yüzden her altını açmada dikkatlice kontrol ediyorum silerken oynuyorum kımıldamıyor
Bezli degil; fakat tuvaletini gozetimimde yapiyor. Haliyle sahit oluyorum. Bir kac defa gun icinde ereksiyon oldugunu da gordum

Back