Erkek çeyizi:)

s_irine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
500
5
46
Ankara
Merhabalar
Arkadaşlar belki yeri burası değil ama beyaz eşya bölümünde istediğim kadar fikir alamayınca buraya yazıyım dedim.Biz kızlarınki çeyiz de erkeklerinki değil mi =))Beni sevgilim de kendine çeyiz alacak (beyaz eşya) biz acayip kararsızız hem fiyatı uygun hemde iyisi olsun istiyoruz.Sizle hangi markayı önerirsiniz.Ben bocsh istiyorum ama o sanırım beko alacak.Önerilerinizi bekliyorum.Beko için Arçelikle aynı fabrika ürünü oldugu için aynı kalite diyolar kullanan arkadaşlar varsa.Memnuniyetleri nedir?

c anım ilk kolay gelsin dıyeyım bu surec kararsızlıklarla dolu oluyo acaba bunumu alsak daha ii olur ama su bukada pahalı falan dıyıp suruyo.. bız en sonunda samsungda kara kıldık bızım evde samsung buzdolabı ver bulaşık makınesı var annem cok memnun ozellıkle buzdolabından.bızde herseyımızı ondan aldık .aslında aklımızda lg vardı ama fıyatı samsunga göre bırazdaha pahalydı.he şuda var beyaz esya bıraz sans işidir kolay gelsin canım sana insaşşah:):ssz:

Samsungu hiç düşünmedim ama site bi yorumda daha samsung denildi.Dediğniz gibi beyaz eşya şans işi ama ne yapsak ne etsek bilemiyoruz.Bu hafta sonu alışveriş merkezlerinden bakcaz c.teside bayileri gezcez inşallah istediğimiz gibi bişe olur:15:Offf Off kafamız çok karışık

Canım tekcarsı.com dan aldım ben Samsunglarımı hem çok uygun hem de çok kaliteli modeller aldım. Kurutmalı 8 kg kapasiteli buzdolabı, 6 programlı bulaşık makinesi ve 480 lt led göstergeli buzdolabı toplamda 4bin tuttu. Martta almıştık şuan da hemen hemen aynı fiyatlar ve 12 takside kadar da taksitlendirme yapıyor. Zaten toptancılar ve asıl yerleri İstoçta. İstanbuldaysanız gidip yerinden de alabilirsiniz.

$DWFN320T-500x500.webp$208091.webp$04_004_1271_005501t4.webp$MAG_1135840.webp

Samsungu hiç düşünmedim ama site bi yorumda daha samsung denildi.Dediğniz gibi beyaz eşya şans işi ama ne yapsak ne etsek bilemiyoruz.Bu hafta sonu alışveriş merkezlerinden bakcaz c.teside bayileri gezcez inşallah istediğimiz gibi bişe olur:15:Offf Off kafamız çok karışık

caım sana sunuda dıyeyım bı markada karar kılarsanız o markadan bı kaç dukkan gezin cunku hepsi farklı fıyat söylüyor canım Allah yardımcın olsun :)

Canım tekcarsı.com dan aldım ben Samsunglarımı hem çok uygun hem de çok kaliteli modeller aldım. Kurutmalı 8 kg kapasiteli buzdolabı, 6 programlı bulaşık makinesi ve 480 lt led göstergeli buzdolabı toplamda 4bin tuttu. Martta almıştık şuan da hemen hemen aynı fiyatlar ve 12 takside kadar da taksitlendirme yapıyor. Zaten toptancılar ve asıl yerleri İstoçta. İstanbuldaysanız gidip yerinden de alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 407456 Eki Görüntüle 407457 Eki Görüntüle 407458 Eki Görüntüle 407459

Hayırlı olsun canım.Biz ankaradayız.Erkek arkadaşım sanırım arçelik alacak.

caım sana sunuda dıyeyım bı markada karar kılarsanız o markadan bı kaç dukkan gezin cunku hepsi farklı fıyat söylüyor canım Allah yardımcın olsun :)

Evet canım heryer farlı fiyat söylüyor.Elektroword e baktık bugün.Bosch ürünlerine bayi fiyatıyla arada uçurum var nerden baksan 200 TL oyunuyo.

Kızlar arçelik nasıl memnun musunuz?Kafam çok karışık yaaa.Yok programdı yok kaç kilo olacaktı.Ne zor işlermiş bunlar:(

Back
X