Bebek Beslenmesi erkek bebeklere kilotlu çorap......

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
arkadaşlar erkek bebeklere kşlotlu çorap giydiriyomusunuz......gece üstünü örtmediği için bacakalrı hep açık.....giydirmeye başlasakmı acaba.....bide erkek bebeklere zararlı falan diyolar.....varmı bilginiz.....

benim kızım var ama erkek bebeği olan arkadaşlarımdan biliyorum.. onlar giydiriyolar canım.. cok sıkı olmasın biraz büyük al giydir..

koyu renk taytlardan alsan daha iyi değilmi biz yeğenime öyle yapıyoruz da biraz dar oldu için açılmıyo bacakları...

bence zararı olmaz,sonuçta altında bez var onu sıkmaz,biraz bolda olursa bi sorun olmaz..

ben de oğlumda kullanıyorum çok dar olmasın yeter arkadşın dedii gibi zaten bezi var altında

oğlum 25 aylık.... o bebek haliyle bile giydirmiştik.... endişelenme... o soğuk günlerin sıcacık dostu o çoraplar..sevgiyle kalın.

Erkek yeğenime giydirdi annemler. Eğer çok tedirgin oluyosan ağlı olanlarında alabilirsin. ama zaten içinde bezi olacağı için bi sorun olmaz.

bu konuda pek deneyimli değilim ama uyku tulumu daha iyi olmaz mı? daha rahat olur gibi geliyor bana..

oğluma giydirdim soğuklarda yine giydirmeyi düşünüyorum zaten ağı çok dar olan bi çorabı giydirmekte zorlanırsınız yumuşak ağıda geniş bi çorap olursa sorun olmaz

ben hep giydirdim ve yine giydireceğim...onları soğuklardan korumak gerekiyor bişekilde...zararlı olduğunu düşünmüyorum..esnek ve rahat olmasına dikkat edin yeterli

Gündüz dışarda falan tamam da gece giydirmeye gerek var mı? Eviniz çok mu soğuk oluyor ki? Normal bir eşofman altı yeter bence eğer 20-21 dereceden soğuk değilse. Kendi adıma külotlu çorapla uyumayı düşündüm de...Çok sıkıcı...

ben giydirmiyorum oğlumun yün tarzı şeylere alerjisai var ama olmasaydıda giydirmezdim çok sıkmak helede uyurken bence sıkıntı verir uyku tulumu bencede daha iyi olur

bende aldım bugün..gece bunaltır çocuğu..ama havalar serinledi..gündüz bakıyorum bilekleri buz gibi olmuş..dışarı çıkarken de giydirmek lazım..çok sıkı olmadığı sürece ne zararı olacak ki..

Havalar serinledi ama İstanbul için söylüyorum en soğuk 18 derece. O da sabah saatleri. Genelde 20-21 derece. Bu havada çocuklarımızı kat kat giydirirsek karda kışta hemen hasta olurlar. Bu benim düşüncem tabi.

ßen kulotlu corap olayina kar$i bol olmak $artiyla soguk bakmiyorum fakat soguk havalarda ki$in özellikle hep kalin uyku tulumu ile uyutuyorum böylece üstünü bile acsa yorganini yani üsütmüyor hep sicacik kaliyor onlarda yorgan gibi oluyorlar zaten ALlahima sükürler olsun 16 aylik olucak nerdeyse oglum hic bir rahatsizligi olmadi..
Tavsiye ederim cok rahat edersiniz bebeginizde öyle

bende gece giydirilmesi yerine uyku tulumunu giydirmenizi öneririm ben sadece gündüzleri giydirilmesini o da dışarı çıkarken gerekli olduğunu düşünüyorum yoksa çok sıcağa alışırsa hastalanmaları kolaylaşır en ufak soğukta

ßirde söylemeyi unuttum ki$in soguklar icin di$ari cikarken kar tulumu tarzinda ceketiyle birlikte satilan ki$liklar var icleride yünlü oluyor icine normal kiyafet dahi giydirseniz onunla hic ü$ümüyor ayakkabilarida satiliyor onlarin onlarinda icleri yün oluyo bilekten hafif yukarda zaten cizmelerin boyunlari kücük yastaki cocuklari rahatsiz etmeyecek bicimde yükseklik boyutlari cizmelerin.

Geçen kış ben hep bundan giydirdim ayrıca külotlu çorap giyidrmedim çok sıcak tutuyordu zaten

Geçen kış ben hep bundan giydirdim ayrıca külotlu çorap giyidrmedim çok sıcak tutuyordu zaten

evet öyle gercektende hemde cocuklar cok rahat ediyorlar tulum biciminde oldugu icin hareketlerinde de kisitlama olmuyor hemde sicacik üsütmüyorlar onlarda rahat bizde :)

ben daha bebeğim doğmadan almıştım iki tane erkek bebeklere uygun desenli.dünde giydirmeye başladım evler soğudu diye.bebeğim 5.5 aylık.ne zararı olabilirki.esnek çorap sonuçta.zaten darı erkek olsun kız olsun rahatsız eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…