- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- Konu Sahibi Minikbaharrr
Hayırlısı sağlıklısı olsun canım yumurtlama günüme nasıl baktirdinYumurtlama günümde beraberlik oldu cinsiyetimiz erkek rabbim bagışlarsa☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı sağlıklısı olsun canım yumurtlama günüme nasıl baktirdinYumurtlama günümde beraberlik oldu cinsiyetimiz erkek rabbim bagışlarsa☺
Inşallah canım. Allah senin de gönlüne göre versinAaaa çok sevindim canım gözün aydın ya :) genelde doktorun ilk tahmini doğru oluyor kızlar daha erkek belli oluyor diyolar inşaallah öyledir
Hamilesin bence ama bilmiyorum umutlandıran istemiyorm doğrusu bence sen bi dr a gitKızlar beta hcg 123.9 cıktı hamilemiyim
Hamilesin canım :) doktora gostermedin mi sonucuKızlar beta hcg 123.9 cıktı hamilemiyim
Çook sevindim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahŞimdi geldim doktordan şükürler olsun hamileyimm:))rabbim sizlere de nasip etsin isteyen herkese
Ovulasyon testi yaptım canimHayırlısı sağlıklısı olsun canım yumurtlama günüme nasıl baktirdin
Ya arkadaşlar acayip şancı giriyo kasimlarima 4 haftalık hamileyim adet sancısından daha beter bisey böyle sanki için genişliği gibi sebeb ne olabilir daha ilk defa bugun boyle oldu bugun ogrendim hamileligimide zatende bi aksami boyle olunca
Canım o doğru çıkıyor diyo heryerde ama o ücretli ve kredi kartı istiyor biz ailece kredi kartı kullanmıyoruz sadece uzak akrabalarımda var onlardan böle bisey isteyemem bende yapmadım çocuğun varmı seninBayb plan nasıl bakılıyor cnm banada bakarmısın
Evet iki kızım var cnm eşim boyle bıseye asla izin vermez ben normal bakıyolar sanıyodum senin kaç çocuğun var cnmCanım o doğru çıkıyor diyo heryerde ama o ücretli ve kredi kartı istiyor biz ailece kredi kartı kullanmıyoruz sadece uzak akrabalarımda var onlardan böle bisey isteyemem bende yapmadım çocuğun varmı senin
Benimde 1 kızım var tatlım 3 yaşındaEvet iki kızım var cnm eşim boyle bıseye asla izin vermez ben normal bakıyolar sanıyodum senin kaç çocuğun var cnm
Belli oldumu canim3 aylık şimdi 1 ay sonra belli olur cinsiyeti
Haftaya gidicem. Yazarım buraya. Geçen ay kıza benziyor dedi bakalım bu ay ne diyecek bende çok merak ediyorumBelli oldumu canim
Merhaba belli oldumu acaba cinsiyeti bebegnizin. Allah bagislasin.Haftaya gidicem. Yazarım buraya. Geçen ay kıza benziyor dedi bakalım bu ay ne diyecek bende çok merak ediyorum
Selam cn ovulasyon testi yapınca hangi gün ilişkide bulundun test pozitif oldugundamı sonraki günmüOvulasyon testi yaptım canim
Erkek bebek için 2 kızım varSelam cn ovulasyon testi yapınca hangi gün ilişkide bulundun test pozitif oldugundamı sonraki günmü
Msjinizi yeni gördüm kızım olacak. Yumurtlamadan önce birlikte olup yumurtlama günü ve sonraki gün kesinlikle birlikte olmadık canım kızım oldu. Oğlumda da tam yumurtlama günü hamile kalmıştım oğlum olduMe
Merhaba belli oldumu acaba cinsiyeti bebegnizin. Allah bagislasin.
Evulasyondan oncemi sonrami birlitelik olmustu. ?