- 22 Mart 2018
- 68
- 36
- 28
- Konu Sahibi Minikbaharrr
Tmm dua et canım allah büyük inşallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay olur inşallahOldum canım ya şu an klomen e başladı:)
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay olur inşallah
Evet hayırlı olsun canım ama kan testide yaptır muhakkak ama ben geçenlerde yaptım sadece 1 çizgi vardı silik molik hiç bisi yoktu ilk bebeğinde taştım aynı boleydiTestEki Görüntüle 2129056 leri yaptım 2 3 dk surmedi böyle silik çizgi oldu
Çook sevindim canım bak ben sana dedim stres yapma kendine diyeKızlar hamilemiyimEki Görüntüle 2129043 Eki Görüntüle 2129043
Sen bize dua et hamilelerin duası kabul olurmuşYaron çıkıcam kan sonucları canım dua et
Benim kızım olacakmış galiba bugün doktorum söyledi :) kız gibi duruyor dedi 1 ay sonra net söylerim dediNisan da korunmayı düşünüyorm cin takvimine uymuyor
Ne güzel dua ettin canım aminnnEtmemmi her zaman dua ediyorum canim benim hep dua ediyorum allah cemi cumlesine hayirli evlat hayirli es hayirli mal mulk hayirli dostlar çıkartsın karşılarına amin ecmain kurban olduğum allah her kim be diliyorsa gönlünde planı hakkında hakkında olanı da gönlüne razı eylesin
Aaaa çok sevindim canım gözün aydın ya :) genelde doktorun ilk tahmini doğru oluyor kızlar daha erkek belli oluyor diyolar inşaallah öyledirBenim kızım olacakmış galiba bugün doktorum söyledi :) kız gibi duruyor dedi 1 ay sonra net söylerim dedi
AmiiiiiiiinBu mübarek recep ayında allah herkesin goune göre verir inşallah amin amin
Allah ne verdiyse. Böyle şeylere inanmıyorum bence bol dua et sadece.Merhaba kizlar ben 5 yillik evliyim 3 yasinda dünyalar tatlısı bir kızım var. Şu an tekrardan hamile kalmak istiyorum spral mi çıkartim allahtan önce sağlıklı ve hayırlı bir erkek bebek istiyorum 1 yıldır bunu araştırıyorum neredeyse bir tek ben değil eşim ve ailesi de çok istiyor bunun için yumurtlama günü cin takvimi baby plan ve deneyenler veya bor bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi