Gebeliğe Hazırlık Erkek Bebek olmasi icin ne yapilmali? hangi dualar okumali?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CEVAPLADIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM. ama neden sinirleniyosunuz ki ? Allah her kese hayirli evlat versin.erkek ya da kiz Allah ne verdiyse o olur zaten. dunya tatlisi bir kizim var birde oglum olsun isterim. bence burda kizicak bir sey yok. Burda cok duydum yumurtlama gunu hesapliyorlar sormak istedim sadece canim
Rabbim gönlüne göre versin eşine keçiboynuzu özü yedir ovulasyon testi al yumurtlama zamanını bilirsin öncesinde esine sert bi türk kahvesi içir bol bol dua et 🤲

buna sen karar veremezsin. Bebegin cinsiyeti esinden cikan spermdeki kromozom belirliyor. Yaninsen sag taraf yatayim erkek olsun sol tarafa yatayim kiz olsun vs gibi seylere inanmayin.heh cok istiyorsunsur ac ellerini dua et allaha. Ama herseyden once isterkende sglikli ve hayirli olmasini dilemeni tavsiye ederim. Bebegim saglikli olmadiktan sonra kizmis erkekmis ne fayda..

buna sen karar veremezsin. Bebegin cinsiyeti esinden cikan spermdeki kromozom belirliyor. Yaninsen sag taraf yatayim erkek olsun sol tarafa yatayim kiz olsun vs gibi seylere inanmayin.heh cok istiyorsunsur ac ellerini dua et allaha. Ama herseyden once isterkende sglikli ve hayirli olmasini dilemeni tavsiye ederim. Bebegim saglikli olmadiktan sonra kizmis erkekmis ne fayda..
Ne kadar haklısınız, ama bazı nadan erkekler var eşlerini dövüyor bile Allah o adamları bildiği gibi yapsın!!!! Yoksa ben bir annennin evlat seçimi yapacağına inanmıyorum. Bir kızım var ikimizde ölümden döndük, şimdi galiba bir kızım daha olacak tek dileğim sağlıklı akıllı olsun gerisi boş 🌹💐

Ne kadar haklısınız, ama bazı nadan erkekler var eşlerini dövüyor bile Allah o adamları bildiği gibi yapsın!!!! Yoksa ben bir annennin evlat seçimi yapacağına inanmıyorum. Bir kızım var ikimizde ölümden döndük, şimdi galiba bir kızım daha olacak tek dileğim sağlıklı akıllı olsun gerisi boş 🌹💐
Allah bagislasin 🙏🏽 evet erkrklerde bu cok var erkek adamin erkek cocugu olur, soyadamı surdurecek vs. 😠 Bu tarz cumleler kadinida yipratiyor ustunde baskida kuruyorlar 😕

yaa isteğinize saygı duyuyorum ama çokta sinirleniyorum....
erkek kız ne fark eder..
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.. gerçekten kızıyorum böyle konulara...

Al bendende o kadar :işsiz:
Tamam gönüldür ister ama cinsiyetler bizim çabalamamızla olan bişey değil
Valla bende hamile kalamamanın derdindeyim 😒

Bilimsel bakiyorum yok dinen bakiyorum yok

Yani sizi dolleyen yumurtanin cinsiyetini siz nasil degistireceksiniz
Ve Allahin size verecegi evlatlar zamanlari adetleri ve cinsiyetleri zaten belli

Ve bence hayirlisi sagliklisi olsun elbet insan olmayini istiyor bende oyle istiyorum ama Rabbim saglikli hayirli vijdanli evlatlar nasip etsin

Erkek bebek duasi olarak bu geciyor;

Allahumme’c-alna min ledunke zürriyyeten tayyibeten muti’aten. Allahumme in terzukni min hazihil vak’ati veleden usemmihi Muhammeden.

Bi de Ali Imran suresi 38.ayet okuyun bol bol;
Hunalike dea zekeriyya rabbeh, kale rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua.

Erkek bebek isteyenler sayfasi var orayi okuyabilirsiniz, yumurtlama gunu,alkali diyet,ph vs cok sey var. Ama en en onemlisi cok cok DUA 🙇‍♀️

Allah dileyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip
etsin ❣

Ben kızılacak bir şey göremıyorum hiçbir anne zaten ayırt etmez evladını ama maalesef bizim milletimiz böyle. Erkeklere suc atmaya bile gerek yok biz kadınlarda aynı şeyi yapıyoruz bi kızı olan insana bi tane daha yap oğlun olur belki deniliyor denmese de ima ediliyor. Bende 14haftalık gebeyım daha cinsiyetimiz belli değil benm için hiç farketmez ama çevremde kız hissediyorum diyince sevinen insanlar var o yüzden kimse kimseyi suçlamasın arkadaşlar bizim toplumumuzda her şeyin sebebi kadındır

Back
X