Erkek bebek isteyip çaba sarfedip kesin tutturanlar lütfen bir bakın

Bebeginizin cinsiyeti belli oldu mu

benımde çok şükür allaha bir kızım var , ikincisi erkek olsun diye dualar ettim çalışamalar zamanı ,

rabbim şimdi kızı bile mumla aratıyor , olmuyor
şimdi allaha bana bir kız daha nasip et allahım çok pişmanım diye yalvarıyorum ,

dualarımı pişmanlığımı kabul eylesin inşallah

Rabbim sizin muradinizi versin. Allahtan sizin için hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat diliyorum....

neyi cok isterseniz o sizin imtihaniniz olur diyor..herseyin hayirlisini istemek lazim ayrica kesin bir yontemi nasil olur boyle biseyin rabbim ne dilerse onu verir.hayirlisi hayirlisi gerisi boş..

Erkek bebek isteyenler şiddetle kınaniyor...
Ben kimsenin bu isteğini kınayamam. Çünkü insan kendinde ne yoksa onu ister. Bu herşey için geçerli...
Maddi durumu iyi olan biri hergün et yer. Biz ona gidipte diyemeyiz milyon tane aç varken sen nasıl et yersin diye.
Ya da evi olan biri yazlik almaya niyetlenince diyemeyiz onca insan evsiz çadırda kalıyor sen nasıl yazlık istersin diye.
Dünyanın düzeni böyle.
maalesef ama maalesef.... yaaa üzülme kız olmuş sonra oğlun olur laflarını çok duydum. Bazen tepem atıyor siz benim kızin b.kunu yiyin diyorum
benimde bir kızım var. Canımı veririm onun için. Hep şunu duyuyorum inşallah 2.erkek olur :)
Bende erkek evlat isterim oğlum olsaydı kızım olsun isterdim....
Ama arkadaşlar lütfen bunu hayat memat meselesi haline getirmeyelim.
Herşeyin en dogrusunu ve hayirlisini yalnizca Allah bilir.
Lütfen ne istersek isteyelim
Allahım ben senden bunu istiyorum ama eger hakkimda hayirliysa bana ver yok eğer değilse takdir senindir demek en doğrusu.
Rabbim isteyen herkese hayırlı uzun ömürlü vatana millete hayırlı kızlar oğlanlar versin.....

Evet katılıyorum size her zaman hayırlısını istemek lazım ilk önce
Ama işte kız olunca erkek erkek olunca da bir tanede öbüründen olsun istiyor insan Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla.

Benim ikisi de yok, çok şükür şimdi hamileyim 19 haftalık Allah olmayanlara nasip etsin Amin

İnsanız işte isteriz de isteriz,bir kız bir erkek olur keşke kızımın/oğlumun hemcins kardeşi de olsaydı deriz:) bunu demeyen insan yoktur:) herşeyin hayırlısı elbette kimi yöntem uygular kimi ne gelirse bahtıma der ama yine de ısrar iyi değildir dua bile ederken istediğiniz şeye çok dikkat edin derler. Hayırlı doğumlar Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin dediğiniz gibi olmayanlara da versin.

Amin Allah razı olsun inşallah

Konu sahibi bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu merak ettim. Bende bu ay ovülasyon testiyle gebe kalmaya çalışıyorum çift çizgiyi görünce birliktelik oldu ve bekliyorum..

Cift cizgi benim iki gun cok koyuydu ikisindede iliski oldu ver ertesi gun siliklestigi gunde oldu onun oncesinde hic iliski olmadi 15-16-17 .gunler oldu yani 30 gunde bir adet goruyorum erkek bekliyodum oylede oldu

Cift cizgi benim iki gun cok koyuydu ikisindede iliski oldu ver ertesi gun siliklestigi gunde oldu onun oncesinde hic iliski olmadi 15-16-17 .gunler oldu yani 30 gunde bir adet goruyorum erkek bekliyodum oylede oldu

Benim de çift çizgiden önce hiç olmadı çift çizgi olan iki gün ilişki oldu bir de silikleşmeye başlayınca tekrar oldu. Seninkiyle çok benziyo benimki Canım darısı başıma inşallah. Bir kaç yerde silikleşmeden ilişki olmamalı yazıyodu ama nasip. Rabbim hayırlı evlat eylesin seninkini de sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

Sağa yat ilişkiden sonra

Kızmı erkekmi sonuç önceki msjları okumadım ilk msja göre yorum yaptım

Arkadaşım erkek evladı "DA" tatmak istiyorum diyor. Yani bi kızı olmalı ve erkeği de merak ediyor bunda kötü bişey yok anlasilmicak birşey de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…