- 24 Şubat 2015
- 786
- 1.528
- 63
Bebeginizin cinsiyeti belli oldu muArkadaşlar bu konuda çok konu var ama okadar çok kafam karıştıki anlatamam.bilimsel yöntemler bile çelişiyor.kimisi tam yumurtlama zamanı yada ertesi gün diyor ama bi yöntemdede aynı şeyi kız için diyor.ovulasyon testi kullansamda napacağımı yinede şaşırdım.lütfen birileri deseki ben böyle yaptım oğlum olacak diye kesin bilgilerle konuşsak.evladın kızı erkeği yoktur sağlıklı olsunlar yeter ama erkek evladıda tatmak istiyorum çok fazla oyüzden bekliyorum önerilerinizi
Rabbim sizin muradinizi versin. Allahtan sizin için hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat diliyorum....benımde çok şükür allaha bir kızım var , ikincisi erkek olsun diye dualar ettim çalışamalar zamanı ,
rabbim şimdi kızı bile mumla aratıyor , olmuyor
şimdi allaha bana bir kız daha nasip et allahım çok pişmanım diye yalvarıyorum ,
dualarımı pişmanlığımı kabul eylesin inşallah
Yok henuz degil bugun gittim belli degil dediii kucuk dediBebeginizin cinsiyeti belli oldu mu
Rabbim sizin muradinizi versin. Allahtan sizin için hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat diliyorum....
Evet katılıyorum size her zaman hayırlısını istemek lazım ilk önceCinsiyet konusunda uygulanan yöntemler konusunda kesin bir bilgi yok,bilim adamları bile bu konuda şu yöntemi deneyim yüzde yüz olur diyemiyor ben yumurtlamadan önce hamile kaldım ve Allah'ın izniyle oğlum olacak,yumurtlama gününde hamile kalan arkadaşlarım var fakat erkek olduğu kadar kızlara da hamile kalanlar var yani yine %50. Beslenmeyle alakalı olabilir mi diye düşündüm fakat kuzenim o kadar dikkat etmesine rağmen 3.kızına hamile. Kendi doktorum çeşitli yöntemleri asla etik bulmadığını ve tamamen hokkabazlık olduğunu söyledi,herkesin düşüncesi kendinedir tabi. Dua etmekten başka çare yok,bu tür yöntemleri uygulamak bana doğru gelmiyor çünkü bu hayatta en çok neyi istersen ve ne için uğraşırsan daima onunla sınanırsın. Kıbrıs cinsiyet tayini merkezleri var fakat bu tür yerlerin olması bence asla etik değil,dua etmek en iyi yöntemdir Allah her şeyi gönlüne göre versin.
İnsanız işte isteriz de isteriz,bir kız bir erkek olur keşke kızımın/oğlumun hemcins kardeşi de olsaydı deriz:) bunu demeyen insan yoktur:) herşeyin hayırlısı elbette kimi yöntem uygular kimi ne gelirse bahtıma der ama yine de ısrar iyi değildir dua bile ederken istediğiniz şeye çok dikkat edin derler. Hayırlı doğumlar Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin dediğiniz gibi olmayanlara da versin.Evet katılıyorum size her zaman hayırlısını istemek lazım ilk önce
Ama işte kız olunca erkek erkek olunca da bir tanede öbüründen olsun istiyor insan Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla.
Benim ikisi de yok, çok şükür şimdi hamileyim 19 haftalık Allah olmayanlara nasip etsin Amin
Amin Allah razı olsun inşallahİnsanız işte isteriz de isteriz,bir kız bir erkek olur keşke kızımın/oğlumun hemcins kardeşi de olsaydı deriz:) bunu demeyen insan yoktur:) herşeyin hayırlısı elbette kimi yöntem uygular kimi ne gelirse bahtıma der ama yine de ısrar iyi değildir dua bile ederken istediğiniz şeye çok dikkat edin derler. Hayırlı doğumlar Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin dediğiniz gibi olmayanlara da versin.
Bende ikinci ogluma ovulasyon testiyle tam yumurtlama gunu hamile kaldim
Cift cizgi benim iki gun cok koyuydu ikisindede iliski oldu ver ertesi gun siliklestigi gunde oldu onun oncesinde hic iliski olmadi 15-16-17 .gunler oldu yani 30 gunde bir adet goruyorum erkek bekliyodum oylede oldu
Sağa yat ilişkiden sonra
Kızmı erkekmi sonuç önceki msjları okumadım ilk msja göre yorum yaptım
Herkesin düşüncesş kendıne tabi ama cinsiyet tercih etmek nedir ben anlamıyorum Rabbim size hayırlı bir evlat bağışlasın yeter kızı erkeği yoktur bunun bana garip geliyor gerçekten forumda o kadar hamile kalamayan insan varken o kadar üzülüyorken böyle bi düşünce bana cok bencilce geliyor kusura bakmayın. Hakkınızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?