Erkek bebek isteyip çaba sarfedip kesin tutturanlar lütfen bir bakın

Evladım olsun diye çırpınıp duruyorum bende.. Yüzlerce topic var benim gibi çabalayanlar arayış içinde olanlar dolu. Bizler bu haldeyken böyle kendini üzmen parçalaman anlamsız geliyor bizlere haliyle.Yazarken bile boğazım düğümlendi gözlerimden yaş geldi inan.. Yanlış anlama nolur..
Tek derdin bu olsun kardeşim.. Rabbim inşaallah hayırlı bir erkek evlat versin, muradına er inşaallah... Selametle..

Cnm ya biliyorum insan utaniyo ama ne yapalim insan tatmak istiyo sadece allah sana isllhhhh verir bi evlat bunu cani gonulden soyluyorum vallahi sen kusuruma bakma

Cnm ya biliyorum insan utaniyo ama ne yapalim insan tatmak istiyo sadece allah sana isllhhhh verir bi evlat bunu cani gonulden soyluyorum vallahi sen kusuruma bakma
İnşaallah canım.. Öyle tabii haklısın sende.. Estağfirullah kusur yok.. Sadece hassasız fazlasıyla.. Allah razı olsun duan için canım..

Ne olur kusuruma bakma cnm cok uzuldum simdi sana karsi mahcup oldum
Estağfirullah .. Sıkma canını.. Biraz fazla hassasız dedim ya.. Birde elimizdeki nimetin şükrünü hep yapalım.. Belki yarın bende erkek kız diye tutturabilirim.. Önemli olan şükretmek, hayırlı evlat yetiştirmek bu kadar..

Ne olur kusuruma bakma cnm cok uzuldum simdi sana karsi mahcup oldum
Estağfirullah .. Sıkma canını.. Biraz fazla hassasız dedim ya.. Birde elimizdeki nimetin şükrünü hep yapalım.. Belki yarın bende erkek kız diye tutturabilirim.. Önemli olan şükretmek, hayırlı evlat yetiştirmek bu kadar..
Aynen canim allah sanada tattirsin o duyguyu

İnşaallah tatlım.. Ümmeti muhammede inşaallah ❤♻

Ben bir türlü anlayamıyorum bu ayarlama işini. Sonuçta erkekten hangi genin geldiğine bağlı bu. Kadın xx erkek xy'dir. Erkekten x gelirse kız, y gelirse erkek olur kadında zaten durum değişmez. Belli günlerde ilişkiye girince ya da belli bir şeyler yeyince yumurta y olarak mı alıyormuş içine? Çok tuhaf bana pek inandırıcı gelmiyor böyle şeyler

Merhaba cnm bi yasli kadina sordum bunlari soyledi maydanoz kaynatip suyunun buharina otur vajinadaki iltabi sokuyo bide o kadinin gelini hamile kalamiyidu gec hamile kaliyodu olmuyodu maydanozu kaynatip kuvete koyup icine girerdi bide eski kadinlar istenmeyen gebelikleri sonlàdirmak icin sogan suyu icerdi bol sogan yerlerdi bebek duser di bunu bide hamile kalmak' icin yaparlarmis hamilelikte tehlikeli ama kalmak icin sogan suyu bide sogan bol bol yedirirdi gelinine o ay hamile kaldi ikinciyi de bu sogan yolunu deneyerek getirdi soylemek istedim

Çok teşekkür ederim canım.. Rabbim seninde ne dileğin varsa hayırla versin inşaallah. Dualarını eksik etme nolur..

Islhhh cnm yemin inanmazsin belki ama o ilk konusmamizdan beridir hep dua ediyom sana zaten erkek isteyerek cok mahcup okumustum saka Oyle seyler dedin ki cok duygulandim sonra dedim allah gonlunde ne varsa versin sana

Islhhh cnm yemin inanmazsin belki ama o ilk konusmamizdan beridir hep dua ediyom sana zaten erkek isteyerek cok mahcup okumustum saka Oyle seyler dedin ki cok duygulandim sonra dedim allah gonlunde ne varsa versin sana
Allah kabul etsin canım .. Rabbim razı olsun.. Belkide senin duan sebebiyle olur bu ay belli mi olur.. Öyle bekliyoruz işte benim gibi bekleyen binlerce kadın var Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah hayırla ❤❤❤
O hamilelik takvimini gorunce hamilesin sandim kusura bakma
Yok canım sorun değil.. İnşaallah Rabbim nasip eder de hayırla hiç kaldırmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…