Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    516
Saçmalamis sanki biraz ama neyse 🤣 biz senin yumurtana gelelim sen napmayi dusunuyosunn peki catlama ne zaman olcak 🤣🤣sabirsizlaniyorumm artikk yeterrr amaaa🤣🤣🤣🤣🤣
Pazar pazartesi olur inşallah bakalım 😄
hıh kokmuş diyeydin bizden daha mı iyi bilecekkmiş bizim girmediğimiz delik kalmadı bre daktırrrr diyeydin :KK70::KK70::KK70:
Lan doktor dedim sen bunca sene ne okudun da burda oturuyon benden daha mı iyi bilecen ben yıllardır araştırıyorum. Ben malmıyım karda kışta buraya kadar yumurtanın peşinden koşturayım dedim estağfurullah dedi abla ben bişi bilmiyormuşm meğer sen daha iyi biliyorsun gel yerime otur kurban olayım gel burda yerime otur dedi ısrarla yoook dedim işim gğcğm var dedim peeehhh😄
Senin şarjmi bozuk 🤣sorun prizdemi anlamadm sen hep sarj basindami oturuyon bacimm🤣🤣🤣
Yok tel hep elimde ya dayanamıyor şarj 😄
Asbei Asbei ben bugün 3 gibi evden cikacam inşallah benimde yumurtam ve ya yumurtalarim vardır ve büyüktür çok meraklıyım çok heycanliyimmmmm :rolleyes:
Dua edin bana bol bol lutfenn
Aynıyız kız boşuna gitme senşnde 15 16 ml dir😄 benden iyi mi bilecek doktor :KK11: :KK75:

Lan doktor dedim sen bunca sene ne okudun da burda oturuyon benden daha mı iyi bilecen ben yıllardır araştırıyorum. Ben malmıyım karda kışta buraya kadar yumurtanın peşinden koşturayım dedim estağfurullah dedi abla ben bişi bilmiyormuşm meğer sen daha iyi biliyorsun gel yerime otur kurban olayım gel burda yerime otur dedi ısrarla yoook dedim işim gğcğm var dedim peeehhh😄

Aynıyız kız boşuna gitme senşnde 15 16 ml dir😄 benden iyi mi bilecek doktor :KK11: :KK75:
manyaksınnnnn :D:D:D

Koptum yaaaaa :D :D :D

Aynen canim sağol darisi sizlere insallah 😍
Kiz eskiden buralarda nuba faaln bakiliyodu kese konumuna gore cinsiyettn anliyanlar vardi nerede onlar onlardan biri sen degilmiydinnn🤣🤣🤣🤣
Solda gördüm bebiş erkek ihtimalin yüksek canım hatırladı olsun 😂😘

Regl oldum kızlar erken baslicam bu ay 😍 heyecan şimdiden ya napcam ben böyle bilmiyorum..adet 4 5 sürüyor birde kısa havadan mi stresten mi öne attı baya:skandal:
Ayy oldun mu canımmm erken olmuşsun ben de kurbanlık koyun gibi bekliyorum ben de olacağım kesin:KK17:

günaydın kızlar erkek bebk belirtileri nelerdir peki hamile kaldıktan sonra bu konuyla alakalı çok konuşulmamış bu forumda erkek bebeğe hamile kalanlar bilgi verirse bence fikir olur bizede sol taraftan sağ taraftan yumurtlamak çin takvimi rus takvimi gerçekten tututyormu bu yöntemler fikri olan varmıo_O:anneadayı:
Sağ tarafta oluşuyor erkek bebek bide bel ağrısı çok oluyor bele vuruyor daha çok ağrı göğüs ucu ve kahverengi kısmı daha koyu oluyor bide ultrasondaki görüntüsü fasulyeye benzerse kız uzun olursa biber gibi erkek oluyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam çok araştırmıştım ama aklıma geldikçe yazarım canım

Hadi hayırlısı olsun canım hakkında ezan okunuyor orucum dua ediyorum Rabbim gönlüne göre ver inşaAllah 🤲🏻🤲🏻
Allah razı olsun canım benim , bu mübarek gün hürmetine Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 💙

Back
X