- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #71.921
Aynen canım Seninde ağrıların olmuş muydu Benim dun geceden beri kasıkve bel ağrısı varNormal canım, 2 gunde bir 2 jat artması önemli olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım Seninde ağrıların olmuş muydu Benim dun geceden beri kasıkve bel ağrısı varNormal canım, 2 gunde bir 2 jat artması önemli olan
Hemde nasıl canım, hiç geçmediAynen canım Seninde ağrıların olmuş muydu Benim dun geceden beri kasıkve bel ağrısı var
Ay sağol kuzum benim inan içim rahatladı..adet olacak gibi ağrı çekiyorumHemde nasıl canım, hiç geçmedi
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok iyi canımKizlar adet günüme 2 gün var bugün kan ölçtürdüm 92 cıktı Nasıl sizce..Sizlerin nasıldı
Amin canim benim sizin dualarınız cok rahatlatıyor icimiKozlar gi
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok iyi canım
Allah razı olsun canımAmin canim benim sizin dualarınız cok rahatlatıyor icimi
Oh maşallah Inşallah o yumuş tatlı bir bebise dönüşürAllah razı olsun canımbenim yumuşumda büyümüş muayene oldum. Progesteron içeren hap verdi Salı içcem
Benimde hep oldu hala oluyor canımAy sağol kuzum benim inan içim rahatladı..adet olacak gibi ağrı çekiyorum
Tamam canım Allah razı olsun Duanda unutma beni Doğumunda salih bir evlat için dua istiyorum sendenBenimde hep oldu hala oluyor canım
Aminnn inşallah doktor bugün gösterince çok mutlu oldum sanki Bebişimi göstermiş gibi hissettim çok heyecanlıydıOh maşallah Inşallah o yumuş tatlı bir bebise dönüşür![]()
Inşallah o günlerde gelecek canimAminnn inşallah doktor bugün gösterince çok mutlu oldum sanki Bebişimi göstermiş gibi hissettim çok heyecanlıydı![]()
İçini ferah tut canım inş güzel sonuçlar alırsın Allah’ın izni ileKizlar adet günüme 2 gün var bugün kan ölçtürdüm 92 cıktı Nasıl sizce..Sizlerin nasıldı
Tamam canım ederim tabikiTamam canım Allah razı olsun Duanda unutma beni Doğumunda salih bir evlat için dua istiyorum senden
![]()
Inşallah canım Rabbin hepimize güzel heberler duyursunİçini ferah tut canım inş güzel sonuçlar alırsın Allah’ın izni ile ❤❤
Çok teşekkür ederim canım benimTamam canım ederim tabiki![]()
Allah korktuklarindan korusun canim insAllah sag salim alirsin bebegini kucaginaÇok teşekkür ederim canım benim![]()
Progestron içeren derken hangi hapı verdi canımAllah razı olsun canımbenim yumuşumda büyümüş muayene oldum. Progesteron içeren hap verdi Salı içcem
Kızlardan öncemi olmuştu kayıplar sonramı canımÇok teşekkür ederim canım benim![]()
Amin inşallah canımInşallah o günlerde gelecek canim![]()