Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    516
Bizim senle kızlarımıza olan gebeliklerimiz çok benziyormuş
Bende kızımda ne kusma ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne ağrı sızı ne ağırlık hissi hiçbirşey hissetmedim
Kendimi hamile gibi hissetmiyordum ve bu yüzden hep endişeliyidim bebeğe birşey oldu sanıyordum
Bir de aşırı et ve acı tüketmiştim
Tiksinip yemediğim hiçbirşey olmadı
Göbeğimde hep sivri büyüdü
Az kilo aldım herkes erkek bekliyordu o zaman bi kızım oldu ama :)
Aynen ağrı sızı hiç bişey yoktu acı bende çok fazla yiyordum cips deli gibi canım isterdi bunda ne acı ne cips istiyo canım evde var duruyor öyle eşim bile şaşırdı sen yemeden durmazdın senin durum vahim galiba diyor ilki rahat olunca bunda kusunca bebeğe bişey mi oluyor ki normal mi bu bulantılar diyor daha beterleri oluyor şükür halime yine akşama doğru kendime geliyorum

Çın takvime göre yapın, ama cin yaşına göre hesaplayarak, kaç kişiye baktım doğru cıktı hep

Ablanin haberi gibi benimde oglan olur insallah hic sanmiyorum ama insallah olur brnde bu aralar bebege birsey mi oldu korkusundayim gic hamile gibi degilim bebek kasiklarimdayken cok rahat hissediyordum gobege geliyor die mi bilmiyorim bebegin hareketleride gitti Artik Allaha emanet
Kişiden kişiye değişiyo canım bu belirtiler herhalde anlamında 3 kızı var onlarda daha fazla bulantım vardı bu daha rahat sanki diyor şimdi oğluna hamile

Ablanin haberi gibi benimde oglan olur insallah hic sanmiyorum ama insallah olur brnde bu aralar bebege birsey mi oldu korkusundayim gic hamile gibi degilim bebek kasiklarimdayken cok rahat hissediyordum gobege geliyor die mi bilmiyorim bebegin hareketleride gitti Artik Allaha emanet
Aklına kötü şeyler getirme sende kız:))

Kötü seyler getirmemeye calisiyorum canm ama insan ister istemez etkileniyor birde bende mantar cikti hamilelikle beraber travocort kullandim gecmedi donaxy die bir fitil kullandim gecmedi bunlarda aklimda bebege etki edermi die bir doktora gidse
Aklına kötü şeyler getirme sende kız:))
m de rahatlasam cok iyi olacak

Kızlar ayrıntılı ultrasonu bizim burada çok geç zamana veriyorlar diye doktora gittim ayrıntılı için sıra almaya bebişin resmini verdi anlayan arkadaşlar yorumlarmısınız 9+6yız bu resimdeEki Görüntüle 2222880
Umudumvar aaii Umudumvar aaii
Canım kesede yer ve yön olarak kız gibi geldi bana sadece kafası yuvarlak oluşu kafamı karıştırdı. Bazı resimlerde net yuzde 99 emin olabiliyorum. Senin bebeğine net birşey diyemiyorum canim. Inşallah hayırlı sağlıklı salih bir oğlun olur. Rabbim nasip etsin hepimize. Amin

Yok canım henüz gitmedim
Yarın gideceğim inşAllah aslında niyetim 2-3 hafta sonra gitmekti ama eşim biraz acele etti
Benim durumları biliyorsun kimyasaldı ameliyattı falan sabredemedi eşim yine birşey varsa öğrenelim dedi
Hep ama hep dualarımdasın olacak inşaAllah az kaldı inanıyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki eşime kendimi tekrar hamile kalırken hayal edemiyorum demiştim
Testte bir daha asla çift çizgi göremicem gibi geliyordu
Sonu nasıl olur bilmiyorum ama pozitif bi test görmek bile nasıl bi duyguymuş unutmuşum
20 tane gebelik testi yaptım sanırım 5 farklı markanın inanabilmek için
Hala da tam inanamıyorum..
Bu süreç insanı fiziken ama en çok da ruhen yıpratıyor
Her ay bir umut, bir çırpınış, devam etme çabası
Sonra da bi hayal kırıklığı...
Sonra diğer aya yeniden aynı şeyler...
Ama senin yaptığın gibi sabretmek, umudunu kaybetmemek önemli olan..
Allah muhakkak açıyor kapıyı bir yerden
Sadece umutlu olmaya devam et olur mu?
Herşey çok güzel olacak inşaAllah :KK200:
Insallah hersry guzel olacak ben buna inaniyorum rabbim inancim sonsuz insalh saglikla sende guzel bi hamilelik gecirirsin en kisa zamanda bebeginin kalp atislarini duyarsin bi sorun olmadsn rabbim sonrada saglikla kucagina almayi nasip eder insalah

Katiplik olmadı canım mülakatta elendim. O sıra sırt ağrılarım için doktora gittim kaç senedir çekiyorum teşhis koyamıyorlardı As dediler sürekli ilaç kullanmam lazım artık. Ama bu sıra da bir bebiş istediği oldu içimde ama çocuklar büyüdü sıfırdan nasıl olur derken bir cesaret korunmasız ilişki oldu tutarsa o tutar canım :KK66:
Sana gelince canım nasipte ne varsa o biz ne yapsak takdirin önüne geçemiyoruz. Eşin mi acele etti en son hamileliğinde sen eşine söz vermiştin yoksa sen istemiyordun diye hatırlıyorum. Bunda dikkat edebilsin mi birşeyler uyguladın mı canım?
Canım ben istemem yan cebime koy hesabı oldum eşim 3 yeter diyodu arada da 4 nezaman yaparız şakaları bende ikisini peşpeşe büyüttüğüm bu sefer diye eşime istiyom dedim o da canına minnet bildi resmen pek yapacağına umudum yoktu o yüzden hiç bisey denemedim yine tek ilişki yumurtlama zamanında geçmişti hattâ nasip böyleymiş

Canım keşke farklı aylarda deneseydin. İkiside aynı ayda hemen hemen. Bir teyze demişti farklı ayda istiyorsan farklı mevsimlerde hamile kal diye
Canım büyülerde kasımla aralıkta bunlarda temmuz ile ağustos demeki yazın ve kışın yapmiyacakmisim 5. 'yu denersem aklımda bulunsun baharda deniyim tabiki şaka Allah uzun ömür versin kızlarıma bunuda sağlıklı bir şekilde kucağıma alıyım büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha istemiyorum

Canım ben istemem yan cebime koy hesabı oldum eşim 3 yeter diyodu arada da 4 nezaman yaparız şakaları bende ikisini peşpeşe büyüttüğüm bu sefer diye eşime istiyom dedim o da canına minnet bildi resmen pek yapacağına umudum yoktu o yüzden hiç bisey denemedim yine tek ilişki yumurtlama zamanında geçmişti hattâ nasip böyleymiş

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hiç canını sıkma onu yapmadım bunu yapmadım diye takdirde ne varsa o oluyor biliyorsun oğlu isteyenin kızı kız isteyenin oğlu oldu burada da. Yöntem deneyenlerden oğlu olanda oldu ama nasşolerşnde de olduğu için oldu. Benim görümceminde 4 kızı var. Bugün parkta bir bayanla tanıştık 3 oğlu varmış bana sen oğlanı bulamamışsin ben kızı dedi bende nasip dedim. Hakkımızda hayırlısı olsun ;)

Canım büyülerde kasımla aralıkta bunlarda temmuz ile ağustos demeki yazın ve kışın yapmiyacakmisim 5. 'yu denersem aklımda bulunsun baharda deniyim tabiki şaka Allah uzun ömür versin kızlarıma bunuda sağlıklı bir şekilde kucağıma alıyım büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha istemiyorum
Ayyy sen zaten farklı zamanlarda denemişsin canım yaz, kış hep bahane işte veren Allah istediği vakit verir. Rabim sanada mücizeler yaşatsın

Back
X