Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    516
Birde benimde anlam veremedigim cinsel perhizi 10gun yapin diyenler.. 5.günden itibaren sperm kalitesi ve hizi düser diye makale okumustum doktorlarda ayni şeyi söylüyor. Bence en ideali 3 veya 4 gün. Sen deneme yaptinmi yada yapacakmisin canim
Evet o kısmı bende merak ediyorum ama burda 10 gün perhizi olup kızı da olan oldu oğlu olanda
İki yakın arkadaşım var birinin hergün deneme ile oğlu olmuş
Diğerinin ise uzun bi süreden sonraki deneme ile oğlu olmuş o ay şartlar gereği başka deneme olmamıştı diyor
Benim deneme oldu 6 gün perhizle

Evet o kısmı bende merak ediyorum ama burda 10 gün perhizi olup kızı da olan oldu oğlu olanda
İki yakın arkadaşım var birinin hergün deneme ile oğlu olmuş
Diğerinin ise uzun bi süreden sonraki deneme ile oğlu olmuş o ay şartlar gereği başka deneme olmamıştı diyor
Benim deneme oldu 6 gün perhizle
Insallah tutunmustur bebisin annesine

C Cutem şimdi birkaç tane ingilizce makale okudum bi tanesi WHO yani dünya sağlık örgütü tarafından yayınlanmış 2-7 gün arası demiş bekledikçe kalitesi ve yoğunluğu artıyor demiş
Başka bi yerde daha okudum 5 günün sonunda sperm maksimize oluyor demiş
Biraz daha bakacağım yabancı sitelere

Kizlar yarin insallah ultrasona gidicem 12 +4 olucagiz allah nasip ederse. Doktora cinsiyeti sormalimiyim sizce?. Bu haftalarda dogru olurmu soylerse acaba?.
Kizimda 11+4 haftaliklen erkek demisti. Sonradan kiz diyince cok uzulmistim. Simdi kararsiz kaldim sizin fikriniz nedir?

Bence erken sorma. Ki yanlış çıkma olasılığı aşırı aşırı fazla

Canım testin çok açık koyulaşmasını bekle daha var.

Bu defa oldu galiba
Canım testin çok açık koyulaşmasını bekle daha var.

Bu defa oldu galiba
Screenshot_2018-09-13-13-20-43.webp

Kizlar yarin insallah ultrasona gidicem 12 +4 olucagiz allah nasip ederse. Doktora cinsiyeti sormalimiyim sizce?. Bu haftalarda dogru olurmu soylerse acaba?.
Kizimda 11+4 haftaliklen erkek demisti. Sonradan kiz diyince cok uzulmistim. Simdi kararsiz kaldim sizin fikriniz nedir?
Bence sor eğer makinesi iyiyss ve tecrübeli doktorsa kesin tahmin yapar ve yüzde 80 doğruluk payı olur.

Back
X