• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    516
kızlar birde kendi evlilik Tüzüğün ip geçirin avcunuzun içine 1. çocuktan itibaren yapın ipi sadece yüzükle birlikte avcunuzun içine tutun hiç sallamayın o kendi dönüyorum yuvarlak dönerse erkek ileri geri giderse kız kime yaptıysam tuttu banada 3 den sonra 2 halka döndü yuvarlak 3 kızım yan sallandı dedim 2 tanem oğlum olcak sankim ama biri düştü inşallah bu gelecek diye ümit ediyorum sizde deneyin bakalım bi:)

C Cesaaa cnm hakında hayırlısı Böyleymiz ama sanki bende değişecek geliyo içimden Rabbim gonlundekini inşallah versin cnm benim . Benimde 3 kızım var hele küçüğü için oluyoruz çok tatlı çok güzel maşallah Rabbim öyle sevdiren bağrına basdiriyoki kucağına alınca senin parça canın Rabbim acılarını göstermesin insallah.
Amin canım benimde ikinci kizim oyle bana her sozu her hareketi nese veriyo çok tatli onun gibi bi bicirik olur inşallah

Benim bir kızım var ikincisinin erkek olmasını istiyorum...tabikide öncelikle saglıklı bir bebek olmasını istiyorum....Allahtan...sadece gönlümdeki istedigim şey bu.....benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı??? Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
dediğiniz gibi özellikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun. Erkek bebek istiyorsunuz bunun için bazı cinsiyet belirleme yöntemleri var bunu araştırın internette vardır tabi doğruluk payını bilemeyiz

Yarenannesi Yarenannesi
Merhaba canim ben hemen merakini gidereyim yumurtlama takibi yaptim dr ile catladi desikten sonra 12 saat(tahminen) icinde 1 defa esimle birlikte oldum oncesindede bollll karbonatlu vajinal dus yaptim esime diyet yaptirmadim ven sut urunlerini mumkun ildugunca tuketmedim sonuc %95 kiz bebegim olucak bu 2. Kizim
Belki biraz fikir vermisimdir

Benimde en büyük abim var sonra 3 kız peşpeşe doğurmuş annem ben 3.kızım kimse yüzüme bile bakmamış ama suan annemin en çok dertlestigi herşeyini paylaştığı kişi benim. benim annem de çok üzülmüş çok ağlamış tabi ozaman dogunca ogreniyorlardi sonrasında çok dua etmiş bir oğul daha ver yeterki diye benden sonra erkek kardeşim olmus ama gel gorki çok hayırsız anneye babaya bizlere hiç saygısı yok annemi evinden bile kovdu.anneme sorunca kızlarım dan çok memnunum diyor ucumuzde okuduk gururu olduk ama kardeşimin davranışlarından dolayı çok üzülüyor keşke oda kız olsaydı diyor hep.imtihan dünyası ışte neyin bizler için hayırlı olacağını rabbimden başkası bilemez.inşallah güzel günler var önümüzde

Dogru diyorsun canim sinavlarimiz farkli farkli Rabbim ewlatla sinamasin iyi gunlerini gostersin hepimize;)

Bü doğru olabilir çünkü benim adetim bitti 1 hafta sonra yumurtlama oldu ve şu an 6 buçuk aylık oğluşum var
Çok uzun zaman olmuş ben bu mesajı yazalı :)) yine yumurtlama günü girdigim ilişkiden 2. Oğlum oldu şuan 10.5 aylık. :)
Ve şuan yine hamileyim sürpriz bebek korunuyor duk yumurtlama öncesi ilişki oldu diye düşünüyorum bakalım cinsiyet ne olucak ;)

Bü doğru olabilir çünkü benim adetim bitti 1 hafta sonra yumurtlama oldu ve şu an 6 buçuk aylık oğluşum var
Ha bu arada ben kız ya da erkek olsun demedim 4 yıla yakın evliy dim bir bebeğim olsun istedim ve bir kandil gunu orucumu tutup namazımı kıldıktan sonra Rabbim bana hayırlı bir evlat ver dedim bir kaç ay sonra oğluma hamile kaldım çok şükür ne olursa olsun hayırlısini işteyin

Çok uzun zaman olmuş ben bu mesajı yazalı :)) yine yumurtlama günü girdigim ilişkiden 2. Oğlum oldu şuan 10.5 aylık. :)
Ve şuan yine hamileyim sürpriz bebek korunuyor duk yumurtlama öncesi ilişki oldu diye düşünüyorum bakalım cinsiyet ne olucak :KK66:
Allah evlatlarini bağışlasın sana dilerim sağlıklı ve hayırlı olur gelecek olan bebisin ay çok içten dua geldi kalbime aniden :emir_bebek:

Ve şuan yine hamileyim sürpriz bebek korunuyor duk yumurtlama öncesi ilişki oldu diye düşünüyorum bakalım cinsiyet ne olucak :KK66:

Bende sana yazacaktim yumurtlamadan 4 gun once girersen birdaha girme kiz sansin yukselir

Allah evlatlarini bağışlasın sana dilerim sağlıklı ve hayırlı olur gelecek olan bebisin ay çok içten dua geldi kalbime aniden :emir_bebek:
Ayy Allah razı olsun :)) Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin :KK68: hayırlısıyla öğrenirsem paylaşırım ;)

Bende sana yazacaktim yumurtlamadan 4 gun once girersen birdaha girme kiz sansin yukselir
Takip yapamadım bilmiyorum ama yumurtlama öncesi olduğunu düşünüyorum. Allah hakkımızda hayırlısı nı versin. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :KK68:

Canım çok guzel dile getirmissin:KK9::KK68::KK68: rabbim mucizelerini tasiyoruz hasa aglamak uzulmek cok korkarim eli ayagi duzgun saglikli hayirli olmasi herseyin basi gonul ister olmaz ise yok nasip diyip kabullenmek en mantiklisi uzulmedim diye tepki aliyorum resmen:KK48:
Insanlar gercekten tuhaflar. Benimde var cevremde sanki cinsiyeti insanin elinde gibi davrananlar. Ah vah cekenler inançlarini sorgulamalilar bence. Seni canii gönülden tebrik ediyorum ve teslimiyetini ayakta alkişliyorum Rabbim her ne olursa olsun cinsiyeti Resulullah a yakişir ümmet eylesin o yavruyu inşaallah

Back
X