Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Bazen gerçekten şaşırmaktan kendimi alamıyorum.. Yumurtlama günü ilişkide erkek olur demek nasıl bir mantık arkadaşlar? Bir kere bebeğin cinsiyetini yumurtanın cinsi, olgunluğu, zamanı, şekli belirlemez. Hatta kadına dair hiçbir oluşum belirlemez. Cinsiyet kromozomu sadece erkeğin sperminde bulunur ve döllenmede cinsiyet bellidir. Yani takla da atsanız, hamileyken bıçak üzerine de otursanız, yüzüğü göbekten de yuvarlasanız bazı şeyler hakkında yorum yapamazsanız malesef. Yıllarca biyoloji bilimine gönül verip çalışıp durdum ve artık şaşırmıyorum neden ülkemizde bir çok şeylerde kademe kaydedemiyoruz. Gözünüzü seveyim azıcık mantıkla hareket edin. Biraz bilime ilgili olun. Hadi ilgisiz olmanızı anlarım ama bu saçma bilgileri kendinize saklayın ve doğacak evlatlarınıza bu fırsatı verin en azından.Lütfen...

benimde yumurtlama günü ilişki oldu. ve sonuç erkek. buna shetless yöntemi deniyor. erkek olma olasılığını baya arttıyor. Sonrası da nasip tabi.
Bütün bilgileri topladım yumurtlama günü denemeyi düşünüyorum artık gerisi Allah'a kalmış Allah nasip ederse olur inşallah bu ay spiralimi çıkarttırmayı düşünüyorum temizlendikten sonra Allah'ın izniyle düşünüyorum bakalım hayırlısı dua edin benim için

Hadi hayırlısı Allah gönlündekini versin arkadaşım.Allah herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah gamze353 arkadasım biz kadın cinsiyeti belirler demiyoruz ki tabii ki erkegin spermi belirler ama biz spermlere yardımcı oluyoruz.Şöyle anlatayım X yani dişi kromozom rahimde 3-4 gün yaşayabilirken Y kromozomu taşıyan sperm ise sadece 1 gün yaşayabiliyor demek oluyorki yumurtlanmış hazır yumurta rahimde varsa Y kromozomu X'trn hızlı oldugu için ilk o döllüyor ve erkek bebek oluşuyor.Durum bu

Hadi hayırlısı Allah gönlündekini versin arkadaşım.Allah herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah gamze353 arkadasım biz kadın cinsiyeti belirler demiyoruz ki tabii ki erkegin spermi belirler ama biz spermlere yardımcı oluyoruz.Şöyle anlatayım X yani dişi kromozom rahimde 3-4 gün yaşayabilirken Y kromozomu taşıyan sperm ise sadece 1 gün yaşayabiliyor demek oluyorki yumurtlanmış hazır yumurta rahimde varsa Y kromozomu X'trn hızlı oldugu için ilk o döllüyor ve erkek bebek oluşuyor.Durum bu
Amin cnm inşallah Allahım senin de bebeğini kucağına almayi nasip etsin hayırlı evlat olsunlar

Slm kızlar...
Ovulasyon gününe göre cinsiyet belirleme, daha doğrusu cinsiyet ihtimalini artırma desek daha doğru olur çünkü %100 kanıtlanmayan yöntemler sanırım..
Ovulasyon gününün yanında vajen kimyası, sperm hızı ve kalitesi, alkali diyet buna benzer yöntemler cinsiyeti etkiliyor sanırım okuduğum kadarıyla..tabi herşeyden önce Allah ın takdiri herşey..
Asıl soruma geliyim..tek başına ovulasyon günü erkek bebek isteyenler için yeterlimi?

Slm kızlar...
Ovulasyon gününe göre cinsiyet belirleme, daha doğrusu cinsiyet ihtimalini artırma desek daha doğru olur çünkü %100 kanıtlanmayan yöntemler sanırım..
Ovulasyon gününün yanında vajen kimyası, sperm hızı ve kalitesi, alkali diyet buna benzer yöntemler cinsiyeti etkiliyor sanırım okuduğum kadarıyla..tabi herşeyden önce Allah ın takdiri herşey..
Asıl soruma geliyim..tek başına ovulasyon günü erkek bebek isteyenler için yeterlimi?
Senin de söylediğin gibi bir çok faktör var sadece yumurtlama zamanının yeterli olacağını düşünmüyorum bütün hepsini yapıp artık gerisini Allah'a bırakmak lazım ne gelirse Allahtan ben öyle yapmayı düşünüyorum diyete başladım 2-3 ay uygulayıp öyle düşünüyorum Allah'ın izniyle inşallah

Senin de söylediğin gibi bir çok faktör var sadece yumurtlama zamanının yeterli olacağını düşünmüyorum bütün hepsini yapıp artık gerisini Allah'a bırakmak lazım ne gelirse Allahtan ben öyle yapmayı düşünüyorum diyete başladım 2-3 ay uygulayıp öyle düşünüyorum Allah'ın izniyle inşallah

Evet canım Allah ın taktiri..hayırlısı olsun inşallah..Allah gönlümüzdekini hayırlısıyla versin inşallah..

merhaba kızlar ben bu dediklerinizin hepsini yaptım.5+3 haftalık hamileyim.bakalım sonuç ne olacak.Allah isteyen herkese versin.inş.
Ayyy ne güzel Allah'ım kucağınıza almayı nasip etsin gönlünüzdeki neyse o olur inşallah cinsiyetini öğrenmenize daha çok var ama siz öğrenince buraya yazın lütfen bize de neler yaptığınızı anlatırsınız

merhaba kızlar ben bu dediklerinizin hepsini yaptım.5+3 haftalık hamileyim.bakalım sonuç ne olacak.Allah isteyen herkese versin.inş.

Ovulasyon gününü nasıl belirledin canım...testle belirlediysen eğer hangi zamanı seçtin..bende bu aralar deneyecemde merak ettim..inşallah gönlümüzdeki olur canım

Bebeğimiz ve cinsiyeti bölümünde anne yaşı ve gebe kalınan ay toplamı çift sayı erkek tek sayı kızmış. Bunu doldurduğun yaşla diğer cocuklarinda denermisin. Canım saçma gelmişti ama çevredekilere yaptım doğru çıkıyor. Kafam karıştı bundan dolayı yıl olarak girdiğinde yaşla değil doldurduğun yaşla hesapla canım bana da dönersen sevinirim bende gebe kalmayi düşünüyordum bunu görünce ilginç kafam karıştı burda ki arkadaşlar bu testi yapın ve tutmadigini söyleyin yaa saçma olduğunu kanıtlayin, tutanlar da tuttu yazsın lütfen şunu bi deneyelim testini çocuklarınıza bakın tarih hatırlıyorsaniz, şimdiden teşekkürler. Rabbim hepimizin gönlünde kini nasip etsin

Bebeğimiz ve cinsiyeti bölümünde anne yaşı ve gebe kalınan ay toplamı çift sayı erkek tek sayı kızmış. Bunu doldurduğun yaşla diğer cocuklarinda denermisin. Canım saçma gelmişti ama çevredekilere yaptım doğru çıkıyor. Kafam karıştı bundan dolayı yıl olarak girdiğinde yaşla değil doldurduğun yaşla hesapla canım bana da dönersen sevinirim bende gebe kalmayi düşünüyordum bunu görünce ilginç kafam karıştı burda ki arkadaşlar bu testi yapın ve tutmadigini söyleyin yaa saçma olduğunu kanıtlayin, tutanlar da tuttu yazsın lütfen şunu bi deneyelim testini çocuklarınıza bakın tarih hatırlıyorsaniz, şimdiden teşekkürler. Rabbim hepimizin gönlünde kini nasip etsin
Bencede saçma cnm ben hesapladım benim iki kızım var biri tek sayı çıkıyor biri de çift sayı çıkıyor yanlış yani inşallah Allahım gönlümüzdekini nasip eder sen bence diyet ve ovülasyon gününü dene hangi cinsiyet olmasını istiyorsun onu anlamadım cnm

Bencede saçma cnm ben hesapladım benim iki kızım var biri tek sayı çıkıyor biri de çift sayı çıkıyor yanlış yani inşallah Allahım gönlümüzdekini nasip eder sen bence diyet ve ovülasyon gününü dene hangi cinsiyet olmasını istiyorsun onu anlamadım cnm[/QUORabbim öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar eylesin. Ben hep iki kızım olmasını isterdim ki oldu da şükürler olsun şimdide iki oğlum olsun istiyorum. kızlar biraz büyüdüler. Düşünüyorum hamileliği ama dediklerinizden emin olmak istiyorum. Gerçektende var mi böyle şeyler acaba.

Ben birsey sormak
Istiyorum gercek Payi varmidir ben ilk hamile kaldimda dusuk oldu sonra tekrar hamile kaldim cok sukur bi kizim oldu sonra iki Sene sonra tekrar hamile kaldim birdaha dusugum oldu aradan bir ay gecti tekrar hamile kaldim.ve bir kizim daha oldu acaba vucudum y leri Kabul etmiyo ve dusukmu oluyor birturlu anliyamadim bana yardimci olurmusunuz. Benim suan ikitane dunyalar guzeli kizlarim var birde oglum olsun istiyorum. Tabi en onemlisi saglikli olmalari.

Ben birsey sormak
Istiyorum gercek Payi varmidir ben ilk hamile kaldimda dusuk oldu sonra tekrar hamile kaldim cok sukur bi kizim oldu sonra iki Sene sonra tekrar hamile kaldim birdaha dusugum oldu aradan bir ay gecti tekrar hamile kaldim.ve bir kizim daha oldu acaba vucudum y leri Kabul etmiyo ve dusukmu oluyor birturlu anliyamadim bana yardimci olurmusunuz. Benim suan ikitane dunyalar guzeli kizlarim var birde oglum olsun istiyorum. Tabi en onemlisi saglikli olmalari.
canım bir doktora gidip sordun mu? acaba çünkü bazı kromozom bozuklukları oluyormuş.

canım bir doktora gidip sordun mu? acaba çünkü bazı kromozom bozuklukları oluyormuş.
Evet sordum ama bana dedi onunla alakasi yok dedi erkek tutmamasi ben kendim hollandada kaliyorum vucut onu Kabul etmiyor atiyor vucuttan dedim ama ben oyuzden suphede kaldim acaba y leri Kabul etmiyormu diye sizce onla bi alakasi olabilirmi sonucta cocuk sahibi olabiliyorum?

canım gerçekten de bilgim yok arastirabilirsin. inşallah öyle bir durum olmaz. rabbim bizlere de bu sefer pembisten sonra mavileri nasip etsin. hep iki kızım iki oğlum olsun istedim. ki oldu da şimdi kaldık ogullarima inşallah o dileklerimi de rabbim kabul eder.

Insanllah canim bu ay kalmak istiyorum allahimin gucune gitmesin her ikiside evlat ama iste insan gonul olarak istiyor tabi peki Sen birseyle
canım gerçekten de bilgim yok arastirabilirsin. inşallah öyle bir durum olmaz. rabbim bizlere de bu sefer pembisten sonra mavileri nasip etsin. hep iki kızım iki oğlum olsun istedim. ki oldu da şimdi kaldık ogullarima inşallah o dileklerimi de rabbim kabul eder.[/QUOTE

canım bu tobikte bazı arkadaşlarımız bazı bilgiler edinip hamileliği düşünüyorlar. onlardan bilgi almaya çalışıyorum. ki dedikleri bana mantıklı geldi.

X