Kızlar günaydın,sabah teyzemle konuştum kendisi kadın doğum uzmanı fakat kızının sağlık durumundan dolayı 4 yıldır işini bırakmak zorunda kaldı,kendisine bir sürüüü sordu sordum ve
bebegimmm doktorun sana ne dediyse o da aynısını söyledi yumurtlama,takvimler,idrarlar vs hepsi %85 bile kesin sonuç vermez bunlar sadece teori tutturduğunu zannedenler sadece şanslılılar o küçücük yüzde şansını yakaladıkları için, spermler yola çıktığında kendi aralarında savaşa başlar y kromozomu ne kadar sorunlu olursa olsun eğer galip gelip döllenirse erkek olur,diyetlerle perhizlerle yine ovulasyonda olduğu gibi şansını minicik bir farkla arttırabilirsin,ikili testler idrar renkleri vs hepsi yanıltıcıdır (kızımda idrarım açıktı kız oldu bunda ise koyu ve bebeğim erkek,arkadaşlarıma da test ettim onlarda da hepsinde tutmadı) kısaca doğa nasıl isterse o şekilde olur bunca doktor yalnış mı biliyor dedi. Üstelik kendisi aynı zamanda Rusya'da akademi mezunu hele oralarda böyle teorilere kesinlikle inanmıyorlarmış sonuç yanıltıcı olabilir diye. Ha nadir de olsa dediğine göre hastalıklı kromozomlar varmış mesala bir hastasının 5 tane sağlıklı kızı ve 2 tane sakat oğlu olmuş yapılan teste göre adamın genetiğe dayanan y kromozu hastalıklıymış,tabi bu durum çok sık olmazmış.Umarım kafamızda bazı sorulara cevap olmuştur,tek çare dua edip gönlümüzdekini dilemek gerisi tıp dilinde doğaya bize göre de Allah'a kalmış bişey:)