Merhaba öncelikle burda deneyimlerini paylaşan ve yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum, hepinize minnettarım
-07/08 gunu adet oldum, bittikten 7-8 gün sonra ovulasyon testine başladım, 13. gün öğlen pik yaptı, (adet döngüm duzenli degil) akşamında ise silinmeye başlamıştı, o akşamı 1 saat arayla iki sefer degerlendirdik, ben sağa dönüp 15 dk kadar yattım, başka hiç değerlendirme yapmadık
-yeme içme konusunda özel birsey yapmadim normal rutiminde gitttim, bol maden suyu içtim, kahvaltida ve yulaf lapasi uzerine meyve kuruyemis yedim, bol hazır su içtim
-eşim zaten et yemeyi sever, en az gunde 1 kez kahve içer
-bir süredir duştan sonra idrar yolu enfeksiyonum olduğu için karbonatlı suyla genital temizlik yapıyordum (etkisi oldu mu bilmiyorum)
-Yeni adet donemi baslangicinda kahverengi lekeler geldi, ha oldum ha olacağım derken 3 gün sonra kesildi
-erken gebelik testini adete 1 hafta kala yaptığımda negatif çıkmıştı, lekelenme olduğu gün eczaneden ucuz bir test aldım silik çift çizgi çıktı
-saglik ocağında kan testi yaptırdım e-nabızda beta kırmızı uyarı veriyordu
-bugün ilk cocugumda gittiğim kadin dogum doktoruma gittim, 4+6 haftalık hamileymişim
, bana göre sağ taraftan yumurtlamışım (kızımda soldan yumurtlamistim, kuzenim hem sağdan hem soldan yumurtladi iki oglu var),
-ultrasonda bebeğin kalbi atıyordu (doktor haftasına göre biraz erken kalbinin atmaya başladığını soyledi),bayağı inceleyip ölçümden sonra oğlun olacak dedi (normalde erken yorum yapmaz ve kesinlesmeden söylemez)
-alakası var mı bilmiyorum, kızımda göğüs uçlarım koyu kahve olmuştu, bu gebelikte hic renk değişimi olmadı,
-kızıma hamileyken aşırı uyku ve bulantilarim oluyordu, çok şükür bunda cin gibiyim
-kızıma hamileyken ekşi şeylerden tiksiniyordum surekli tatli yiyordum, bu sefer salatalık turşusunu çılgınca katır kutur yiyorum (of ağzım sulandı)
-çin takvimine çok inanmamıştım ama şöyle bir bakmıştım kızımda da, oğlumda da tutuyor,
Herkesin icinden gectigi gibi onemli olan sağlıklı olması, benim saglik sorunlarım çok inşallah bebis bana ben ona iyi gelirim, Allah herkesin gönlünden geçeni kabul etsin, umarım faydam olmuştur