- 5 Ocak 2021
- 821
- 850
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #106.421
Bunu yazalı çok olmuş ben de eski mesajları okuyordum neden karbonatlı şu içiyorsunuz neye faydası ya da etkisi var teşekkür ederim şimdidenIdrari seyreltiyor. Test aralarinda sadece yarim bardak su ic, beklenen yumurtlama tarihine 2 gun kala birak yaniltmasin
Ph yukseltmek icin, vucudu alkali hale getirmek icin, erkek spermler alkali ortamda yasiyormus o yuzdenBunu yazalı çok olmuş ben de eski mesajları okuyordum neden karbonatlı şu içiyorsunuz neye faydası ya da etkisi var teşekkür ederim şimdiden
Teşekkür ederim biz kız istiyoruz yapmamam gereken bir şey daha öğrendimPh yukseltmek icin, vucudu alkali hale getirmek icin, erkek spermler alkali ortamda yasiyormus o yuzden
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim biz kız istiyoruz yapmamam gereken bir şey daha öğrendim
Benimkinede bakarmisiniz karindan ultrasyonla gorduk kesemiziBence de erkek canım. Allah gonlundekini sağlıkla nasip etsin
Yüzde yüz erkek derim
Erkek bebek
At bakalım canımBenimkinede bakarmisiniz karindan ultrasyonla gorduk kesemizi
At bakalım canım
Teskkr ederiz yinede evet daha 7 arti 4 ama merak isteÇok küçük bundan anlamıyorum ben
Tamam inşallah canım öğrenince buraya yazarım mutlaka
Amin aminMerhaba arkadaşlar hamile olduğumda cinsiyeti öğrenince buraya yazarım demiştim. Artık tam kesin belli oldu. Bebek erkekRabbim hayırlı sağlıklı evlateylesin sağlıkla doğsun isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah
Amin aminHayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim uyguladığınız birseyleer varmiydi erkek bebek için
Ben kaç aydır ovu testiyle çatlamayı yakalayıp deniyordum. Tutmayınca doktora gittim. Doktor hiç bir problem olmadığını yumurtalarımın çatladığını söyledi. Her ay takip edince artık çatladığı zamanı tamamen anlıyordum. Çünkü 5 6 ay geçmişti. Testlerimi atayım ama sonradan çekmiştim.
Eki Görüntüle 2788536
2 şubat pikti. 3şubat gece 1de tamamen çatladığını hissettim. Testte baktım silinmiş. 1 saat sonra deneme oldu. Öğlen 2buçuk gibi bidaha test yaptım. Tamamen silinmişti. Yani tek deneme oldu
Teşekkür ederim cnm dualarinda unutmaMaviayyy
Bu şekildeydi cnm . Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı bi şekilde nasip etsin İnşaAllah
Teşekkür ederim cnm dualarinda unutma
Sağlıkla hayirla oğlusunu kucagina alirsin insallah
Çok sevindim canım gözün aydın. Bize ne tavsiye edersinAmin cnm Allah razı olsun
Rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Takviye ne kullandınız pekiBende kaç ay oldu bebiş tutmadı. Doktora gittim yumurtalıklarım sağlıklı gebe olmama engel bişey yokmuş . Eşime takviyelere başladık. Bende teste takılmayacam artık. Dua edecem hayırlısıysa Rabbim verir inş
Takviye ne kullandınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?