Merhaba arkadaşlar. Doktor cinsiyet için erkek dedi. Çok şükür. Çok dua ettim, Allah dualarımı kabul etti. Yaptıklarımı sıralamak istiyorum inşallah isteyen herkese yardımı dokunur.
1- Gebelikten 3 ay önce karbonatlı(İngiliz karbonatı veya sodyum bikarbonat diye geçer) su yani alkali su içmeye başladım.
2- Her gün en az 1 muz yedim, patates, kayısı, kuru erik sık tükettim. Tuzu arttırdım. Bol bol sodyum-potasyum aldım.
3- Süt ürünlerini tüketmedim 3 ay. Kalsiyumun bol olan ıspanak vs. gibi yiyeceklerden uzak durdum.
4- Eşime bol bol et yedirdim. O da muz tüketti. Ve Deneme yapmadan 1 ay önce çinko aldım, eşim kullandı. Deneme yapmadan 2 hafta önce de keçi boynuzu pekmezi yedirdim günde 1 tatlı kaşığı. Normalde sabah akşam içmesi lazımdı ama sevmiyordu sadece 1 tatlı kaşığı içirebiliyordum.
5- Deneme yapmadan önce 8 gün cinsel perhiz yaptık. Eşim 8 gün hiç şey olmadı yani.
6- Doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırdım. Ovulasyon testlerine pek güvenemedim. Doktor yumurtan çatlamış dedikten sonra hemen deneme oldu. Yani çatladıktan sonra olduğuna eminim.
7- Denemeden önce abdest aldık eşimle. Dua ettik ve derin ilişki oldu. Hatta canım çok acıdı. Eşim hemen kendini geri çekmedi. Sperm kaçağı olmasın diye bekledi biraz sonra kendini geri çekti.
8- Soldan yumurtladım, Aslında sağdan yumurtladığım zaman deneme yapacaktım ama 3 ay takip yaptım doktor kontrolünde, hep soldan yumurtluyordum. Sonunda beklemedim denemeyi yaptım.
9-Sağa yatmadım, ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim biraz bekledim. Belimin altına yastık koydum. Sonra sola yattım. Çünkü soldan yumurtlamıştım.
9-Önce ben orgazm oldum, sonra eşim boşladı(affedersiniz). Klitoral orgazm oldu benimki.
10- Eşime deneme öncesi soğuk duş aldırdım. Bitter çikolatadan çok az yedi. Ve sert kahve yaptım ondan da çok az içti.
11- Vajinal duş yapmadım ama alkali su ile üstten bir su döktüm.
12- Yataktan yarım saat felan kalkmadım. Uzandım.
Ve çok çok dua ettim. İnşallah hamileliği rahat geçer bir sorun yaşanmaz. Şu an 15 haftalık.