-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #106.141
Benmde sağdan çatlıyor hep .büyük kızımın ilk usg resmine baktım bununla aynı kese şekli bile aynı fasulye gibi inşallah senin farklıdırBir kızım var. Bu ikinci gebelik. Aralıkta da soldan yumurtladım, ocakta da soldan yumurtlayınca oluruna bıraktım. Daha fazla ertelemek istemedim. Kızımın ilk ultrasyon görüntüsüne baktım keseye yani, o da aynı yerdeymiş neredeyse. Bakalım çok merak ediyorum, bir de tatlı bir heyecan var tabi. Hayırlısı.
Senin kaç çocuğun var canım? Ramzi teorisine göre kız gibi duruyor sanırım.Benmde sağdan çatlıyor hep .büyük kızımın ilk usg resmine baktım bununla aynı kese şekli bile aynı fasulye gibi inşallah senin farklıdır
2.kızıma hamileyimSenin kaç çocuğun var canım? Ramzi teorisine göre kız gibi duruyor sanırım.
benim ilk çocuğumda, yani kızımın ilk ultrason görüntüsünde kese yuvarlaktı. 7. haftaydı. o zamanda soldan gelmişti yumurtam.Bir kızım var. Bu ikinci gebelik. Aralıkta da soldan yumurtladım, ocakta da soldan yumurtlayınca oluruna bıraktım. Daha fazla ertelemek istemedim. Kızımın ilk ultrasyon görüntüsüne baktım keseye yani, o da aynı yerdeymiş neredeyse. Bakalım çok merak ediyorum, bir de tatlı bir heyecan var tabi. Hayırlısı.
Bak sen söyleyince bende kızımın ilk ultrason görüntüsüne baktım benim kızında kesesi yuvarlak mış. Ay bilmiyorumki Ramzi teorisi doğru çıkıyor diyorlar. Eğer öyleyse benim bu ikinci de kız oluyor.benim ilk çocuğumda, yani kızımın ilk ultrason görüntüsünde kese yuvarlaktı. 7. haftaydı. o zamanda soldan gelmişti yumurtam.
Belirtilerin nasıl senin canım? farklılık var mı?Bak sen söyleyince bende kızımın ilk ultrason görüntüsüne baktım benim kızında kesesi yuvarlak mış. Ay bilmiyorumki Ramzi teorisi doğru çıkıyor diyorlar. Eğer öyleyse benim bu ikinci de kız oluyor.
Sağlıkla doğsun Minnoşun. Niye tutturamadık şu erkekleri o kadar emek verdim.2.kızıma hamileyim
Hayır. Mide bulantım erken başladı bunda. Koku hassasiyeti de erken başladı. Bel ağrısı çektim biraz. Kızımda çektiğimi hatırlamıyorum bile ama sezeryan etkisi de olabilir Bel ağrısı.Belirtilerin nasıl senin canım? farklılık var mı?
Amin cnm senindeSağlıkla doğsun Minnoşun. Niye tutturamadık şu erkekleri o kadar emek verdim.
Çin takvimine baktin mi hic?Bak sen söyleyince bende kızımın ilk ultrason görüntüsüne baktım benim kızında kesesi yuvarlak mış. Ay bilmiyorumki Ramzi teorisi doğru çıkıyor diyorlar. Eğer öyleyse benim bu ikinci de kız oluyor.
Evet canım Çin takvimine göre erkek. Tabi yaşa +1 ekleme muhabbeti var onu yapınca cinsiyet erkek. Kızımda Çin takvimi tutuyor bakalım bunda nasıl olacak.Çin takvimine baktin mi hic?
Yaşa direkt 1 eklenmiyor canım. O yil Çin yili baslangicina gore 2 eklendigi de oluyor. Insallah bubda tutarEvet canım Çin takvimine göre erkek. Tabi yaşa +1 ekleme muhabbeti var onu yapınca cinsiyet erkek. Kızımda Çin takvimi tutuyor bakalım bunda nasıl olacak.
Biliyorum canım, Çin yılı başlangıcına göre benimkine +1 ekleniyor yani. Otomatik hesaplayıcıyla da yaptım. Bakalım hangisi tutacak bende Ramzi kız Çin takvimi erkek diyor.Yaşa direkt 1 eklenmiyor canım. O yil Çin yili baslangicina gore 2 eklendigi de oluyor. Insallah bubda tutar
Canım kese tahmini çok yalan benim ikinci kızımın uzun gibi bu tamamen yuvarlaktı elma gibi yani hiç takılıp bunalra modelini bozma erkek duası vardı hamileliğin ilk aylarında eşine onları okutBak sen söyleyince bende kızımın ilk ultrason görüntüsüne baktım benim kızında kesesi yuvarlak mış. Ay bilmiyorumki Ramzi teorisi doğru çıkıyor diyorlar. Eğer öyleyse benim bu ikinci de kız oluyor.
canım rabbim gönlüne göre versin bana da ramzi kız çin erkek diyordu. benim kesem fasulye gibiydi ama içinde ki konumu kız bebek gibiydi. Bide ben kızımda da bunda da soldan hamile kaldım.Biliyorum canım, Çin yılı başlangıcına göre benimkine +1 ekleniyor yani. Otomatik hesaplayıcıyla da yaptım. Bakalım hangisi tutacak bende Ramzi kız Çin takvimi erkek diyor.
Insallah dogrudur canım. Bir kızın varmış 1 de oglusun olur. Benim yengemin 2 cocugunda da çin takvimi doğru.Biliyorum canım, Çin yılı başlangıcına göre benimkine +1 ekleniyor yani. Otomatik hesaplayıcıyla da yaptım. Bakalım hangisi tutacak bende Ramzi kız Çin takvimi erkek diyor.
Canım sen gittin mi bi daha hastaneye kesinleşti micanım rabbim gönlüne göre versin bana da ramzi kız çin erkek diyordu. benim kesem fasulye gibiydi ama içinde ki konumu kız bebek gibiydi.