- 29 Haziran 2016
- 4.200
- 4.776
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #106.161
Salı günü gidicem nasipse canım. Ayrıntılı için özel bir killiniğe gidicem eşim falanda girecek.Canım sen gittin mi bi daha hastaneye kesinleşti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salı günü gidicem nasipse canım. Ayrıntılı için özel bir killiniğe gidicem eşim falanda girecek.Canım sen gittin mi bi daha hastaneye kesinleşti mi
Ramziye göre kız yazacakken erkek yazmışımKızlar kese şekline takılmayın benim son oğlumda kese futbol topu kadar yuvarlaktı karından ultrasonda da kesenin sağ üstündeydi bebek. Yani ramziye göre erkek olması gerekiyor hatırladığım kadarıyla ama oğlum oldu
Bende detaylıya perşembe gitcem inş ama ahır grip oldum nasıl olcak bilmiyorumSalı günü gidicem nasipse canım. Ayrıntılı için özel bir killiniğe gidicem eşim falanda girecek.
inşallah o zamana kadar toparlarsın canım.Bende detaylıya perşembe gitcem inş ama ahır grip oldum nasıl olcak bilmiyorum
Yüzde yüz erkek derimBanada bakın sizce kız mı erkek mi ikinci gebeliğim aslında doktor dedi ama değişebilir dedi bir bakın lütfen
Cnm sen ne zaman gidicen. Ben geçen gun gittum başka doktora oda kız dedi ha bide bende çok baktim araştırdım erkej bebek kesesi çoğunlukla yuvarlakYüzde yüz erkek derim
Erkek bebekBanada bakın sizce kız mı erkek mi ikinci gebeliğim aslında doktor dedi ama değişebilir dedi bir bakın lütfen
Evet keçi boynuzu bal çerez vsEşe takviye vrdnz mi
Hayırlı ömürlü olsun cnm nasıl geçti Doğumun normalmiydiKızlar çok teşekkürler hepinize çok şükür doğum oldu, Hepinize çok dua ettim Rabbim hepinize gonlunuzdekini nasip etsin insallah
Bence de erkek canım. Allah gonlundekini sağlıkla nasip etsinBanada bakın sizce kız mı erkek mi ikinci gebeliğim aslında doktor dedi ama değişebilir dedi bir bakın lütfen
Saolun amin gönlümden geçen erkek Allah elini ayağını sağ etsin bir kızım var birde paşam olsun istiyor insnaBence de erkek canım. Allah gonlundekini sağlıkla nasip etsin
Normal doğum evet canım çok şükür atlattık, biraz zor gecti cnm halen toparlanmaya çalışıyorumHayırlı ömürlü olsun cnm nasıl geçti Doğumun normalmiydi
Ah cnmm geçmiş olsun darısı başımıza inş, bir tavsiyen var mı senin 3. Doğum neden zor geçtiki cnm ya 2 -3 ler kolay olur diyorlardıNormal doğum evet canım çok şükür atlattık, biraz zor gecti cnm halen toparlanmaya çalışıyorum
Benimde kız cnmCnm sen ne zaman gidicen. Ben geçen gun gittum başka doktora oda kız dedi ha bide bende çok baktim araştırdım erkej bebek kesesi çoğunlukla yuvarlak
Benim en kolay doğum ilkiydi canım, bilmiyorum ki son 2 zor gecti, eğer suyun gelmezse evde çek biraz sanci. Bi de bol bol gırgır yap evi sürün yani. Bol hurma ye, meryemana otu mutlaka kullanAh cnmm geçmiş olsun darısı başımıza inş, bir tavsiyen var mı senin 3. Doğum neden zor geçtiki cnm ya 2 -3 ler kolay olur diyorlardı
Ayy bugün nts de normal doğuma şahit oldum kız ortalıkları yıktı psikolojim bozuldu hala aklımdan gitmiyor Allah o yolda kimseyi eğlendirmesin benim sezeryan olduğu için ilk kez şahid oldum ben asla normal yapamazdım heraldeBenim en kolay doğum ilkiydi canım, bilmiyorum ki son 2 zor gecti, eğer suyun gelmezse evde çek biraz sanci. Bi de bol bol gırgır yap evi sürün yani. Bol hurma ye, meryemana otu mutlaka kullan