- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.021
Arada geliyorlar bize biz bir vazgeçiyoruz sonra yeniden istiyoruz kafamız karışıkNe yapıyorsun. Bugün sizi sıkıntılı gordum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada geliyorlar bize biz bir vazgeçiyoruz sonra yeniden istiyoruz kafamız karışıkNe yapıyorsun. Bugün sizi sıkıntılı gordum.
Zor ya 2 çocuk evi talan ediyorlar yetişemiyorumHaklısın zor oluyor. Benimde misafir gelip gidiyor. Bende yetisemiyorum. . Bu aralar.
Çok haklısın hele benimkiler hiç sormayın. Kızım okula gitmezse cildiririm. Çünkü kardeşiyle hiç anlaşamıyor. Bir de bunlara kardeş yaparsan beni yerler.Zor ya 2 çocuk evi talan ediyorlar yetişemiyorum
Evet cok fenalar iki bir Yan yana oldummu yatinca onlar rahatliyorum vallahiÇok haklısın hele benimkiler hiç sormayın. Kızım okula gitmezse cildiririm. Çünkü kardeşiyle hiç anlaşamıyor. Bir de bunlara kardeş yaparsan beni yerler.
dediği şekil ne arkadaşın mrk ettim cAnimAma ben size guveniyorum dedin sekil aynen uyguladim silindikten sonra iliskiye girdim tek iliski insnallah seninki tutmustu demi
Dedigi sekil ovulsayon testi yaparak takip etmek ovulsayon testi silinince iliskiye girmek y leri daha hizli oldu icin ve yumurta hazir oldu icin y ler daha cabuk giriyormus dedigi sekil bu canim tek iliski yum gunu tespit edip ogun ilsikiye girmekOdediği şekil ne arkadaşın mrk ettim cAnim
Canım beni diyorsan ben bir karar verme isim. Ama eşim bir umreye gidip gelsin. Sağlıklı bir karar alacaz. Su anda düşünmüyorum. Ama nisan ayından sonra bir karara varacaz.Günaydın kızlar bugün yine kararından vazgeçenler var ben daha dün lazere gittim arkadaşlar tehlikeli olduğunu söylemiş 3-4 ay ertelesem mi çocuk işini ama bizim bir arkadaş var lazere gidiyordu hamile olduğunu öğrenince bıraktı gayet sağlıklı bir oğlu var kafam karıştı ne yapsam ki
Aynen o yüzden benim de kafam karışık zor yani ama büyük kızım baya takmış durumda erkek kardeş diye kafayı yiycek kısmet ya nasibimizde varsa olsun ben de karışığımAraştırmaya devam ediyorum. Tecrübeli insanlardan bilgi olacak. Ben kolay değil ha deyip olsun. Yine de nasip canim
Benim kız sakin kardeş getirme diyo yeter bu kadar yeteriz. Istemiyor karşıAynen o yüzden benim de kafam karışık zor yani ama büyük kızım baya takmış durumda erkek kardeş diye kafayı yiycek kısmet ya nasibimizde varsa olsun ben de karışığım
Bizim ki 7 yaşında ve maşallah kardeşiyle iyi geçiniyor yani onu güzel idare ediyor o benden çok istiyor ama kız kardeşim var bu da erkek olsun diyor ben de Allah bilir diyorum o da o yüzden dua ediyor sürekli resim falan yapıyor ailemizin içine erkek çocuğu da çiziyor çok taktıBenim kız sakin kardeş getirme diyo yeter bu kadar yeteriz. Istemiyor karşı
İyiyiz cnm sen nasılsın? Ayyy o doğan bebişe sağlıklı uzun ömürler versin. Aynen darısı başımıza ne güzel kokar şimdi o. İnsan çocuk istemese bile o küçücük bebeğin süt kokusunu özlüyorSelam kizlar nasilsiniz?dun bir arkadasimin oglu dogdu onun yanina gittim kizlarimla.nasil tatli Minicik MasaAllah.darisi basimiza Hayirlisi ile.buyuk kizima sordu arkadasim istiyormusun bebek diye.hayir dedi.zaten buyuk kizim hic istemiyor.benim kardesim var diyor.kucuk kizimsa ben istiyorum dedi.bana ala bilirsin yapisti bebeye cikana kadar.cok sirin cok kucuk.kendinden haberi yok
Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin diyecektim yanlış yazmışım kusura bakmayınİyiyiz cnm sen nasılsın? Ayyy o doğan bebişe sağlıklı uzun ömürler versin. Aynen darısı başımıza ne güzel kokar şimdi o. İnsan çocuk istemese bile o küçücük bebeğin süt kokusunu özlüyor
Dedigi sekil ovulsayon testi yaparak takip etmek ovulsayon testi silinince iliskiye girmek y leri daha hizli oldu icin ve yumurta hazir oldu icin y ler daha cabuk giriyormus dedigi sekil bu canim tek iliski yum gunu tespit edip ogun ilsikiye girmek
ayyy siz boyle dedikce benide vazgeciriyosunuzAynen o yüzden benim de kafam karışık zor yani ama büyük kızım baya takmış durumda erkek kardeş diye kafayı yiycek kısmet ya nasibimizde varsa olsun ben de karışığım
Adet olmadın mı sen cnm kafamız karışık ben lazere gidiyorum ya çocuk düşünmeden 3-4 ay önce bırakmak lazımmış ben daha dün gittim lazere zararlıymış o yüzden kafam karıştıayyy siz boyle dedikce benide vazgeciriyosunuz
Evet canim anliyorum yok ben daha adet olmadim ama olurum her an karnim agriyorAdet olmadın mı sen cnm kafamız karışık ben lazere gidiyorum ya çocuk düşünmeden 3-4 ay önce bırakmak lazımmış ben daha dün gittim lazere zararlıymış o yüzden kafam karıştı
Belki de olmazsın adet çünkü embriyonun yuvarlanma yerleşme falan derken 15 günü buluyormuş benim de ikinci hamileliğim de hep negatif çıkıyordu ben hamile değilimdir diyordum adetten bir gün sonra pozitifi gördüm herkesin farklı oluyor çünkü senin ovülasyon gerçekleştikten sonra yaptın belli de olmaz yani sen yine de dikkat et ilaç falan kullanmaEvet canim anliyorum yok ben daha adet olmadim ama olurum her an karnim agriyor
Kızlaaaar deneyecek bir ben birde bebeğimmi kaldı yaaa hep beraber sırayla deneyecektikCanım beni diyorsan ben bir karar verme isim. Ama eşim bir umreye gidip gelsin. Sağlıklı bir karar alacaz. Su anda düşünmüyorum. Ama nisan ayından sonra bir karara varacaz.