Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Evet orasi oyle cunki benimde ablam yok veya Kiz kardesim yok suan olmasini gercekten cok isterdim insanin ablasi olmasi veya kardesi olmasi cok Iyi benim iki abim var Keske bi ablam olsaydi Ilerde cok lazim oluyor gercektende
İşte kime sorsam kız kardeşi olan veya olmayan herkes aynı şeyi diyor. Hatta arkadaşımın annesi tam bir erkek çocuk delisi olmasına rağmen şimdilerde keşke kızıma bi tane de kız kardeş yapsaymışım diyor,herşeyin hayırlısı tabi.

Bak sabirin siz kacinci ayda kaldiniz hamile bu arkadasinkide erkek genelde Kiz senesi erkek senesi oluyoyarya sizinki ayni doneme denk gelmis bu arkadasinkide erkek:KK64::KK64:
Ben kasımda hamile kaldım,foruma bakıyorum erkek çoğunlukta gibi ama etrafımda tam tersi kızlar çoğunlukta. Yalnız geçen sene bence gerçekten de erkek senesiydi hatta ünlülere bile bakarsanız 10 taneden 8'nin oğlu oldu çok şaşırtıcı.

Ben kasımda hamile kaldım,foruma bakıyorum erkek çoğunlukta gibi ama etrafımda tam tersi kızlar çoğunlukta. Yalnız geçen sene bence gerçekten de erkek senesiydi hatta ünlülere bile bakarsanız 10 taneden 8'nin oğlu oldu çok şaşırtıcı.
Evet aynen geçen sene erkek senesi gibi birşeydi ama bu sene kimden duyduysam kız iki üç tane arkadaşım hamile onlarında kızı olcak Allahtan hayırlısı bize de nasip eder inşallahhhh

Sen baya bilgilisin bu konuda ne biliyim ben kendimden pay biçtim ben de nette araştırdım geç döllenme diye birşey var yani o yüzden sen de hep bana kızıyon:KK61:
Yokya kusura bakma ama sende net bilmedigin şeyleri direk söylüyon.Okuyunca şok oldum.Kirdiysam hakkini helal et.Kizmadim yani.Uyardim sadece:KK19:

İşte kime sorsam kız kardeşi olan veya olmayan herkes aynı şeyi diyor. Hatta arkadaşımın annesi tam bir erkek çocuk delisi olmasına rağmen şimdilerde keşke kızıma bi tane de kız kardeş yapsaymışım diyor,herşeyin hayırlısı tabi.
Evet benim
Amnemde diyor aynsiini Keske bir Kiz daha yapsaydim diyor hayirlisi

Evet aynen geçen sene erkek senesi gibi birşeydi ama bu sene kimden duyduysam kız iki üç tane arkadaşım hamile onlarında kızı olcak Allahtan hayırlısı bize de nasip eder inşallahhhh
İnşalla gönlüne göre olur canım,yumurtlama günü fln diyoruz ya bi tane arkadaş yazdı başka bir topikte ozaman aşılama olan herkesin erkek çocuğu olması lazımdı ama sonuçlar yine %50. Anneannem 4 oğlan 4 tane de kız doğurdu işin ilginci önce 4 erkek sonra 4 kız peşpeşe yumurtlamadan falan habersizdiler tabi:) bence yumurtlama yöntemi anca %51 civarı etkiler yoksa erkek bebek patlaması yaşanır.

Yokya kusura bakma ama sende net bilmedigin şeyleri direk söylüyon.Okuyunca şok oldum.Kirdiysam hakkini helal et.Kizmadim yani.Uyardim sadece:KK19:
Helal olsun cnm şaka yaptım baya sağlam bir yapım var kolay kolay kırılmam iki kızıma da bu tür şeyleri bilmeden hamile kaldım hala da öğrenmiş değilim yani yanlış bir şey yazarsak birbirimizi düzeltmemiz lazım bence :KK19:

İnşalla gönlüne göre olur canım,yumurtlama günü fln diyoruz ya bi tane arkadaş yazdı başka bir topikte ozaman aşılama olan herkesin erkek çocuğu olması lazımdı ama sonuçlar yine %50. Anneannem 4 oğlan 4 tane de kız doğurdu işin ilginci önce 4 erkek sonra 4 kız peşpeşe yumurtlamadan falan habersizdiler tabi:) bence yumurtlama yöntemi anca %51 civarı etkiler yoksa erkek bebek patlaması yaşanır.
Amin inşallah zaten ilk önce Allahtan istiyorum ana yumurta takibi kafama yattı onu deniyceğim takdir Allah'ın sağlıklı ve hayırlı olsunlar da

Genelde eylül, ekim, kasım, aralık aylarında hamile kalanlar erkek bebeği oluyor yada etrafımdakiler öyle..soğuk havalarda sperm daha hızlıymış o yuzden erkek okuyormuş bi sitede okumuştun..kızlar bebeklerinize hangi ayda hamile kaldınız..bi test edelim

Genelde eylül, ekim, kasım, aralık aylarında hamile kalanlar erkek bebeği oluyor yada etrafımdakiler öyle..soğuk havalarda sperm daha hızlıymış o yuzden erkek okuyormuş bi sitede okumuştun..kızlar bebeklerinize hangi ayda hamile kaldınız..bi test edelim
Ilk kizima mayis ikinci kizima mart

İlk kızıma ağustosta ikinci kızıma şubatta hamile kaldım

Valla ben kızıma ekimde hamile kaldım.
Oglumu hatirlamiyorum ama 3 kasimda dogum yaptım.
3. Şubatta hamile kaldım erkekti
4. Kasımda hamile kaldım

X