- 14 Kasım 2016
- 3.220
- 4.610
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.921
Bir avazda kurtulun ins canımKızlar ben bugün heralde doğuma gidicem başladı sanki dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir avazda kurtulun ins canımKızlar ben bugün heralde doğuma gidicem başladı sanki dua edin
Allah yardımcın olsun canım..Kızlar ben bugün heralde doğuma gidicem başladı sanki dua edin
Ya hergün girip seni kontrol ediyorum haberdar et bizi dualarmız seninleKızlar ben bugün heralde doğuma gidicem başladı sanki dua edin
Bir avazda kurtulun ins canım
Allah yardımcın olsun canım..
Insallah kızlar dua edin yaYa hergün girip seni kontrol ediyorum haberdar et bizi dualarmız seninle
Canım dualarımdasın inşallah sağlıkla kavuşacaksın yavruna sende bize dua etmeyi unutma olur muKızlar ben bugün heralde doğuma gidicem başladı sanki dua edin
Bende@Tazeanneeee ver canım ilişki tarih saati ve bulunduğun il ilçeyi bakayım
Ya rabbim bi avazda kurtarsinKızlar ben bugün heralde doğuma gidicem başladı sanki dua edin
Canım dualarımdasın inşallah sağlıkla kavuşacaksın yavruna sende bize dua etmeyi unutma olur mu
Amin kizlar insallah Allah razi olsun dualarimdasinizBende
Ya rabbim bi avazda kurtarsin
Doğumdan çıkınca kendini iyi hissettiğin ilk an haber ver canım bize de Allahım bi avazda kurtarsın inşallahAmin kizlar insallah Allah razi olsun dualarimdasiniz
Insallah canim benim aminn, yazarim mutlakaDoğumdan çıkınca kendini iyi hissettiğin ilk an haber ver canım bize de Allahım bi avazda kurtarsın inşallah
Ben kız hissettim :) Rabbim sağlıklı ve gönlünüze göre versin inşallahvajinal ultrason cinsiyet tahmini yaparmısınız?
Sağlıkla gelsin canım. Hayırlı doğumlarKızlar ben bugün heralde doğuma gidicem başladı sanki dua edin
Rabbim yâr ve yardımcın olsun inşaAllahKızlar ben bugün heralde doğuma gidicem başladı sanki dua edin
Insallh bir avazda kurtulursun cnmInsallah canim benim aminn, yazarim mutlaka
Canım rabbim kolaylaştırsin inşallah.belki doğmuştur bile.Allahim yardımcın olsunInsallah canim benim aminn, yazarim mutlaka
Canim benim adetim bitti sonra hergun oldu ben yumurtlama takibi bilmiyordum 10 falan her gün oldu o ay hamile kaldım hemen kiz bebek oldu işte anneannemde öyle dedi regl bitsin ve hergun olursa dedi 15 gün kiz olur dedi oldu anneannem herseyi bilir erkek bebek içinde az iliski adet bittikten 2 hafta sonra iliski ve erkeğin sizden önce orgazm olması gerekiyormuş kizlar sonra sizin olmanız gerekiyormuş ama erkek te o is bitince devam edilmiyor normalde çok açık yazamıyorum anlayın ama sizde olana kadar devam etmeliymis bu anneannemin tezlerinden her dedigi tutar bu bilgi de benim size hediyem olsun eskiden yumurtlama günleri bilinmedigi için 2. Haftanın son günü olarak demişler anneannemin annesi edermiş o demiş bilmiyorum valla bizim sülalede ki herkes uyuyor buna tutuyor bende kiz olsun dedim tuttu kizlar insallah Allah gönlünüze göre versin sağlıklıSik iliski derken hergunmu gun asirimi acaba benim dongum 25 gunde bi 11-12 gun basliyo zaten yumirtlama adette 6-7 gun suruyo kaliyo yumurtlama 4 gun nasil sik iliski olacakki bi aksam bi sabahmi yapsam napsam anlamadimki
Canım inşallah Doğum kolay geçmiştir rabbim yardımcın olsun Benimde 20 gün filan kaldı çok tedirginimKızlar ben bugün heralde doğuma gidicem başladı sanki dua edin
Canım adet bittikten 2 hafta sonra yumurtlama zamanı geçmiş oluyor.yani gebelik ihtimali çok düşük belki adet döngüsü 30-35 gün olanlar için olabilir.yada adet başlangıcından itibaren 2 hafta sonra..eski kadınların teorilerine bende inanırım.iliskiden sonra sağa yatarsan erkek sola yatarsan kız olur falan diye duymuştum bendeCanim benim adetim bitti sonra hergun oldu ben yumurtlama takibi bilmiyordum 10 falan her gün oldu o ay hamile kaldım hemen kiz bebek oldu işte anneannemde öyle dedi regl bitsin ve hergun olursa dedi 15 gün kiz olur dedi oldu anneannem herseyi bilir erkek bebek içinde az iliski adet bittikten 2 hafta sonra iliski ve erkeğin sizden önce orgazm olması gerekiyormuş kizlar sonra sizin olmanız gerekiyormuş ama erkek te o is bitince devam edilmiyor normalde çok açık yazamıyorum anlayın ama sizde olana kadar devam etmeliymis bu anneannemin tezlerinden her dedigi tutar bu bilgi de benim size hediyem olsun eskiden yumurtlama günleri bilinmedigi için 2. Haftanın son günü olarak demişler anneannemin annesi edermiş o demiş bilmiyorum valla bizim sülalede ki herkes uyuyor buna tutuyor bende kiz olsun dedim tuttu kizlar insallah Allah gönlünüze göre versin sağlıklı
Bnm tam olarak öyleydi tutmadı cnm deneyecek olan arkadaşlara başarılar dilerimCanim benim adetim bitti sonra hergun oldu ben yumurtlama takibi bilmiyordum 10 falan her gün oldu o ay hamile kaldım hemen kiz bebek oldu işte anneannemde öyle dedi regl bitsin ve hergun olursa dedi 15 gün kiz olur dedi oldu anneannem herseyi bilir erkek bebek içinde az iliski adet bittikten 2 hafta sonra iliski ve erkeğin sizden önce orgazm olması gerekiyormuş kizlar sonra sizin olmanız gerekiyormuş ama erkek te o is bitince devam edilmiyor normalde çok açık yazamıyorum anlayın ama sizde olana kadar devam etmeliymis bu anneannemin tezlerinden her dedigi tutar bu bilgi de benim size hediyem olsun eskiden yumurtlama günleri bilinmedigi için 2. Haftanın son günü olarak demişler anneannemin annesi edermiş o demiş bilmiyorum valla bizim sülalede ki herkes uyuyor buna tutuyor bende kiz olsun dedim tuttu kizlar insallah Allah gönlünüze göre versin sağlıklı