- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.901
HepimizinnnAllah gönlünüze göre versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HepimizinnnAllah gönlünüze göre versin inşallah
Düzenli olması ne güzel. Yum öncesi yumurtlamada ve çatlamada deniyorlar normalde. Uzun zaman olduysa da bir doktor kontrolunden gecmekte fayda vardır tabi12. gece pik 13. gece silik oluyor. Hatta bugun yine yaptım ovulasyon testi 12. Günüm ve pik :))
Canım bende buradaki tecrübeli annelere sormak istiyorum aslında bende spiral vardı, spirali çıkarttığım gün hormon testlerim ve yumurta kontrolüm yapıldı bi sorun yoktu.. acaba bunun spiralle ilgisi olabilirmi 6 ay oldu düzenli ilişki olmasına ragmen olmadı. Spiral kullanıp çıkarıp hamile kalan arkadaslarım benım gibi sıkıntı yaşadınızmıDüzenli olması ne güzel. Yum öncesi yumurtlamada ve çatlamada deniyorlar normalde. Uzun zaman olduysa da bir doktor kontrolunden gecmekte fayda vardır tabi
Benim arkadaşım çıkartdığı ay hamile kaldıCanım bende buradaki tecrübeli annelere sormak istiyorum aslında bende spiral vardı, spirali çıkarttığım gün hormon testlerim ve yumurta kontrolüm yapıldı bi sorun yoktu.. acaba bunun spiralle ilgisi olabilirmi 6 ay oldu düzenli ilişki olmasına ragmen olmadı. Spiral kullanıp çıkarıp hamile kalan arkadaslarım benım gibi sıkıntı yaşadınızmı
Teşekkür ederim cevabınız içinBenim arkadaşım çıkartdığı ay hamile kaldı
Çıkarttığım gün spiralin ucunda enfeksiyon gördü antibiyotik verdi doktor 1 hafta kullan dedi kullandım.. şuan iltihap enfeksiyon gibi hiç bir belirtim yokİltihap felan olabilirmi acaba
Evet kullanıyorum bugun yumurtlama pik günüm hatta ama çokta umutlu değilim yinede değerlendirecegızTest kullanıyormusun
AMİNNN hepimizin.. hamile olanlarımızın sağlıkla kucaklarına almasını biz isteyenlerinde mutlu sona ulaşmasını canı gönülden istiyorumAllah biran önce gönlünüzdekini göbüşünüze versin
İliskinin olduğun gün saat ve sizin bulunduğunuz il ilçe girip ay burcu hangi burç ise ona bakıyorsunuz ekte var burçlarBebek istedigin gunun tarihini giriyoruz oradan ay burcu ne ise cinsiyet onunla alakali mi.mesela terazi cikti ay .o zaman ay erkek burcunda oldugu için erkek mi diyecegiz.cunku burclar da disil erkek oluyor.ayin bulundugu burca mi bagli
Sağlıkla ins canımçok şükür iyiyim bendeIdare eder canim iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin
Bende öyle biliyordum nub da azeri bı kadın var o söyledi bunu üç gün önce bende şaşırdımYa burda doğum tarihi girin diyor. Sen ilişki tarihi yazın diyorsun. Yani doğup dünyada var olan biri için yapılacak bir hesappp
Canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim zaman ne hızlı geçiyorCanim aksam hastanedeydim bi kac saat, sanci acilma var ama sancilar duzenli degilmis, sıklasınca gel dedi doktor
Amin inşallah canım çok sagolCanım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim zaman ne hızlı geçiyor