- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.961
Çok teşekkürler canım aminn cok şükür atlattık çok çok zor olsadaAllah analı babalı büyütsün canım kavuştunuz sonunda cennet kokar şimdi o evlat çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler canım aminn cok şükür atlattık çok çok zor olsadaAllah analı babalı büyütsün canım kavuştunuz sonunda cennet kokar şimdi o evlat çok güzel
Tamam canım haber ver fikir olsun bana daInsallah canım çok teşekkür ederim
Tamam kuzum insallahTamam canım haber ver fikir olsun bana da
Çok teşekkürler canım Allah razı olsun
Gözün aydın Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla büyüt insallah❤Kızlar çok teşekkürler hepinize çok şükür doğum oldu, Hepinize çok dua ettim Rabbim hepinize gonlunuzdekini nasip etsin insallah
Insallah çok teşekkür ederimGözün aydın Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla büyüt insallah❤
Merhaba dilek hnm yumurta takıbi yaptırdınızmı eşiniz beslendımı benim de 3 kızim varÜzülme canım bak benim de 4.kızım biliyorsun. Onca duaya zikre uğraşa rağmen olmadıysa Rabbimin vardır bir hikmeti. Biraz hayal kırıklığı yaşayacaksın ama emin ol ki geçecek. Tadını çıkar
Yumurtlama takibi yaptım ama vücudumu tanımıyordum. Olmaz dediğimiz ilk ve tek ilişkide hamile kaldım. Yumurtlama takibi yaptığım ilk aydı. Eşim birşey yapmadı.Merhaba dilek hnm yumurta takıbi yaptırdınızmı eşiniz beslendımı benim de 3 kızim var
Çatlamadan kısa süre önce deneme yapınca erkek ihtimali çok yükseliyor. Nereden aldın bu bilgiyi?Evet canım ultra pikti çatlamadan 2 3 saat önce ... bana sorarsanız çatlama yumurtlama hepsi boş gerçekten ne yaparsak yapalım ayarlayamayız ben kıza ayarladım olmadı
Kızlar çok teşekkürler hepinize çok şükür doğum oldu, Hepinize çok dua ettim Rabbim hepinize gonlunuzdekini nasip etsin insallah
Kızlar çok teşekkürler hepinize çok şükür doğum oldu, Hepinize çok dua ettim Rabbim hepinize gonlunuzdekini nasip etsin insallah
Gozunuz aydin olsun Allah hayırlı eylesin analı babalı büyütsün insAllah
Cok tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun, Allah sizlere gonlunuzdekini nasip etsin insallahMaşaAllah cnm gözün aydın Rabbim evladını tüm kötülüklerden korusun sana da şifa versin ikinizi de öpüyorum
Hiç bir yerden almadım canım ben kız istiyordum erkek olduÇatlamadan kısa süre önce deneme yapınca erkek ihtimali çok yükseliyor. Nereden aldın bu bilgiyi?
Ay gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsünÇok şükür canım benim darısı sizlere inşallah
Canim gözün aydın kavusmussun kuzuna Allah analı babalı büyütsün inşallah huzurla büyüt ❤❤Cok tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun, Allah sizlere gonlunuzdekini nasip etsin insallah
Amin insallah canim cok tesekkur ederim
Amin canim tesekkur ederimAy gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün
Cok sagol canim benim darisi sana insallah, Rabbim kolaylik versinCanim gözün aydın kavusmussun kuzuna Allah analı babalı büyütsün inşallah huzurla büyüt ❤❤