- 14 Kasım 2016
- 3.220
- 4.610
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.861
İnşallah gönlündeki olur sağlıkla bunlar tabi varsayım maksat vakit geçirmekNasip, erkek olsun diye yola çıktık ama ne gelirse başımızın üstüne..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gönlündeki olur sağlıkla bunlar tabi varsayım maksat vakit geçirmekNasip, erkek olsun diye yola çıktık ama ne gelirse başımızın üstüne..
İnşallah canım, dua edin lütfen.. Göbeğim büyüdü bir anda.. regl nedeniyle mi yoksa bir şey mi var bilemiyorum. ikinci de biraz erken ortay açıkıyor göbek diyorlar ama baya bir benden ayrı duruyor göbek :)İnşallah gönlündeki olur sağlıkla bunlar tabi varsayım maksat vakit geçirmek
Sağlıkla canım ins inşallah vardır hamilelik,etmem mi herkese ediyorum isteyen herkesin gönlünce olsun insİnşallah canım, dua edin lütfen.. Göbeğim büyüdü bir anda.. regl nedeniyle mi yoksa bir şey mi var bilemiyorum. ikinci de biraz erken ortay açıkıyor göbek diyorlar ama baya bir benden ayrı duruyor göbek :)
Idare eder canim iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin
çok az kalmış.. Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin..Idare eder canim iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin
Canım var mi sancı açılmaIdare eder canim iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin
Amin canim insallah Allah razi olsunçok az kalmış.. Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin..
Canim aksam hastanedeydim bi kac saat, sanci acilma var ama sancilar duzenli degilmis, sıklasınca gel dedi doktorCanım var mi sancı açılma
Allah yardımcın olsun, o dar kapıda bırakmasın canımAmin canim insallah Allah razi olsun
Hakkinda hayirlisi olsun insallahSelam kızlar 3 kızım var benımde çok şükür 1 senedir düşünüyorum çocuk ama bi türlü cesaret edemiyorum bu hafta fetih süresine niyet ettım okurken içime bi soğukluk girdi 4 çocuk nasıl olur dıye neden öyle oldum anlamadım
Amin canim benim cok tesekkurlerAllah yardımcın olsun, o dar kapıda bırakmasın canım
Cnm senin 3 gebeliğinde aynımi geçti. Mesela benm kızımda göğüs ucum pembeydu bunda siyaha yakın bu tür belirtilerAmin canim benim cok tesekkurler
Canim bu cok farkli gecti, kizlarda 7/24 kustum, bunda da kustum ama full degil, kizlar erken dogdu bu gecikti mesela, kizlarda gobegimde cizgi cikti bunda cikmadi, o kadar farklar var kiCnm senin 3 gebeliğinde aynımi geçti. Mesela benm kızımda göğüs ucum pembeydu bunda siyaha yakın bu tür belirtiler
Amin inşallahHakkinda hayirlisi olsun insallah
Rabbin yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallahCanim aksam hastanedeydim bi kac saat, sanci acilma var ama sancilar duzenli degilmis, sıklasınca gel dedi doktor
Ücretsiz Doğum Haritası Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Bu sayfadan,ilişki tarihini bulunduğunuz il ilceyi girin.güneş ay merkur Venüs diye sıralı burçlar geliyor.AY burcunun karşılığı hangi burc ise gelecek bebek o oluyormuş
Ay konumunda burçların bulunduğu zaman 2-2.5 gunmus değişken yani
Kız erkek burçları da ekledim ekteki gibi
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar bakabilir mi
Banada bakabilir misin canım deneme yaptım daha var mı yok mu bilmiyorumBana da ver bakayım
İlişki günü tarih saati ve bulunduğun il
Canım Allah yardımcın olsun bir avazda sende bebeğinde sağlıkla kurtulun inşaallahCanim aksam hastanedeydim bi kac saat, sanci acilma var ama sancilar duzenli degilmis, sıklasınca gel dedi doktor
Ya inşallah sürpriz yapar benimde ilkinde göbek çizgim vardı 6 aya kustum bunda çok çok az idrat rengim daha açık ablamlar ha bire belli olmaz diyorlar ama dr çok emin konuştuCanim bu cok farkli gecti, kizlarda 7/24 kustum, bunda da kustum ama full degil, kizlar erken dogdu bu gecikti mesela, kizlarda gobegimde cizgi cikti bunda cikmadi, o kadar farklar var ki
Hayirlisi olsun canım.Allah gonlüne göre versin.burada paylaş.evlat cok güzel bir nimet.onun kadar degerli bir sey var mı ki.Selam kızlar 3 kızım var benımde çok şükür 1 senedir düşünüyorum çocuk ama bi türlü cesaret edemiyorum bu hafta fetih süresine niyet ettım okurken içime bi soğukluk girdi 4 çocuk nasıl olur dıye neden öyle oldum anlamadım