- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #105.881
Nasil hesapliyoruz anlamadim.ben harita cikarttim neye bakilacakBanada bakabilir misin canım deneme yaptım daha var mı yok mu bilmiyorum
Canım Allah yardımcın olsun bir avazda sende bebeğinde sağlıkla kurtulun inşaallah
Senin kaçıncı haftan acaba canmYa inşallah sürpriz yaparbenimde ilkinde göbek çizgim vardı 6 aya kustum bunda çok çok az idrat rengim daha açık ablamlar ha bire belli olmaz diyorlar ama dr çok emin konuştu
Nasil hesapliyoruz anlamadim.ben harita cikarttim neye bakilacak
Bebek istedigin gunun tarihini giriyoruz oradan ay burcu ne ise cinsiyet onunla alakali mi.mesela terazi cikti ay .o zaman ay erkek burcunda oldugu için erkek mi diyecegiz.cunku burclar da disil erkek oluyor.ayin bulundugu burca mi bagliBanada bakabilir misin canım deneme yaptım daha var mı yok mu bilmiyorum
Canım Allah yardımcın olsun bir avazda sende bebeğinde sağlıkla kurtulun inşaallah
15 te öğrendim şuan 17+2 deyimSenin kaçıncı haftan acaba canm
Çatlama olduğunda mı olmuştu test le takip yapıyo mıydun15 te öğrendim şuan 17+2 deyim
Ewt cnm cok az silinmede ilişki olmuştu baya baya kendimi kaptırmışım ovu testi beslenme çin takvimi. Yanı keşke deneseydim dememek için yaptım tutmadıÇatlama olduğunda mı olmuştu test le takip yapıyo mıydun
Ya burda doğum tarihi girin diyor. Sen ilişki tarihi yazın diyorsun. Yani doğup dünyada var olan biri için yapılacak bir hesapppÜcretsiz Doğum Haritası Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Bu sayfadan,ilişki tarihini bulunduğunuz il ilceyi girin.güneş ay merkur Venüs diye sıralı burçlar geliyor.AY burcunun karşılığı hangi burc ise gelecek bebek o oluyormuş
Ay konumunda burçların bulunduğu zaman 2-2.5 gunmus değişken yani
Kız erkek burçları da ekledim ekteki gibi
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar bakabilir mi
Amin insallah cok tesekkur ederimRabbin yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Amin canim cok sagol insallahBanada bakabilir misin canım deneme yaptım daha var mı yok mu bilmiyorum
Hayirlisi olsun canim, benim tutmadi hic biri, insallah senin ki erkektir daha vaktin var, Rabbim hepinize gonlundekini versinYa inşallah sürpriz yaparbenimde ilkinde göbek çizgim vardı 6 aya kustum bunda çok çok az idrat rengim daha açık ablamlar ha bire belli olmaz diyorlar ama dr çok emin konuştu
Gelecekteki kendimEwt cnm cok az silinmede ilişki olmuştu baya baya kendimi kaptırmışım ovu testi beslenme çin takvimi. Yanı keşke deneseydim dememek için yaptım tutmadı
İlişki tarihine göre girdiğimde erkek cıktı şimdi ki tabi tutunduysaYa burda doğum tarihi girin diyor. Sen ilişki tarihi yazın diyorsun. Yani doğup dünyada var olan biri için yapılacak bir hesappp
Amin inşallah bitanemAmin insallah cok tesekkur ederim
Amin canim cok sagol insallah
Hayirlisi olsun canim, benim tutmadi hic biri, insallah senin ki erkektir daha vaktin var, Rabbim hepinize gonlundekini versin
Merhaba Testle mi takip ettiniz.Merhaba arkadaslar ben yumurtlama günü tek ilişki yaşadım ve kızım oldu
Ben hep 13. gün yumurtluyorum o ay yapmadım ama yaptıklarımda hep 13.. şimdi yine bebek istiyorum bu sefer gün aşırı belki tersi olur ama çok önemli değil tutsun dıye uğraşıyorum 2. Bebegı yakalayamadım bi türlüMerhaba Testle mi takip ettiniz.
13. Gün çatlamayı mı görüyordunuz yani . Gerçi her ay aynı olmuyormuş tabi.Ben hep 13. gün yumurtluyorum o ay yapmadım ama yaptıklarımda hep 13.. şimdi yine bebek istiyorum bu sefer gün aşırı belki tersi olur ama çok önemli değil tutsun dıye uğraşıyorum 2. Bebegı yakalayamadım bi türlüAllah hepimizin gönlüne göre versin
Aminn canımBen hep 13. gün yumurtluyorum o ay yapmadım ama yaptıklarımda hep 13.. şimdi yine bebek istiyorum bu sefer gün aşırı belki tersi olur ama çok önemli değil tutsun dıye uğraşıyorum 2. Bebegı yakalayamadım bi türlüAllah hepimizin gönlüne göre versin
Evet öyle diyorlar ama bende şaşmadı, ben ozamanlar bu shettles yöntemini bilmiyordum tabii tamamen tesadüf, bende 2. Bebegı düşünmeye başladığımda farklı olsun istedim tabi değişik olsun diye ama şuan olmuyor ve ne olursa olsun artık o moddayım13. Gün çatlamayı mı görüyordunuz yani . Gerçi her ay aynı olmuyormuş tabi.
Allah gönlünüze göre versin inşallahEvet öyle diyorlar ama bende şaşmadı, ben ozamanlar bu shettles yöntemini bilmiyordum tabii tamamen tesadüf, bende 2. Bebegı düşünmeye başladığımda farklı olsun istedim tabi değişik olsun diye ama şuan olmuyor ve ne olursa olsun artık o moddayım
12. gece pik 13. gece silik oluyor. Hatta bugun yine yaptım ovulasyon testi 12. Günüm ve pik :))13. Gün çatlamayı mı görüyordunuz yani . Gerçi her ay aynı olmuyormuş tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?