- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.781
Bence yap sıvı alimin olmadiysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yap sıvı alimin olmadiysa
Korkma cnm allahın izniyle bir nefeste alırsın kucağına 3 çocuklar daha kolay oluyor yani benimki öyle olmustuCok sagol canim benim insallah
Allah razi olsun canim insallah firsatim olursa yazarim dualarinizi esirgemeyin korkuyorum valla yaklastikca
Insallah kuzum insallah kolay olur insallahKorkma cnm allahın izniyle bir nefeste alırsın kucağına 3 çocuklar daha kolay oluyor yani benimki öyle olmustu
Valla bende cok zorlanıyorum artık saga sola dönemiyorm uyuyamıyorum doğurmak istiyorumInsallah kuzum insallah kolay olur insallah
Insallah kuzum insallah kolay olur insallah
Allah vakti saatinde sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin kolay doğumlar yaşatsın inş. Bizlerede dua edinValla bende cok zorlanıyorum artık saga sola dönemiyorm uyuyamıyorum doğurmak istiyorum
Insallah ya canim azcik daha sabirValla bende cok zorlanıyorum artık saga sola dönemiyorm uyuyamıyorum doğurmak istiyorum
Amin canim insallahsizde dua edinAllah vakti saatinde sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin kolay doğumlar yaşatsın inş. Bizlerede dua edin
Pic olmuş canım yeni gördüm uyumuşum çocukla akşam
Aynen öyle pic devam,üzerine kaçıncı gün,tarih saatte yazsan iyi olur yorum yaparkenHala ulta pikk son testi az önce yaptım
Hala ulta pikk son testi az önce yaptım
Sabah 8 bucuktan öğlen 1 bucuğa bu kdar nasıl açılırrAynen öyle pic devam,üzerine kaçıncı gün,tarih saatte yazsan iyi olur yorum yaparken
5 saatte olabilir canım yumurtlalara güven olmaz deneme yaptın mı takiptemisinSabah 8 bucuktan öğlen 1 bucuğa bu kdar nasıl açılırr
Olabiliyor canım ultra pikten sonrası daha çabuk siliniyormuş benim 3güne yakın pikte kalmıştı en son akşam 10da ultra pike geçip gece 3gibi silinme başlamıştı.Sabah 8 bucuktan öğlen 1 bucuğa bu kdar nasıl açılırr
Yanlıs yazmısım 9 bucuktan 1 bucuga 4 saatte yani. Sondaki testim 1 bucukta yaptığım. Silik olan. Şimdi deneme oldu. Dua edın kızlar5 saatte olabilir canım yumurtlalara güven olmaz deneme yaptın mı takiptemisin
Allah'ım gonlundekini nasip etsin ins canımbir tane kahve iç bariYanlıs yazmısım 9 bucuktan 1 bucuga 4 saatte yani. Sondaki testim 1 bucukta yaptığım. Silik olan. Şimdi deneme oldu. Dua edın kızlar
Baya stresli bir iş bu takip olayı ya. Bir işe yarasa bari şimdi yapıyorum kendıme bir kahve. Başka da ilişki yokk adete kadar siliyorum kafamdanAllah'ım gonlundekini nasip etsin ins canımbir tane kahve iç bari
Benımde gecen ay öyle olduOlabiliyor canım ultra pikten sonrası daha çabuk siliniyormuş benim 3güne yakın pikte kalmıştı en son akşam 10da ultra pike geçip gece 3gibi silinme başlamıştı.
Hadi inşallah hayırlısıyla oğluna hamile kalırsın canım. Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinYanlıs yazmısım 9 bucuktan 1 bucuga 4 saatte yani. Sondaki testim 1 bucukta yaptığım. Silik olan. Şimdi deneme oldu. Dua edın kızlar