- 14 Kasım 2016
- 3.220
- 4.610
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.641
Kız için her gün olmasın deniyor gün aşırı ideal deniyor kimide iki güne bir,hepsi bahane aslında nasipteki geliyorBende de her gün dü yine tutmadı kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız için her gün olmasın deniyor gün aşırı ideal deniyor kimide iki güne bir,hepsi bahane aslında nasipteki geliyorBende de her gün dü yine tutmadı kız
Canım sen silikteştikten sonra mı yapmıştın hatırlayamadım? Yani çatlamaya yakın mı çatladıktan sonra mı?Allah razı olsun
Aaa niye net demediler ki canım ayrıntılı bekle bence benim oğlanları 11-12-14 de ney demişti doktorumYa kızlar 16 +4 günlük devlet kız gözüküyor dedi bugünde özel 100/51 kiz dedi
Bilmiyorum yaa yani degiseni sanmıyorum da yüzde 70.80 fln tamam da 51 ne yas oysaki kafamdan silecektim cinsiyet işini simdi yine umudum yeşerdiAaa niye net demediler ki canım ayrıntılı bekle bence benim oğlanları 11-12-14 de ney demişti doktorum
Çatlamadan 2 3 saat önce canımCanım sen silikteştikten sonra mı yapmıştın hatırlayamadım? Yani çatlamaya yakın mı çatladıktan sonra mı?
Toplamı kaç saat sürdü testlerinÇatlamadan 2 3 saat önce canım
Doğum başlayacağı zaman suya konulmalı canımKızlar meryemana otu nasıl kullanılıyor bilen kullanan var mı
Içecek miyim canım onu sonraDoğum başlayacağı zaman suya konulmalı canım
Birisi senin adına mesela Ayetel Kürsi okuyup besmele ile suya atabilir
Canım brnim arkadasim da vardı sancilandi Dr gitti acilman var doğum başladı demiş kardeşlerini arayıp suya koydurdu otu ve kısa süre sonra doğum olmuştu.ot açıldıkça vajinada acilirmis bu da kolay dogum saglarmis bildiğim bu,içme olarak duymadimIçecek miyim canım onu sonra
Bende var canım annemler hacca gittiklerinde getirdiler.sancin başlayınca doğum ağrısi su dolu surahiye yıkayıp atıyorsun o açılmaya başlıyor. Sonra ondan içersin bir bardak doğumu inanılmaz hızlandırıyor.dogum bitince hemen çıkarmak gerekiyor surahiden.Kızlar meryemana otu nasıl kullanılıyor bilen kullanan var mı
Tamam kuzum çok teşekkür ederimCanım brnim arkadasim da vardı sancilandi Dr gitti acilman var doğum başladı demiş kardeşlerini arayıp suya koydurdu otu ve kısa süre sonra doğum olmuştu.ot açıldıkça vajinada acilirmis bu da kolay dogum saglarmis bildiğim bu,içme olarak duymadim
Tamam canım benim inşallah yapalım yaBende var canım annemler hacca gittiklerinde getirdiler.sancin başlayınca doğum ağrısi su dolu surahiye yıkayıp atıyorsun o açılmaya başlıyor. Sonra ondan içersin bir bardak doğumu inanılmaz hızlandırıyor.dogum bitince hemen çıkarmak gerekiyor surahiden.
Sik iliski derken hergunmu gun asirimi acaba benim dongum 25 gunde bi 11-12 gun basliyo zaten yumirtlama adette 6-7 gun suruyo kaliyo yumurtlama 4 gun nasil sik iliski olacakki bi aksam bi sabahmi yapsam napsam anlamadimkiEvet canim cin takvimine bakmıştım birde anneannem dedi ki sık ilişki olursa kiz olur o ay sık ilişki oldu canim . Bunda 10 gün perhiz düşünüyorum ardından deneyeceğiz insallah
Canim ya benim hep bulanik oluyor su icsem.bile birde hamile kalirsam ozaman bakayimKızlar hayırlı akşamlar. Ya bugün hemşire bi arkadaş bebeğimin cinsiyetini sordu kız dedim hic duymadigim bi testten bahsetti belki siz biliyorsunuzdur bilmiyorsanız da öğrenen öğrenmeyen arkadaşlar denesin .(atmaya kiyacaginiz üzülmeyeceğiniz )bi çay bardağına idrarını yap hiç kimildatmadan bir yere bırak 24 saat sonra bak eğer berrak içinde hiç bisey yoksa erkek. Ama içinde dalgalanmalar veya renk bozukluğu varsa kız dedi bende denicem onun hem kızı hem oğulları var hepsindede tutmuş
Canim benim dongumde kisa 26 gunde bir ben sık ilişki derken günde iki kere oluyordu oyle oldu kizlarimin ikisideSik iliski derken hergunmu gun asirimi acaba benim dongum 25 gunde bi 11-12 gun basliyo zaten yumirtlama adette 6-7 gun suruyo kaliyo yumurtlama 4 gun nasil sik iliski olacakki bi aksam bi sabahmi yapsam napsam anlamadimki
Sancin mi basladi cnmTamam canım benim inşallah yapalım ya
Yok kuzu cok değil,açıklık varmış henüz başlamadı sanci, 2 3 güne olur heralde doğum. Meryemana otu kolaylaştırıyor dediler de onu da yapayım kolay olsun diyeSancin mi basladi cnm
31 saat pik sürdü 32. Saat çatladıToplamı kaç saat sürdü testlerin
Yani eşitlik yum ve çatlama toplami