- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.621
13+0 canımAllh kucağına almayı nasip etsin cnm kac haftalık burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13+0 canımAllh kucağına almayı nasip etsin cnm kac haftalık burda
Ovulasyon testi ile mi hamile kaldın cnm13+0 canım
13 haftalık olmasına ragmen cok belli ya ne güzelTeyzeler bizim paşamız oluyormş doktor teyzemiz pipimizin resmini bile verdi kesin oğluşmuş
Evet canımOvulasyon testi ile mi hamile kaldın cnm
Aynen biraz edepsiz13 haftalık olmasına ragmen cok belli ya ne güzel
Maşallah Hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin mevlamTeyzeler bizim paşamız oluyormş doktor teyzemiz pipimizin resmini bile verdi kesin oğluşmuş
Testlerin nslken deneme yaptın biraz amtabilirmisinEvet canım
Allah razı olsunMaşallah Hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin mevlam
Sik iliski bende tutmadi hergun oldu o ay hergun sadece 2 gun olmamisti sonuc yine oglanCnm iki kiizimda sık iliskiyle kaldim gerci bazende ne yaparsan yap nasibinde varsa olmuyor insallah hayirli sağlıklı bir cimcimen olur seninde
İşte bütün tezleri çürütüyor bu. Tamamen erkekte hangi kromozomun olduğuna bağlı y çoksa erkek x coksa kızSik iliski bende tutmadi hergun oldu o ay hergun sadece 2 gun olmamisti sonuc yine oglan
Ya cnm demekki erkek.faktoru daha onemli insallah 4. Bir kizin olur cnmSik iliski bende tutmadi hergun oldu o ay hergun sadece 2 gun olmamisti sonuc yine oglan
Bende de her gün dü yine tutmadı kızSik iliski bende tutmadi hergun oldu o ay hergun sadece 2 gun olmamisti sonuc yine oglan
Benim de mart nisan erkek gözüküyor canim 25 yaşındayım cin takvimine göre 26 yim ama bebegim var 10.5 aylik xok erken diye bekleyim diyorum bilemedim canimm :)Çin takvimine göre planliyorum ben erkek bebek olsun diye. Ayrica yumurtlama testi de yapiyorum. Mart erkek görünüyor o zaman denemek istiyorum. Olur mu acaba
Bebegin küçük haklısın canım ama dogana kadar da yaş farki olur yine:)Benim de mart nisan erkek gözüküyor canim 25 yaşındayım cin takvimine göre 26 yim ama bebegim var 10.5 aylik xok erken diye bekleyim diyorum bilemedim canimm :)
Yok canim kiz istiyorduk ilkini kiz oldu şükürler olsun bunu da erkek istiyoruz Allah kısmet ederse :)Bebegin küçük haklısın canım ama dogana kadar da yaş farki olur yine:)
Ilkinde yumurtlama testi ya da çin takvimine baktin mi dogru cikti mi
Insallah Allah nasip eder size de, bana da, isteyen herkese deYok canim kiz istiyorduk ilkini kiz oldu şükürler olsun bunu da erkek istiyoruz Allah kısmet ederse :)
Kizidami cin takvimine gore yaptin yoksaYok canim kiz istiyorduk ilkini kiz oldu şükürler olsun bunu da erkek istiyoruz Allah kısmet ederse :)
Evet canim cin takvimine bakmıştım birde anneannem dedi ki sık ilişki olursa kiz olur o ay sık ilişki oldu canim . Bunda 10 gün perhiz düşünüyorum ardından deneyeceğiz insallahKizidami cin takvimine gore yaptin yoksa