- 25 Ocak 2021
- 10
- 4
- 30
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.581
Çok sağol canımCinsiyet tayini pınar öteki de cinsiyet hesaplama gunay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canımCinsiyet tayini pınar öteki de cinsiyet hesaplama gunay
Cinsel perhiz olmasını doktor mu istemişti ? Bana da pik olduğu zaman yap erkek istiyorsan dediEvet canım tek deneme yaptım tuttu çok şükür. Yumurtanın çatladığından emindim doktor söylemişti. Deneme öncesi 8 gün cinsel perhiz olmuştu.
Doktorlar bebek için 3-4 günlük cinsel perhiz öneriyorlar evet ama erkek bebek için cinsel perhizi bir arkadaşım önerdi o yüzden yaptım.Cinsel perhiz olmasını doktor mu istemişti ? Bana da pik olduğu zaman yap erkek istiyorsan dedi
bizim de 3.5 gün oldu perhiz yetmez mi erkek bebek içinDoktorlar bebek için 3-4 günlük cinsel perhiz öneriyorlar evet ama erkek bebek için cinsel perhizi bir arkadaşım önerdi o yüzden yaptım.
pik olduğu zaman ne demek? çift çizgi mi? ben çatladıktan sonra yakalamanın iyi olduğunu duydum yani silikleşmeye başlayınca denedikCinsel perhiz olmasını doktor mu istemişti ? Bana da pik olduğu zaman yap erkek istiyorsan dedi
Pik demek çift çizgi yada t çizgisinin daha koyu olması demek o zaman dene dedi işte. Kafam karışıkpik olduğu zaman ne demek? çift çizgi mi? ben çatladıktan sonra yakalamanın iyi olduğunu duydum yani silikleşmeye başlayınca denedik
benim iki arkadaşım da sabah çift koyu yu görüp gecesine denemişler ve erkek olmuş ama ben çatlayınca diye duydum ve mantıklı geldi. çünkü y kromozomları beklemeden gelen yumurtauyla karşılaşıyorlar.. bilmiyorum yaa artık iyice sıktı bu iş. resmen iki gündür stresten bir hal olduk.Pik demek çift çizgi yada t çizgisinin daha koyu olması demek o zaman dene dedi işte. Kafam karışık
Hmm.. silinmede mi denedin pekiDoktorlar bebek için 3-4 günlük cinsel perhiz öneriyorlar evet ama erkek bebek için cinsel perhizi bir arkadaşım önerdi o yüzden yaptım.
Erkek olsun diye mi yapmışlar öylebenim iki arkadaşım da sabah çift koyu yu görüp gecesine denemişler ve erkek olmuş ama ben çatlayınca diye duydum ve mantıklı geldi. çünkü y kromozomları beklemeden gelen yumurtauyla karşılaşıyorlar.. bilmiyorum yaa artık iyice sıktı bu iş. resmen iki gündür stresten bir hal olduk.
yok erkek olsun diye değil hamilelik için uygun zaman olsun diye ama biri düşük yapmıştıErkek olsun diye mi yapmışlar öyle
Pardon ya zaten yazmıştın yukarıdaHmm.. silinmede mi denedin peki
Valla banada çatlamaya denk getirmek mantıklı geliyor. İnstagramdan bir kadınla konuştum iki kızdan sonra araştırmalara girmiş böyle test alıp yapmış silinmede oğluna hamile kalmış. Nasip tabi. Burada bir sürü çatlamada olupta kızı olan var.yok erkek olsun diye değil hamilelik için uygun zaman olsun diye ama biri düşük yapmıştı
Siz neredesiniz? doktorunuz gayet iyi açıklamalar yapmış yani sorduğunuz sorulara yanıt vermiş. benim doktor aslında cinsiyet diye sorunca biraz kızın olsun ne olacak fln dedi. pek hoş karşılamadı. sonra gittiğimde açıkladım, benim için kız erkek sıkıntı değil, sağlıklı olsun önclikle ama işte erkek çocuğum olsa kız isterdim yani ikisini de tatmak istiyorum sadece dedim. mavi mavi giydirmek biraz pembelerden çıkmak fln dedim.. kızına mavi giydirmişsin işte dedi. aksi gibi kızım doktora gittiğimiz gün mavi giymişti :)He bir de doktorum sen ne yaparsan yap erkekte Y spermi az olduktan sonra dedi .
:)) ayy çok güldüm buna. Ben istanbuldayım canım. Bunu anlamak zor değil bu insanların tepkileri çok saçma bence. Hepimiz insanız sonuçta. Öncelik her zaman sağlık ama ne var yani erkek istiyorsam 1 kızım var zaten canımdan can o benim.Siz neredesiniz? doktorunuz gayet iyi açıklamalar yapmış yani sorduğunuz sorulara yanıt vermiş. benim doktor aslında cinsiyet diye sorunca biraz kızın olsun ne olacak fln dedi. pek hoş karşılamadı. sonra gittiğimde açıkladım, benim için kız erkek sıkıntı değil, sağlıklı olsun önclikle ama işte erkek çocuğum olsa kız isterdim yani ikisini de tatmak istiyorum sadece dedim. mavi mavi giydirmek biraz pembelerden çıkmak fln dedim.. kızına mavi giydirmişsin işte dedi. aksi gibi kızım doktora gittiğimiz gün mavi giymişti :)
Sagol cnm allh ragzı olsunHayırlı olsun canım en fazla bir hafta sonra insan alışıyor yani ben üçüncü oğluşa öyle alıştım ilerde denemedim demezsin sağlıklı güzel bir evlat olsunlar ötesi boş
3.kızıma hamileyimSzin 3. Kızınzmı yolda acaba 4. Mü merak ettmde
Gelmedi dümi canım daha bebiş3.kızıma hamileyim