- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.041
Doktordan duyana kadar bekle canımİlk ki 12 haftalık 2.resimde bu gunun 13.6 hafta. Kıza alıştırıyorum kendimi. İnşallah başarırım bana nasip olmadı İNŞALLAH size nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktordan duyana kadar bekle canımİlk ki 12 haftalık 2.resimde bu gunun 13.6 hafta. Kıza alıştırıyorum kendimi. İnşallah başarırım bana nasip olmadı İNŞALLAH size nasip olur
Temizlik muddeti derken canim adetim 6 gün sürüyor 28 günde bir oluyorum işteTemizlik müddeti kaç gün
Bu haftalar kiz erkek organi cok benzer oluyor.ama bebek bacak arasini acmis.yani dr gormek istese cok dikkatli bakip gorurdu.ozele mi gidiyorsunuz.devlettekiler cok bakmiyorlar.ben de bu haftalarda gitmistim.dr net bisey diyemrm ama erkek gibi demisti.16 .haftada kiz yuzde 90 dedi.yani cok incelmiyolar bu haftada devletteki dr .lar.İlk ki 12 haftalık 2.resimde bu gunun 13.6 hafta. Kıza alıştırıyorum kendimi. İnşallah başarırım bana nasip olmadı İNŞALLAH size nasip olur
Bezmialem hastanesine doçent doktora gidiyorum canım.1 dk sürmedi bakması ama bir şey görseydi elbet söylerdi diye düsünüyorumBu haftalar kiz erkek organi cok benzer oluyor.ama bebek bacak arasini acmis.yani dr gormek istese cok dikkatli bakip gorurdu.ozele mi gidiyorsunuz.devlettekiler cok bakmiyorlar.ben de bu haftalarda gitmistim.dr net bisey diyemrm ama erkek gibi demisti.16 .haftada kiz yuzde 90 dedi.yani cok incelmiyolar bu haftada devletteki dr .lar.
Vallahi ben öyle yaptım bakalım sonuç nolcakKızlar pik ve ertesi gün deneyenlerin genelde kızı olduğunu görüyorum. Pik süresi uzun olanlar bence deneme yapmak için acele etmeyin.
Boş görundügü için yorum yapmadı yaniBezmialem hastanesine doçent doktora gidiyorum canım.1 dk sürmedi bakması ama bir şey görseydi elbet söylerdi diye düsünüyorum
Kız pıt pıt atmayan nasıl oluyoBen kizimda öyleydim şimdiki gebeligimde öyle geçiyor uyku hariç bide ilk gebeliğimde daha duygusaldim. Arkadaşım benden 4 hafta önde aynı doktora gidiyoruz yüzündeki sivilceleri sormuş erkek bebekte oluyormuş demiş dr. bide daha 8 haftalıkken bebek pit pit atıyorsa oda erkekmiş bunda ikiside tutuyor geçen hafta öğrendi cinsiyetini erkekmiş
Adetinin bitiminde 9. Günü git yumurta takibi ile hamilelik düşünüyorum dersin öyle bakıyor ozman bidaha erken günde çağırdı yumurtanın büyüklüğüne göreTemizlik muddeti derken canim adetim 6 gün sürüyor 28 günde bir oluyorum işte
Tmm canim teşekkür ederimAdetinin bitiminde 9. Günü git yumurta takibi ile hamilelik düşünüyorum dersin öyle bakıyor ozman bidaha erken günde çağırdı yumurtanın büyüklüğüne göre
Bide erkek bebek duası yapıyorsun ilişkiden önce çevremde yapanlarım hep tutmuş hoş ikinci kızımda yaptım tutmadı ama eksik yapmış olabilirimTmm canim teşekkür ederim
Bos nasil goruntu nasil anlamadim ama cogu dr bu haftalarda soylemiyormus.ozellikle devlettekiler aldirma v.s.soz konusu olmasin diye ileriki tarihlerde soyluyorlar.Boş görundügü için yorum yapmadı yani
Bide erkek bebek duası yapıyorsun ilişkiden önce çevremde yapanlarım hep tutmuş hoş ikinci kızımda yaptım tutmadı ama eksik yapmış olabilirim
Evet benimki 13 haftalık ama doktor özel olduğu halde yardımcı doçent ama yinede söylemedi erken hala dediBos nasil goruntu nasil anlamadim ama cogu dr bu haftalarda soylemiyormus.ozellikle devlettekiler aldirma v.s.soz konusu olmasin diye ileriki tarihlerde soyluyorlar.
Evet bacak arası boş kız gibi görünüyor.İlk ki 12 haftalık 2.resimde bu gunun 13.6 hafta. Kıza alıştırıyorum kendimi. İnşallah başarırım bana nasip olmadı İNŞALLAH size nasip olur
Hayirlisi insallah gonlundeki hakkinda hayirlisi olsun.isteyince 11 haftalikken bile soyluyorlar.senin ogrenmene az kalmis biraz daha vaktin var 16 haftalik olunca net gorulur.13 hafta cok kritik bir hafta .ben gun gun hafta hafta gelusimini izliyordum .resimlerine bakip yorum yapiyordum.tam bu haftada soylememesi isabetli olmus.cok karistiriliyor.kiz ve erkek organlari ikidindede cikinti cok fazla.ama isteyen dr.cikintini acisina bakip yorum yapabiliyor.çikinti egikse yani aciliysa erkek .90 derece dikse kiz oluyor.Evet benimki 13 haftalık ama doktor özel olduğu halde yardımcı doçent ama yinede söylemedi erken hala dedi
Rabbim kalbindekini nasip etsin insallah oğlusun geliyordur cnmO
ca un ben gittim doktor cinsiyet için erken dedi emin olmak için bir hafta daha bekleyelim dedi bende hiç tahmininiz yokmu dedim erkek derdim ama emin değilim dedi
Ya mesela kızımda tekmesini 4 5 aya kadar hissetmedim ama bunda 11 haftalık kalp atışı gibi atiyor hissediyorum pıt pıttan kastım oKız pıt pıt atmayan nasıl oluyo