- 3 Haziran 2018
- 116
- 123
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #102.841
Ben de biseyler yazmak istiyorum biraz okudum da size bişe anlatacağım.Benim 2 kızım ablamın 2 oğlu var.Ablamın oğulları ile benim kızların arası 1-2 yaş yakınlar yani..neyse annem diyor ki kızım anlamıyorum ablanın ikinci oğlu olunca millet dediki niye oğlu oldu keşke kız oldaydo bi oğlan bi kız iki meyveyi tatsaydı demişler annem dediki katıldım sonra sen hamile kalınca sasırdım bu sefer aynı insanlar iki kızı olsun kızı olacakmış iyi boşversin sakın üzülmesin ne güzel.Sanki üzüldük dedik annem diyor ki anlamadım iki oğlu olan niye iki meyve takmamısta iki kızı olan sen niye iki meyve tatsaydı demiyorlar.Yani insanlar çok garipler ya çok ağır yorumlar yapıyorlar ama yerimizde olsalar Allahtan istemezler mi ne var bunda anlamıyorum biz çocuklarımıza zaten şükrediyoruz.Benim kızdığım şey su kendilerine gelirse su olsun karşı tarafa gelince eleştiriyorlar..Çocuğu olmayan arkadaşlara gelince emin ol kardeş bizim hep duamızdasın 2 kızlarım doğumunda toplan tanıdığım tanımadığım 6 kişiye doğum esnasında dua ettim 2 tanesi doğum yaptığım ay diğerleri daha sonra hamile kaldı.Allah o kadar büyükkü hayatta kimseyi kınamayın kimseyi lütfen mümin mimine dua etsin ne kaybederiz ki..