İkinci kızın kaç yaşında cnm bende amaç yumurtlamayı kaçırıyorum diye testle takip yaptım gebelik olmuyordu ama etraftanda yumurtlama günü olursa erkek olur diyorlardı iki çizgi net görünce denedik gebeliğim de erkek belirtileri olunca ve usg fotolarına bakan kesin erkek bu dedikçe kaptırdım bende kendimi ister istemez, o çok üzücü oluyor işte, bir kızımız daha olacağını duyan başladı damadınız erkek olur, damatlara çalışacaksınız, olsun oda evlat, bizim oğlana alırız diyenler, annemin üç kızı var bir oğlu bir kızı olan arkadaşım bile dedi senin genetikde erkek yok bak annende erkek yok demesin mi ben şok dedim ne erkek meraklısı millet arka arka oğlu olana bunları diyen yok, damada çalışan kayınpeder görmedim ama geline çalışan kayınpeder çok gördük ne saçma tebrikler diye çok sinir olduk eşimle şimdi bende bir laf duydum saçmalayacak onu söylüyorum erkeğin tam olduğu eve başka erkek girmezmiş diyorum o nasıl laf ya diyorlar sizinki nasıl lafsa o şekil laf işte diyorum kızlar
eşiminde hoşuna gidiyor anca böle susarlar diyor
sonra gelip bu topiğe beğenmiyormuşsunuz demiyorlar mı biz değil elalem beğenmiyor kızlarımızı