D Deryagnay Allah bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin.. sana diyebilecegim tek sey yillarca bebek icin ugrasmissin mutlaka bununla beraber yillarca insanlarin bakislari,laflari, bebek sormalari ile de ugrasmissindir. Ortak noktamiz en fazla ne olabilir biliyomusun, sana bebek sorulurken,,
bize oglan ne zaman doguracan,
oglan icin bi tane daha yap,
senin vucudun oglan kabul etmez yine kizin olur,
Aaa bak sunun ki oglanmis senin 3.de kiz vs vs vs..yazsam neler neler var. Bunlari bi tek ben degil burda cogu arkadas duyuyor.
Burda nankorluk yapan kimse yok emin ol.
Sen nasil ki yillarca bebek denemesi yapip her ay regl oldugunda isyan derecesine geldiysen, burda vucudunun dengesi ile oynayip aylarca gece gunduz test takip yapip,bi cok yiyecekten mahrum kalip sonucunda istedigi erkek bebek haberini duyamayan birinin de isyan etmek degil yikim yasamasi cok cok normal. Bu bebegin kiz olmasindan ziyade yaptiklarimizin tutmamasinin yikimi anlatabiliyo muyum, kimsenin agzindan duyamazsin burda illa erkek olsun diye. Biz yaparken once hatimler indiriyoruz, ne dualar ne adaklar, nasibimizde olmasini once Allahtan dileyip sonra yontemlere basvuruyoruz. Kendimizden once bebegi olmayanlara dua ediyoruz..Allah sana her iki evlattan da tattirsin insallah, ben kendi adima dogu sayilacak bi yerde yasiyorum. Bugun bi laf gelmese kulagima ertesi gun mutlaka geliyor. Dilerim sende kimse de yasamasin bu durumu. Oyle zor ki suan 3.kizima hamileyim, o kadar cok diyen oldu ki OLSUNNN 4.erkek olur diyen.. belki bizi anlaman zor ama durum bu.