- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #102.701
Millet yıllarca tedavi görüyor bebek sahibi olmak için ya da hamile kalanlar türlü risklerle bebeğini kaybedip yıkılıyor. Ama siz sağlıklı gebeliğinizde kız olduğu için yıkılıyorsunuz. Bu yaptığınız doğru mu? Ben aylarca hüsran yaşadım ve nihayet gebeyim, ama diken üstündeyim bişey olacak diye. Ne kız olduğu ne erkek olduğunu şuan umursuyorum. Sadece kucağıma alayım cinsiyeti bile olmasa razıyım. Sizler sanki aksesuar taşıyormuş gibi birde tür belirliyorsunuz. Bu yaptığınız onlarca sene bebek isteyip psikolojisi bozulanlara ve bebeklerini kucağına alamayanlara büyük hakaret. Bizzat o yıkıldığınız beğenmediğiniz KIZ çocuğunu size nasip eden Rabbinize saygısızlık. Bu sözlerim sadece size değil. Asırlarca kuz çocuklarının maruz kaldığı ayrıcalığa bu zaman da da yapan sözde annelere!
Sen arkadaşı eleştirmeden önce empati kur cnm. O andaki duyguyu yaşamayan anlayamaz. Benim ablam da 4.çocuğu kız olduğunu öğrendiğimde ağlamaktan gözlerim şişmişti. Yeğenlerimi kızım dan ayırmamhepsini severim. Onlar benim ciğerim. Ama etrafın sözleri ve 4 kız insan ister istemez üzülebilir. Insanoğlu hata yapabilir yanlış yapabilir önemli olan hatasını anlayıp tövbe etmek. Sende onu öyle eleştireceğine güzel bi şekilde söylebilirdin. Sende hamilesin karşıdakini daha iyi anlamanlazım. Hassas zamanları . Lütfen duyarlı olalım. Güzel şeyler yazıyorsanız yazın yoksa boşuna parmaklarınızı ve bizi yormayın