Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    516
Herkese iyi akşamlar kızlar hamileyim. 10 haftalıkken doktorum usg de pipinin fotosunu çekti 13. hafta ikili testte kız gibi görüyorum dedi benim ilk hamileliğim tabi sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun ama öyle söyleyince kendimi hazırlamıştım yanılma olabiliyor mu en kesin sonuç 20. haftada ayrıntılı usg mi sizce?
Erken haftalarda yanılma oluyor benim bu bebeğime de 13. Haftada doktor erkeğe benziyor demişti ama bi kızım olacak inşAllah. Bence en azından 15 ya da 16. Haftayı bekleyin. Hala erkek olma ihtimali var.

Hoşgeldin öncelikle diyet yapıcakmisın bana sorarsan bnce dua daha kuvvetli ve mantıklı geliyo bana ovu testiyle başla diyette yapıcaksansa yaklaşık yine bi 3 ay dengelemen lazım vucudunu eşinde kullanıcak tabi
Merhaba.2 kizim var bana erkek bebek.icin yardimci olurmsnz lutfen

Kızlar bu bugünkü ovulasyon testim adet bitimi nin bugün 3.günü.diğeri de dünkü testimdi anlamadım ben. Dün daha koyıydu bugün daha silik.Yorum bekliyorum. Ama dün uyandıktan sonraki ilk idrarımdı. Bugün gıda alımından 2 saat sonra yaptım.o yüzden fark olabilir mi. Anlayanlardan yorum bekliyorum nolur. adet bitiminin ertesi günü yani dün daha koyu olan. Adet sonrası ilk gün mü yumurtladm acaba

Eklentiler

• IMG_20200623_212353.webp
    IMG_20200623_212353.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20200622_123113.webp
    IMG_20200622_123113.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar bu bugünkü ovulasyon testim adet bitimi nin bugün 3.günü.diğeri de dünkü testimdi anlamadım ben. Dün daha koyıydu bugün daha silik.Yorum bekliyorum. Ama dün uyandıktan sonraki ilk idrarımdı. Bugün gıda alımından 2 saat sonra yaptım.o yüzden fark olabilir mi. Anlayanlardan yorum bekliyorum nolur. adet bitiminin ertesi günü yani dün daha koyu olan. Adet sonrası ilk gün mü yumurtladm acaba
Test yapmaya devam et canım buna göre eğer yumurtlamaysa 14 gün sonra adet olman gerek

Bende tam tersini düşünüyorum kız bebiş çok tatlısın ama çok zorsun nasıl bulmaz bilmem nasip etsin Rabbim
Benim dayımın 7 tane oğlu var denemedikleri yöntem kalmamış kız için artık pes etmişler sonrası bu oğlanlar evleniyor torunlar bile erkek :olamaz:

O ojinalsu bana yardimci.olurmsn.kullanmayida bilmiyorum burayi kizlar k.bakmyn bir mesaj bir kac kere yazms olabilirm.
O ojinalsu bana yardimci.olurmsn.kullanmayida bilmiyorum burayi kizlar k.bakmyn bir mesaj bir kac kere yazms olabilirm.
Yeni arkadaşlar da katılmış hoşgeldiniz. ❤️ Bu yöntem kesin bir yöntem degil ama deneyip oğlu olan çok bende dahil tabi deneyip olmayanda var bu işin garantisi yok kısmet herşey rabbim ol demeden olmuyor. Öncelikle 3 ay boyunca vücudunuzu tanıyın. Ovulasyon testleriyle pik sürelerini takip edin. Pik süresi uzun sürüyorsa ilk açılmada ilişki kısa sürüyorsa pikken deneyin.
Eşinizden önce izal olun.
İlişkiden önce eşinize sert kahve
Bol bol muz, her sabah kahvaltıda mısır gevreği tüketin.
Süt ve süt içerem üründen uzak durun.
Ve buna ek diyet yapın. Alkali beslenin alkali su için bol bol. Ve eşinizede her sabah keçiboynuzu özü içirin aç karna buda çok önemli 😇 ve tabiki en büyük hikmet duada mutlaka hep dua edin. ❤️ Aldığım bilgileri aktardım size. Kendinizi hazır hisettiginizde testlerinizi atın yardımcı oluruz. ❤️

💛Her şeyden önce ilk yapılması gereken şey stresten uzak durmaktır. Çünkü stres yumurtanın çatlamasını ve kalitesini çok etkiliyor.

❄️ Adetten sonra akıntıların başlandığı vakit ovulasyon testine başlanır.

❄️ Sabahları ilk idrar olmaksızın ve son 3 saat içinde hiç sıvı almadan saat 10:00 ile 13:00 arası ovulasyon testi yapılır.

❄️Test koyulaşmaya başlayınca sıkı takip başlar. 3 saatte bir test yapmak gerekir. Testi yaptıktan sonra yarım bardak su içilir ardından hiç sıvı tüketmemiş olarak test her 2-3 saatte bir tekrarlanır.

❄️ Pikten sonraki ilk silinmeyi bulmaktır amaç.

❄️Eğer silikleşme olmuşsa derin ilişki olur.

❄️İlişkiden sonra belin altına ince bir yastık konularak en az bir saat , mümkünse daha uzun bir süre yatılır.

🐳Erkeğin en az 2 ya da en çok 4-5 gün cinsel perhiz yapması gerekir. İlişkiden en az bir ay öncede çinko takviyesi ve keçi boynuzu özü hergün bir kaşık yemesi gerekir. İlişkiye kadar yemekleri biraz tuzlu yemesi gerekir ve ilişkiden en az 2 saat önce şekersiz sert bi kahve içmesi gerekir. İlişkiden 15 dakika öncede genital bölgesini soğuk suyla yıkaması gerekir.

Kızlar oldumu bu defa 🙋‍♀️Bakabilirmisiniz

Eklentiler

• EEAD009B-E2EB-4140-9E68-14A454969F62.webp
    EEAD009B-E2EB-4140-9E68-14A454969F62.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 84
Back
X