Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Evet beni yanliz birakmayin bak ben cesaret ettim hemen yapi verdim tabi sabirinde aciklamari gercekten bana guven verdi sonucta denemis kizlar kalbimizi temiz tutalim olacak allahin izinyle
Bırakır muyum seni yalnız bu yola beraber başladık Allah'ın izniyle aramızda sadece 1-2 ay fark olcak o da benim sağlık problemlerim yüzünden sen de biliyosun cnm

Ağzından bal damlıyor bu mesajlar beni umutlandırıyor ben deniyceğim ama korkularım var sadece takdir Allah'ın
Elbetteki Allahin takdiri.Biz elimizden geleni yapacaz.Ona birakacaz.O bize daima hayirlisini verecektir.Hayirlisini isteyelim.Erkek olacaksada hayırlı erkek olsun hayirsiz olacaksa asla olmasin...

Elbetteki Allahin takdiri.Biz elimizden geleni yapacaz.Ona birakacaz.O bize daima hayirlisini verecektir.Hayirlisini isteyelim.Erkek olacaksada hayırlı erkek olsun hayirsiz olacaksa asla olmasin...
Amin inşallah hayırlı evlat olsunlar bende 27 şubattaki adetimden sonra başlıycağım Allah'ın izniyle ovülasyon testiyle yapıcağım size bol bol sorarım artık

Kimilerinin cift çizgi çıktığı anda iliski olmasina ragmen kiz olmuş doğru.Bunun iki sebebi olur.Ya yumurtası hemen catlamamis ve iliski olmuş,cunku kimisinin koyulugu 3 gun sürüyor,2 veya 3 gun oncesinde iliski olsa zaten erkek kromozomu 24 saat yaşıyor kiz krimozomu ise 73 saat.Ozaman kiz olur.
Yada kocasının sperm kalitesi çok zayif oldugu için canım.Baska bişey degil ve olamaz.Yüzde yüz....
Ovulasyondan sonra 12 saat vajen en yüksek bazik seviyeye yükseliyormuş ve erkek bebek için en uygun zamanmış..kız içinde ovulasyondan 12. saatten 20. Saate kadarmış..sen ne dersin canım bu yonteme

Ovulasyondan sonra 12 saat vajen en yüksek bazik seviyeye yükseliyormuş ve erkek bebek için en uygun zamanmış..kız içinde ovulasyondan 12. saatten 20. Saate kadarmış..sen ne dersin canım bu yonteme
Onu bende okudum onu Nasıl anlıycağız ki test silikleşmeye başlayınca ilişki oluyor yumurtanın tam çatladığı saati bilemiyoruz offf

Benim dedigime geliyor canım.Ben sadece anlayacaginiz dilde rahat ve uygun olan zamanlamayı açıklamıştım.Bilmem okumusmuydun...

Onu bende okudum onu Nasıl anlıycağız ki test silikleşmeye başlayınca ilişki oluyor yumurtanın tam çatladığı saati bilemiyoruz offf
Çift çizgi çıktıktan sonra her 4-6 saat arayla test yapıp silikleştiğini bulucaz tabi tam saati bulmak sanırım imkansız..önemli olan silik çizgiyi bulmak sonrasını hesaplamak çok zor

Yumurtanin ömrü 12-24 saat arasi oldugu için sana koyuyu yakaladığında 6 veya 8 saat arayla tekrarlaman gerek testi.Siliklesmisse demekki bu zaman zarfinda çatlama olmuş...Kiz sana attigim msjlari dikkatli okurmusun.Ayni seyleri tekrarlamaktan bi hal oldum ya:KK48::KK66:

Çift çizgi çıktıktan sonra her 4-6 saat arayla test yapıp silikleştiğini bulucaz tabi tam saati bulmak sanırım imkansız..önemli olan silik çizgiyi bulmak sonrasını hesaplamak çok zor
Ben silik cizgiyi yakaladim bir saat sonra iliskiye girdim sabah testi tekrar yaptim ve cizgi dahada silikti ondan anladim yani catladini

X