- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
- Konu Sahibi Khvekokusu20
8Bugun ovulasyonun kaçıncı günü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8Bugun ovulasyonun kaçıncı günü?
Amin cnm hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinHayirlisi olsun canim
Canım belirtiler eger tutarsa 8.gunden başlıyor.Digerleri psikolojikmen olur veya soguk almışsın.Dün veya bugün den göğüs uçlarında ağrı başlar ve sabahlari baş agrin olabilir.En belirgin özellik ler
Dun biraz fazla gezdik usuttum heralde ondan bacaklarim agrdi ama kasik agrisi heralde piskolojik degil usuttum galiba ondan acidi suan tek olan sey islaklik baya var goguslerimde hafif agriyo bilmiyom usutmusde olabilirim tabikiCanım belirtiler eger tutarsa 8.gunden başlıyor.Digerleri psikolojikmen olur veya soguk almışsın.Dün veya bugün den göğüs uçlarında ağrı başlar ve sabahlari baş agrin olabilir.En belirgin özellik ler
Evet yari yariya bende bilmiyorum emin olamiyorum ama illaki olacak ucuncu cocukta bilmiyom valla benimde kafam cokKızlar ya kafam çok karışık bugün kk da o yöntemi deneyenleri araştırdım deneyenlerin yarısının kız yarısının da erkek olmuş yani hiçbir yöntem garanti değil tabiki herşey Allah'ın takdiri diyecek sözüm yok hevesim gidecek diye korkuyorum cesaretim kayboldu bol bol dua ediyorum Allahım doğru yolu göstersin tedbir bizden takdir Allah'tan
Demekki iyi arastirmamissiniz...Kızlar ya kafam çok karışık bugün kk da o yöntemi deneyenleri araştırdım deneyenlerin yarısının kız yarısının da erkek olmuş yani hiçbir yöntem garanti değil tabiki herşey Allah'ın takdiri diyecek sözüm yok hevesim gidecek diye korkuyorum cesaretim kayboldu bol bol dua ediyorum Allahım doğru yolu göstersin tedbir bizden takdir Allah'tan
Ama ben size guveniyorum dedin sekil aynen uyguladim silindikten sonra iliskiye girdim tek iliski insnallah seninki tutmustu demiDemekki iyi arastirmamissiniz...
Hayırlısı yaa günler geçtikçe heyecanlanıyorum ama seni yalnız bırakmıycam Allah'ın izniyle martta haberlerimi alırsınız çünkü hala ilaç kullanıyorumEvet yari yariya bende bilmiyorum emin olamiyorum ama illaki olacak ucuncu cocukta bilmiyom valla benimde kafam cok
Karisik
Bugün baktım 2008/2010 yıllarında deneyenleri erkek de var kız da yani erkek çoğunlukta ama kız olanı da var o yüzden kafam karıştıDemekki iyi arastirmamissiniz...
Hatirladigim kadariyla sana ozelden msj atmıştım.Iyi okumamissin anlaşılan...Bugün baktım 2008/2010 yıllarında deneyenleri erkek de var kız da yani erkek çoğunlukta ama kız olanı da var o yüzden kafam karıştı
Kimilerinin cift çizgi çıktığı anda iliski olmasina ragmen kiz olmuş doğru.Bunun iki sebebi olur.Ya yumurtası hemen catlamamis ve iliski olmuş,cunku kimisinin koyulugu 3 gun sürüyor,2 veya 3 gun oncesinde iliski olsa zaten erkek kromozomu 24 saat yaşıyor kiz krimozomu ise 73 saat.Ozaman kiz olur.Ama ben size guveniyorum dedin sekil aynen uyguladim silindikten sonra iliskiye girdim tek iliski insnallah seninki tutmustu demi
Evet beni yanliz birakmayin bak ben cesaret ettim hemen yapi verdim tabi sabirinde aciklamari gercekten bana guven verdi sonucta denemis kizlar kalbimizi temiz tutalim olacak allahin izinyleHatirladigim kadariyla sana ozelden msj atmıştım.Iyi okumamissin anlaşılan...
Ovulasyon gününden sonra belirtilerin hep vardı canım senin..üşütmenin de etkisi vardırDun biraz fazla gezdik usuttum heralde ondan bacaklarim agrdi ama kasik agrisi heralde piskolojik degil usuttum galiba ondan acidi suan tek olan sey islaklik baya var goguslerimde hafif agriyo bilmiyom usutmusde olabilirim tabiki
Ama benimKimilerinin cift çizgi çıktığı anda iliski olmasina ragmen kiz olmuş doğru.Bunun iki sebebi olur.Ya yumurtası hemen catlamamis ve iliski olmuş,cunku kimisinin koyulugu 3 gun sürüyor,2 veya 3 gun oncesinde iliski olsa zaten erkek kromozomu 24 saat yaşıyor kiz krimozomu ise 73 saat.Ozaman kiz olur.
Yada kocasının sperm kalitesi çok zayif oldugu için canım.Baska bişey degil ve olamaz.Yüzde yüz....
Evet attınız mesajınızı hala saklıyorum 27 şubatta ki adetimden sonra başlıycağım Allah izin verirse saklıyorum çünkü ona göre yapıcağımHatirladigim kadariyla sana ozelden msj atmıştım.Iyi okumamissin anlaşılan...
Eşinize de uyguladinizmi o söylediklerimi.Sperm kaliteli olmasi gerek...Evet beni yanliz birakmayin bak ben cesaret ettim hemen yapi verdim tabi sabirinde aciklamari gercekten bana guven verdi sonucta denemis kizlar kalbimizi temiz tutalim olacak allahin izinyle
Vallaha kahveyi iciremedim malesef icmedi gel bakim dedi Hadi Hadi tutacak busefer ben tutturacam dedi iciremedimEşinize de uyguladinizmi o söylediklerimi.Sperm kaliteli olmasi gerek...
1 hafta veya 10 gün oncesinden iliski olmamasi gerek buda cok önemliEşinize de uyguladinizmi o söylediklerimi.Sperm kaliteli olmasi gerek...
Ağzından bal damlıyor bu mesajlar beni umutlandırıyor ben deniyceğim ama korkularım var sadece takdir Allah'ınKimilerinin cift çizgi çıktığı anda iliski olmasina ragmen kiz olmuş doğru.Bunun iki sebebi olur.Ya yumurtası hemen catlamamis ve iliski olmuş,cunku kimisinin koyulugu 3 gun sürüyor,2 veya 3 gun oncesinde iliski olsa zaten erkek kromozomu 24 saat yaşıyor kiz krimozomu ise 73 saat.Ozaman kiz olur.
Yada kocasının sperm kalitesi çok zayif oldugu için canım.Baska bişey degil ve olamaz.Yüzde yüz....