Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    516
Kızlar yaa.. 😢😢😢 az önce kadın doğuma gittim. Yumurtlama durumuna baktırmak için.. biokadin fitil kullanmıştım burayı okuyup, florayı bozmuş, vajinit var dedi doktor. Fitil verdi neopenetran. Biokadin florayı bozar dedi.. yoğun akıntım varmış. Yumurtam 17 mm, tabi ne zaman çatlayacağını söylemedi ben de soramadım. Fitili kullanırken gebe kalmayı deneyebilirsin dedi ama şimdi erkek bebek için engel mi teşkil etti? Bugün yumurtlama yokmuş bugün yarın yolda olacağız bu akşam çatladaydı deneme olmayacaktı , yarın akşam çatlarsa denemeyi düşünüyorum ama.. ne yapayım ya, ovu testlerim bitti, akıntım var resmen erkek bebek olmasın diye kader ağlarını örüyor
Yanlış hatırlamıyorsam bende neo penotran kullanmıştım hamile kalmadan önce
Vaktinden tam emin olmadan bence deneme yapmayın çünkü dönüşü yok
Ama cinsiyet çok önemli değil hamile kalmam önemli olan diyorsanız siz bilirsiniz

Son düzenleme:
Kızlar hepiniz nasılsınız? Hamilelikler, denemeler nasıl gidiyor?
Benim inşAllah 5 eylülde doktor suni sancıyla doğumumu başlatacak yüksek kalp ritmi sorunum hala devam ettiği için. Biraz daha öne alma durumu da var dualarınızda beni de unutmayınn💕
Sende bizi unutma canım. Haftaya ayrıntılı usg ye gircem inşallah bir sorun olmaz dua edin bana♥️

Kızlar hepiniz nasılsınız? Hamilelikler, denemeler nasıl gidiyor?
Benim inşAllah 5 eylülde doktor suni sancıyla doğumumu başlatacak yüksek kalp ritmi sorunum hala devam ettiği için. Biraz daha öne alma durumu da var dualarınızda beni de unutmayınn💕
Canim Rabbim yar ve yardimcin olsun. Sorunsuz bisekilde yavruna kavusursun ins. Butun hamilelere Rabbim yardim etsin. Aminnn

Yanlış hatırlamıyorsam bende neo penotran kullanmıştım hamile kalmadan önce
Vaktinden tam emin olmadan bence deneme yapmayın çünkü dönüşü yok
Ama çok önemli değil hamile kalmam önemli olan diyorsanız siz bilirsiniz

Yok bir çocuk var acele etmem, sağdan yumurtlamışım birden çok heveslendim fitil 2 günde iltihabı kurutur mu? Bir dahaki ayda yumurtlama günlerim de eşim yok. Bu ay olmayabilir diyordum ama sağdan yumurtayı görünce içim cız etti.. cok kararsızım. Bugün çift çizgi yok, takibe devam edip fırsat bulursam değerlendireyim mi?

Back
X