- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #66.781
Canim yarin sabah erken kalkip idrarini yap. Bir bardak su ic 11 de test yap. Bide boyle dene istersen2 ssat sivi alimina dikat ediyorum ilk idrarla yapmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yarin sabah erken kalkip idrarini yap. Bir bardak su ic 11 de test yap. Bide boyle dene istersen2 ssat sivi alimina dikat ediyorum ilk idrarla yapmiyorum
13 haziranda kimyasal gebelik yasadim acaba ondan yumurtlamamiş olabilirmiyimCanim yarin sabah erken kalkip idrarini yap. Bir bardak su ic 11 de test yap. Bide boyle dene istersen
Hic bilimicem canim13 haziranda kimyasal gebelik yasadim acaba ondan yumurtlamamiş olabilirmiyim
Canım iyiyim bu ara günler biraz yoğun geçti fazla giremedimiwashereonce sen nasilsin canm
15. Gün koyulaşma başlamış ama 3-4 saat sonra tekrar test yaptınız mı? Birgün de pik olup çatlamış olabilir sizde test yapmadıysanız kaçırmış olabilirsinizEki Görüntüle 2285605 Eki Görüntüle 2285606
Kizlar sizce yumurtam catlamişmi en son iki tanesi sonradan koyulasti yoksa silik ti
Yanlış hatırlamıyorsam bende neo penotran kullanmıştım hamile kalmadan önceKızlar yaa..az önce kadın doğuma gittim. Yumurtlama durumuna baktırmak için.. biokadin fitil kullanmıştım burayı okuyup, florayı bozmuş, vajinit var dedi doktor. Fitil verdi neopenetran. Biokadin florayı bozar dedi.. yoğun akıntım varmış. Yumurtam 17 mm, tabi ne zaman çatlayacağını söylemedi ben de soramadım. Fitili kullanırken gebe kalmayı deneyebilirsin dedi ama şimdi erkek bebek için engel mi teşkil etti? Bugün yumurtlama yokmuş bugün yarın yolda olacağız bu akşam çatladaydı deneme olmayacaktı , yarın akşam çatlarsa denemeyi düşünüyorum ama.. ne yapayım ya, ovu testlerim bitti, akıntım var resmen erkek bebek olmasın diye kader ağlarını örüyor
21, 22 de catlar 2 gune catlar tahminiFitil kullanırken gebe kalan var mı? 17 mm yumurta ne zaman çatlar?
Sende bizi unutma canım. Haftaya ayrıntılı usg ye gircem inşallah bir sorun olmaz dua edin banaKızlar hepiniz nasılsınız? Hamilelikler, denemeler nasıl gidiyor?
Benim inşAllah 5 eylülde doktor suni sancıyla doğumumu başlatacak yüksek kalp ritmi sorunum hala devam ettiği için. Biraz daha öne alma durumu da var dualarınızda beni de unutmayınn![]()
Canim Rabbim yar ve yardimcin olsun. Sorunsuz bisekilde yavruna kavusursun ins. Butun hamilelere Rabbim yardim etsin. AminnnKızlar hepiniz nasılsınız? Hamilelikler, denemeler nasıl gidiyor?
Benim inşAllah 5 eylülde doktor suni sancıyla doğumumu başlatacak yüksek kalp ritmi sorunum hala devam ettiği için. Biraz daha öne alma durumu da var dualarınızda beni de unutmayınn![]()
İnşaAllah çok güzel geçer canım sorunsuzSende bizi unutma canım. Haftaya ayrıntılı usg ye gircem inşallah bir sorun olmaz dua edin bana♥
Canim c ler koyu t degil ki dikkat edecegin t çizgisiEki Görüntüle 2285605 Eki Görüntüle 2285606
Kizlar sizce yumurtam catlamişmi en son iki tanesi sonradan koyulasti yoksa silik ti
Iy sabirlisin masallahSaat dortte yapcem testlerim ziyan olmasin![]()
Yanlış hatırlamıyorsam bende neo penotran kullanmıştım hamile kalmadan önce
Vaktinden tam emin olmadan bence deneme yapmayın çünkü dönüşü yok
Ama çok önemli değil hamile kalmam önemli olan diyorsanız siz bilirsiniz
Ins hic bi sorun cikmicak Allah in izniyle. Rabbim heminizin gonlune gore versin ins. AminnSende bizi unutma canım. Haftaya ayrıntılı usg ye gircem inşallah bir sorun olmaz dua edin bana♥
Sağol canım Allah razı olsunCanim Rabbim yar ve yardimcin olsun. Sorunsuz bisekilde yavruna kavusursun ins. Butun hamilelere Rabbim yardim etsin. Aminnn
Amin inşallah canımİnşaAllah çok güzel geçer canım sorunsuz
Rabbim herkesi evladına sağsalim kavuştursun![]()