Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    516
Canim diger kizlarinda test kullandin mi yada baska bir yontem uygulandin mi

Yok canım ilk kızım sık ilişkiyle oldu, sonra hamile kaldım boş gebelik kürtaj oldum, tekrar hamile kaldım düşük oldu, sonra ikinci kızıma da sık ilişki oldu o zaman erkek olsun gibi düşüncem yoktu. Sonra üçüncü kızımda adetin 13. Günü ilişki başladı bir hafta oldu gün aşırı sonra bırakmıştım oda olmadı. Bundada yum zamanına yakınıydı

ben netten mucize dogada diye bi sayfada esime çakşır suyu aldim yani iyi biseyede benziyodu iste iki gundur kullaniyo ins faydasini gorutuz bende macunhaneden macun aliyom 2. kavanozdayim bakalim rabbim bunlari vesile edipte nasip eder insallah
O ne işe yarıyor cnm

zeynoc17 senden cevap bekliyorum canım benim
Farketmedm canım afedersin. Canım işte bu dedigimiz sıkı takiple kendini bi kac ay tanımanla oluyor eger cikolata kisti pko gibi durumların yoksa asagı yukarı her ay aynı zmaanlarda catlar yumurtan sen biraz takip et kacıncı gun pik yapıyor kac saat pikte kalıyor kac saat sorma silinmeye baslıyor bunları ögren deneme yapacagın zaman atıyorum testlerin pik yaptıktan 8 saat sonra catlıyorsa sen pik yaptıktan 4-5 saat sonra deneme yap

Akıntı cok yanıltıyor canım ya
Aynen. Ben doktor takibindeyken bazen kupkuru oluyordum sıfır akıntı hatta ilişkiye girmeye korkuyordum erken mi diye. Klomen ben de çok kuruluk yapmıştı. Ama doktor sen akıntıyı boşver saatinde ilişki olsun diyordu. Bir gün sonra kontrole gittiğimde çatlamış oluyordu zaten

Kizlar bnm eltiminde 2 kizi var oda cin takvimine uyarak 3. Denedi birde klomen kullanmis erkekdi ama dustu simdi bir daha hamile kalmak icin klomen kullaniyo bakalim bu ay gunu gececekmi

Kızlar selam, kendi bebeğim in cinsiyeti acaba ne diye bakınırken bu s sayfayı gördüm. Hepinize yazmak istediğim bir hikayem var. İlk bebeğim 24 ikinci 27 yaşında oldu. Allah biliyor ki bende dört yaşında kaybettiğim babamın adını koymak istedim ve hep erkek umdum. Çünkü o içimde derin bir yaraydı. Hiç bir şeye dikkat etmedim bu iki gebelikte düzenli sık ilişkiile oldular hamd olsun. Hemde korunmayı ilk bıraktığım ayda kaldım. Neyse meğer benim oğlum olsa millet kp in ismini k koyacakmış benim de haberim yok sınra Eltim doğum yaptı oğlan kp in adını koyduk bende k kurtuldum. Dört yıl sonra hadi dedim yaş geçmeden kız olsun oğlan olsun üç çocuk olsun sonra da yeter diye niyet ederek hamile kaldım ama kaybettim kürtaj oldum. Kürtaj sonrası kontrol e gidince doktor yakında adet görürsün dedi. Bende adet günüm yakın diye korunmayı bırakıp bir de baktım hamile kalmışım. Sınra gittim kese 11 mm dediler. Sekiz gün sınra tekrar gittim kese hiç büyümemiş yine 11 mm.bebek te oluşmamış gel kürtaj yapalım dediler. Eve geldim birde hastayım iki gün sınra kanama başladı. Dedim eşime hadi acile gidelim bebek düştü ise ilaç alalım. Birde gittik bebek canlanmış kalbi atıyor. Dört aylık olana kadar kanama yaşadım. Hemde ne kanama doğum da görmedim o kadar kan. Hele bir gün akıyor musluk gibi . Tabii biz her kanama bir sürü de parça sonrası bebek gitti diye koşuyoruz dr diyor ki bebek iyi onun etrafında kan yok büyümüş şu kadar olmuş.şaşkın şaşkın eve dönüyoruz. Öyle de tedirginiz nasıl cinsiyet filan aklımıza gelmiyor.12 haftalık ti yine bir kanama sonrası k kontrol e koştuk dr dedi erkek bu bebek. Eşimle bende tık yok. Noldu dedi dr ötekiler de mı erkek ti. Yok dedik onlar kızdı. Sağlık li olsun da o kadar takmışız ki öyle zorlanıyoruz. Neyse doğdu oğlumuz babamın adını koyacağım ya dr muayene de demesin mı kalbi delik olabilir. Bende babamı kalpten kaybettim. Hiç koyalım bile demedim korkumdan...Neyse biz adını başka koyduk olay da yanlış teşhis çıktı çok şükür sağlıkla büyüttük. Ben hep yeter diye düşündüm ama altı yıl sınra eşim başladı istemeye. Ben yeni evliyken bile herkes derdiçocukken benim iki kızım iki oğlum olacak dermis eşim. Neyse oğlan da benim de kardeşim olsun ablamlar hep birlikte benim niye erkek kardeşim yok oynamaya diye. Neyse başka bir sürü sebep te bir araya gelince hadi tamam dedim. Ben akıllı oğlan olsun diye tüm şartları denkledim. Takvimler yumurtlama herşey çok oturdu hatta öyle denk getirdim ki mesela şubat ayında hamile kalacağım ama yaş işte otuz mu otuzbir mı şeyleri var ya çin takviminde dört yıl boyunca şubatta erkek olan yere getirdim. Sınra hamile de kaldım aynı oğlandaki gibi ama daha az kanama da oluyor 13 haftalık gittim kontrol e belki cinsiyetini de öğrenirim diye. Bir baktık bebeği kaybetmişiz. Kürtajla aldılar ramazan ayında orucum. Orucu bile bozmadan girdim kürtaj a nasıl üzgünüm madem dedim bozulacak orucum kaybettiğim bebeğim sahitim olsun. Eve geldim herkes iki gözü iki çeşme zaten zor ikna oldum ya bu kesin doğurmaz bir daha diye. Oğlun deseniz hüngür hüngür. Kv filan hepsi. Baktım eşim çok kötü.Dedim neyin var çok istemiştim dedi. Tamam dedim bir ay daha denerim Rabbim verirse ne ala.kız erkek fark edermi dedim. O nasıl söz dedi keske kız olsaydı da yaşasaydı. İyi o zaman çin takviminde sonraki ay kız a geliyor dedim. Erkek verecekse Rabbim yine verir kız verecekse de kız verir bu sefer hayırlısı olsun dedik. Nur topu gibi kızımız oldu dünya tatlısı. Hep şunu düşündüm Allah bizden bir şeyhi aldı ama muhakkak daha hayırlısını verdi dedim. Hayatımızın en zor iki yılımı geçirdik bebeğimiz bize güç kuvvet oldu. Eşime duyurmadan sürekli içimden iyiki istemiş diye dualar ettim. Şükür oğlan da var kızda dirt yeter dedim. Hep seviyesiz seviyesiz soranlar oldu daha doğuracak mısın diye sanki ard arda doğurdum da millet bakıyor. Hiç büyük konuşmak istemedim başıma gelir diye. Ben düşünmem ama Allah verirse benim için diğerlerinden daha değerli olur dedim. Ben istemişim Allah dört bebek vermiş hemde hep ilk ayda kalmışım. Bu kadar lütuf vermişken Rabbim al bunu da ben veriyorum derse diyecek hicbir sözüm olmaz o bebek benim için ondan gelen bir armağan olur dedim. Demesine de hayatımızın o en zor iki yıllık sürecinin bittiği ay hala da düzenimiz belirsiz iken eşim şehir dışına çıkmıştı bir t yedi sekiz gün sınra gelince bir kaçak yaşadık. Dedim sabah ilk işim ertesi gün hapı almak. Gittim aldım içtim tam adetime 14 gün var hiç riske atmıyorum güya, çok sıkıntımiz var ya düşünmüyorum da zaten. Neyse adet günüm geçti bir gün dedim haptan. Yuksek hormon sonuçta. Gecikmesi normal.iki geçti hadi dedim normal üçüncü gün de gelmeyince baktım ateşim var gibi yanıyorum ateş ölçtüm baya sıcak. Koştum bir test aldım yapıyım negatif çıksın da rahat rahat beklerim adeti diyorum bir yandan da. Testi yaptım ama hani silik çizgi filan iyice bakiyim diyorum bir de baktım kocaman koyuca iki çizgi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Kimseye demeden belki test bozuktur diye ertesi gün bir daha yaptım daha koyu bir çizgi gördüm. Bugün 12 haftam bitiyor. Bat günümden beri kanamam oluyor. Arada çok geliyor bebek düştü diye namazi bile bırakıyorum gidiyorum büyümüş yaşıyor diye öğrenip geri geliyorum. Kızlarda çok bulantı yaşardım bunda yaşamıyorum oğlumda da yaşamadım . Rüyamda hep tersini görürüm bunda da kız gördüm bir iki. Ama hamile kalmadan önce çok sıkıntı çekerken başka sorunlar yüzünden rüyamda karnıma bakıldı ultrasonla dedim ki o üç çizgi mı demek ki kızım olur olsun dört kızım olsun dedim. Onunda tabirini sıkıntımızdan kurtulmak diye yordum bebek düşünmüyorum ya. Ertesi ay hamile kaldım. kız erkek hiçbir şey hissetmiyorum. Biliyorum çok ta uzattım ama bu beşinci gebelik e korunmaya çalıştığım halde hamile kalınca şunu gördüm. Bazı arkadaşlar ilişki sonrası ertesi gün hapını hemen içmiş ama hamile kalmış. Benim bir arkadaşım doğum kontrol hapını düzenli içerken hamile kalmış. Başka bir arkadaş spiral le kalmış aldırmış tekrar kalmış spiral le onu doğurmuş doğum da tüpleri bağlatmış. Tüpler bağlı iken hamile kalmış. Sonra bütün bunları da duyunca rahatladım iyice gerçekten de bu güç sadece onun elinde. Ne isterse o oluyor. Ama yaşadığım onca hamilelikte doğumda şunu da fark ettim ki kız spermler uzun erkek spermler kısa yaşıyor. Yumurtlamanın olduğu günü tespit etseniz bile saati bilmiyorsunuz. Eğer boşalma sonrası olursa yumurtlama aynı gün içerisinde bile olsa kızlar çoktan varmış oluyor oraya. Yumurtlama ya göre değil de geriden gelerek denemenizi tavsiye ederim yani saati bile hesaplayarak adetten önce 14. Gün o ay tutmaz sa bir saat daha erken. Tutmazsa iki saat. Döllenmeye hazır bir yumurta olursa ve o anda birleşme olursa işte o zaman ihtimal çok oluyor. Gerçi en büyük ihtimal bu bile olsa ol deyince olduran Rabbim istemezse yine vermez. Kız içinde sürekli düzenli ilişki iki güne bir diyorum isteyen arkadaşlara da yine onda bile olmazsa olmaz da ihtimal yüksek. Ama hayat işte bazen ihtimaller değil de diğerleri gerçek oluyor tıpkı benim ertesi gün hapı ile hamile kalmam gibi . İnşllah Rabbim önce hiç olmayana sonra da ne isteyen varsa onlara hayırlı evlatlar versin istediklerinden. Bende sizden bebeğimi rahat bir şekilde büyütmek için dua bekliyorum inşallah. Çok uzun yazdığım için de özür dilerim bir baktım her şeyi yazmışım hayırlı geceler

Back
X