• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    516
755991AA-0B16-4FDC-B3CA-ADC8DA1663D0.webp
Bu takvim çoğu kişide turmuş eski sayfalardan buldum bir bakın bakalım oğluşu olanlar

Normal canım benim hiç öyle asermelerim olmadi bunda da olmuyor ikisinde de 8.haftadan 16.ya kadar hergün kustum.onun dışında rahat geçti.tiksinmem olmadı yiyeceklerden
Benim aşermem çok oluyo. Hani gerçekten şımarıklık falan değil kafama takılıyo yicem onu yani :kk77:. Bunda kusman yok mu canm

Aa öyle mi..hadi hayırlısı canım..özel birşey yaptın mı yazar mısın?
Sağolasın canım .özellikle birşey yapmadım aslında adet bitiminden beş gün sonra tek ilişkiyle hamile kaldım .aslında hamilelik planım yoktu bi kaza oldu .onda da hamile kaldım .benim ilk bebeğim olacağı için özellikle erkek olsun diye aşırı isteğim olmadı.ama hayalim hep bir oğlum bir kızımın olması ve oğlumun kızıma abilik yapması sürekli böyle kalbimden geçti

Sağolasın canım .özellikle birşey yapmadım aslında adet bitiminden beş gün sonra tek ilişkiyle hamile kaldım .aslında hamilelik planım yoktu bi kaza oldu .onda da hamile kaldım .benim ilk bebeğim olacağı için özellikle erkek olsun diye aşırı isteğim olmadı.ama hayalim hep bir oğlum bir kızımın olması ve oğlumun kızıma abilik yapması sürekli böyle kalbimden geçti
Aynı benim gibi hamilelik hikâyeniz :)

Back
X