Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Sanirim 6 gun mu suruyodu yerlesme hemen akinti olurmu bilmiyomki ama bende adet sancisi hep vardi diyordum zaten oldum olacam diye nolurrr stress yapma normal her ay nasil devandin bu ayda bu sekil davran!!!
Dediğin gibi bende de sancı var öksüremiyorum öksürünce daha kötü oluyor ağrı kesicinin etkisi geçti yine başladı ağrımaya hayırlısı olsun kendimi çok da kaptırmıyorum hiç yokmuş gibi de davranmıyorum bakalım nolcak

Dediğin gibi bende de sancı var öksüremiyorum öksürünce daha kötü oluyor ağrı kesicinin etkisi geçti yine başladı ağrımaya hayırlısı olsun kendimi çok da kaptırmıyorum hiç yokmuş gibi de davranmıyorum bakalım nolcak
Cnm oluruna bırak kendini başka şeylerle meşgul et oyalan rahatla biraz ayet frlan oku.

Bugün muayene oldum kızlar..kist var, yumurta yok:KK43: stres yapma gebelik olmaz dedi..hormonlara bakacak adetin 3. Günü...hormonlarda sıkıntı yok ama kontrol için kan vercem..böğürtlen kökü kürünü yapıcam..faydalarını söylemişti sabirin...testlerde negatif gidiyor...herşeyi oluruna bıraktım artık..
Üzülme Can'ım lütfen stres yapma sen doktorun dediği doğrultuda git ama S sabirin in söylediklerini de uygula kist geçmemiş mi hala sıkma canını derdinin dermanı vardır Allah'ın izniyle inşallah zamana bırak tedavi ol ondan sonra yine denersin benimki de tutmaz herhalde yine birlikte devam ederiz denk geliyor ne de olsa bu yoldan dönmek yok tutana kadar ümitsizliğe kapılmayalım

Üzülme Can'ım lütfen stres yapma sen doktorun dediği doğrultuda git ama S sabirin in söylediklerini de uygula kist geçmemiş mi hala sıkma canını derdinin dermanı vardır Allah'ın izniyle inşallah zamana bırak tedavi ol ondan sonra yine denersin benimki de tutmaz herhalde yine birlikte devam ederiz denk geliyor ne de olsa bu yoldan dönmek yok tutana kadar ümitsizliğe kapılmayalım
Valla dr dedi bugün stres yaparsan bu iş olmaz dedi..kistleride sorun yapma gebeliğe engel deil, gebelikte olsa bile kaybolur giderler dedi. Hayırlısı olsun ne diyelim..evt bu yoldan dönmek yok:)

S sabirin sen de olmasan biz napıcaz doktorlar bile bu kadar dinlemiyor çekemiyor bizi bu konularda baya bilgilisin bence seni bize Allah gönderdi:KK66:
Evet cnm allah onu evlatlarinin başında eksik etmesin. Hayırlısıyla yavrusunu kucağına alsın. Rabbim belki onu bize gönderdi.

Valla dr dedi bugün stres yaparsan bu iş olmaz dedi..kistleride sorun yapma gebeliğe engel deil, gebelikte olsa bile kaybolur giderler dedi. Hayırlısı olsun ne diyelim..evt bu yoldan dönmek yok:)
Rabbim yardımcınız olsun. Inşallah hiçbir yerde eksiklik olmadan hayırlısıyla hamile kalırsınız. Oglislerrrrr

S sabirin sen de olmasan biz napıcaz doktorlar bile bu kadar dinlemiyor çekemiyor bizi bu konularda baya bilgilisin bence seni bize Allah gönderdi:KK66:
Aynen canım pek dinlemiyolar...sabirinin bilgisine güveniyorum, sağolsun çok yardımı oldu hepimize bizim bilmediğimiz biçok kişiye..

Edersin inşallah canım bi yolunu bulursun..çocuklarda kardeş istiyorsa tamamdır...yavaş yavaş kulağına kaçırmaya başlaki alışsın
Çocuklarım kardeş istemiyorlar büyük kızım anne biz sana yeteriz. Çok olmasın. Zaten bu kardeşim herşeyimi alıyor. Birde yeni gelecek kardeşi cekemem..... kızım kardeşi ile anlaşamıyor onu kabullenmiyor. Ailenin ilk torunu olduğu için çok simartildi.. o yüzden böyledir.

X